ID : 13111721
یک غذای فست فودی؛

بادمجان برگر


امروز برایتان طرز تهیه بادمجان برگر را آورده ایم.

به گزارش یزد رسا به قل از یزدبانو، امروز برایتان طرز تهیه بادمجان برگر را آورده ایم.


مواد اولیه :
بادمجان: ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ:  ۲ عدد (زده شده)
خرده نان: ۲ فنجان
پنیر موزارلا: ۴۵۰ گرم (تازه، ورقه شده)
روغن نباتی: برای سرخ کردن
سس گوجه فرنگی: ۲ فنجان (خانگی یا آماده)
نان همبرگر: ۲۴ عدد


طرز تهیه:
برای تهیه بادمجان برگر ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.
سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه ۲ دایره در بیاورید.

دایره ها را در یک سبد بریزید و ۱ و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.
سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.


تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.


یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.
تکه های بادمجان روکش شده را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.
تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.
به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.


نان های همبرگر را نصف کنید و ۱ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید.
برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.
وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.
سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.


خواص بادمجان:
از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .
  1)بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها مي شود.
2)بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .
3)بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است .
4)بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت .
5)دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند .
6)ريشه بادمجان و شاخه هاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد.
7)بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است .
8)خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز مي كند و شخص را ازخطرسكته قلبي محفوظ مي درد .
9)بادمجان برطرف كننده يبوست است .
10)برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند اين جوشانده درمان اسهال خوني است .
11)جوشانده ريشه بادمجان درمان بيماري آسم است.
12)بادمجان مقوي معده است .
13)آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
14)اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد .
15)از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدر نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
16)با تحقيقاتي كه جديدا روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شده نتيجه گرفته اند كه بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است كه در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي درد . بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري مي باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.
انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.