ID : 8250966
معاون برنامه‌ ريزي استاندار يزد:

افزايش سرانه مصرف شير در استان يزد با استفاده از آب پنير در نان!


معاون برنامه ريزي استاندار يزد با اشاره به گزارش ارائه شده مبني بر استفاده آب پنير در نان گفت: در اجراي اين مهم عزم جدي داريم و به دنبال اجراي اين طرح، سرانه مصرف شير در استان يزد افزايش پيدا مي كند.

به گزارش یزد رسا، محمدرضا بابايي در جلسه كارگروه تخصصي امور اقتصادي استان يزد اظهار داشت: نقشه راه توسعه استان از دل كار گروه نخبگان استان بيرون خواهد آمد كه در اين خصوص استان يزد فراگیری خوبي داشته و بايد تمامي كارگروه هاي ذيل شوراي برنامه ريزي در خصوص مسائل مرتبط خود گزارش ارائه نمايند.

وي تاكيد كرد: آنچه در انديشه نخبگان استان وجود دارد بايد تا 15 روز آينده جمع بندي شود تا نتيجه به تهران ارسال شود.

بابايي با اشاره به اينكه شرايط واحدهاي صنعتي در استان يزد در مقايسه با برخي استان هاي ديگر كشور به مراتب بهتر است، اظهار داشت: در منطقه كويري استان يزد هيچ فرد غير بومي نمي تواند زندگي كند و همين شرايط ويژه، مردم اين استان را مقاوم تربيت كرده است.

 

تخلفات تسهيلات بنگاه هاي زودبازده در يزد بسيار محدود بوده است

وي با اشاره به تخلفات بسيار محدود تسهيلات بنگاه هاي زودبازده در استان يزد، تصريح كرد: مردم استان يزد علاوه بر سختكوشي، دين دار هم بوده اند.

معاون برنامه ريزي استاندار يزد در بخش ديگري از اين جلسه گزارشي از مسكن و اقتصاد ايران ارائه كرد كه شامل بخش هايي همچون عرضه، تقاضا، مسكن و اقتصاد و روندها بود.

در اين گزارش اعلام شد كه نسبت افزايش هزينه مسكن به درآمد خانوار از سال 81 تا 91 در استان يزد 87 صدم درصد است كه اين روند در كشور يك و 16 صدم درصد است.

همچنين سهم هزينه مسكن از كل هزينه خانوار در سال 91 در استان يزد 19 درصد است كه اين رقم در كشور 32.09 درصد است.

 

 
استفاده از آب پنير در نان، سرانه مصرف شير در استان يزد را افزايش مي دهد
 

سپس گزارشي از روند استفاده از آب پنير در نان ارائه شد كه در ابتدا به سرانه 70 كيلويي مصرف شير در ايران اشاره شد.

در اين گزارش بيان شد كه پوكي استخوان ناشي از عوامل مختلف از جمله مصرف كم شير در كشور روزانه 176 نفر را به كام مرگ فرو مي برد و همچنين اينكه ايران به عنوان بزرگترين مصرف كننده نان در جهان مطرح است.

در ادامه عنوان شد كه آب پنير حاوي موادي همچون لاكتوز، پروتئينهاي محلول، ويتامين ها، آنزيم ها، مواد معدني و اسيد هاي آلي است و استفاده از اين ماده غذايي در نان موجب بهبود خواص حسي، كاهش مدت پخت، بهبود بافت، جلوگيري از بيات شدن سريع و تقويت انسجام، افزايش مقدار فسفر، كلسيم و پتاسيم، افزايش حجم و افزايش ارزش تغذيه اي در آن مي شود.

پيش بيني شده با افزايش سه درصدي آب پنير به آرد طبخ نان، سرانه مصرف شير 24 كيلوگرم افزايش يابد.

منبع: مهر 

انتهای پیام/ع






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.