بادمجان برگر
به گزارش یزد رسا به قل از یزدبانو، امروز برایتان طرز تهیه بادمجان برگر را آورده ایم.
مواد اولیه :
بادمجان: ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد (زده شده)
خرده نان: ۲ فنجان
پنیر موزارلا: ۴۵۰ گرم (تازه، ورقه شده)
روغن نباتی: برای سرخ کردن
سس گوجه فرنگی: ۲ فنجان (خانگی یا آماده)
نان همبرگر: ۲۴ عدد
طرز تهیه:
برای تهیه بادمجان برگر ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.
سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه ۲ دایره در بیاورید.
دایره ها را در یک سبد بریزید و ۱ و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.
سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.
تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.
یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.
تکه های بادمجان روکش شده را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.
تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.
به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.
نان های همبرگر را نصف کنید و ۱ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید.
برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.
وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.
سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.
خواص بادمجان:
از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .
1)بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها مي شود.
2)بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .
3)بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است .
4)بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت .
5)دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند .
6)ريشه بادمجان و شاخه هاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد.
7)بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است .
8)خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز مي كند و شخص را ازخطرسكته قلبي محفوظ مي درد .
9)بادمجان برطرف كننده يبوست است .
10)برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند اين جوشانده درمان اسهال خوني است .
11)جوشانده ريشه بادمجان درمان بيماري آسم است.
12)بادمجان مقوي معده است .
13)آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
14)اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد .
15)از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدر نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
16)با تحقيقاتي كه جديدا روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شده نتيجه گرفته اند كه بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است كه در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي درد . بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري مي باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.
انتهای پیام/ع
Related Assets:
- کشت نشائی بادمجان در ابرکوه مصرف آب و زمان برداشت را کاهش داد
- روش پخت لازانیا
- دلمه برگ مو
- کیک مرغ، غذایی خوشمزه و مجلسی
- سیبزمینی توپی
- طرز تهیه فالوده یزدی
- کیک زردآلو
- طرز تهیه شیربادام نوشیدنی مناسب برای افطار
- مرگ با طعم فست فود!
- سبزیهایی که باید بیشتر مصرف شوند
- چهار هزار تن بادمجان در مزارع شهرستان ابرکوه برداشت شد