باید جایگاه تاثیرگذار ایران در جهان پذیرفته شود/ هزینههای دولتی، مشکل اساسی اقتصاد کشور
به گزارش یزد رسا به نقل از یزد آوا، وزیر دادگستری پیش از ظهر امروز در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد با اشاره به گزارشهای ارائه شده در این نشست اظهار کرد: این آمارها حکایت از رشد و حرکت قابل قبول مجموعه دستگاههای اجرایی، مدیریتی، بخش خصوصی و ... در استان و کشور دارد و رتبههای بالا در شاخصها نشان میدهد این میزان فعالیت و رشد نشان میدهد که زمینه رشد و توسعه در کشور بالاست.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی با اشاره به قدرت و جایگاه تاثیرگذار ایران در عرصههای جهانی و بین المللی ادامه داد: قدر مشترک و جامع گفتگوهایی که در عرصه جهانی موافق و یا مخالف ایران مطرح میشود نشان میدهد ایران توانمند و تاثیرگذار است و باید این واقعیت پذیرفته شود.
وی افزود: توانمندی و جایگاه کشور با شعار و حرف و اعلام مواضع سیاسی به دست نیامده است بلکه برای جهانیان دلایل قابل قبولی وجود دارد که این منظر اتفاق افتاده است و دشمنان ما به این دلایل با ما مخالف و دوستان به همین دلایل با ما همراهی میکنند.
جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه یکی از فاکتورهای اقتدار در دنیا، اقتصاد است، تصریح کرد: چنانچه اقتصاد ایران ناتوان، ضعیف و غیرپایدار بود تبعا تصویری که از ایران در بین جهانیان درست شده است باید توهم باشد و دشمنان و دوستان ما براساس توهم با ما مخالفت و موافقت میکنند که این ممکن نیست که نشان میدهد اقتصاد ایران علیرغم چالشها، نواقص و کمبودهایی که دارد از نظر جامعه جهانی توانمند، باثبات و پایدار است.
پورمحمدی با اشاره به کاهش رتبه ایران در فضای کسب و کار افزود: دشمنان به اعتراف خودشان فلج کنندهترین تحریمها را علیه ایران اعمال کردند ولی با وجود آسیبهایی که به همراه داشت اقتصاد ایران از پا درنیامد و زمینگیر نشد و توسعه و رشد آن دادامه داشت و در بحران نفت که تمام کشورهای صادرکننده پولدار نفت با چالش عظیمی مواجه شدند ایران در بین تولیدکنندگان نفتی در تمام شاخصها مثبت بودو این دو شاخص ویرانگر تحریم و نفت، توانایی و ثبات اقتصاد ایران را نشان داد.
وی با بیان اینکه ایران در وضعیت ثبات اقتصادی، سیاسی و امنیتی قرار دارد، افزود: باید در کنار کاستیها و کمبودهایی که وجود دراد توفیقات روز افزون نیز عنوان شد، بیان، توضیح و گفتمان سازی جایگاه ایران در جامعه جهانی موجب امید و انگیزه در بین فعالان عرصه اقتصادی، مدیران، مردم و غیره میشود و آینده روشنتری را رقم خواهد زد.
پورمحمدی گفت: تلاشهایی که در زمینههای مختلف به انجام رسیده است در یک نقشه کلان معنی پیدا میکند و پیام اصلی در اقتصاد مقاومتی این است که همه چیز را با هم ببینیم و خروجی مشترک داشته باشیم و باید برای شاخصها هدف گیری انجام شود و نحوه رسیدن به آن بررسی شود.
وزیر دادگستری با بیان اینکه نوع مصرف بخصوص مصرف و هزینههای دولتی سربار نظام اقتصادی کشور است، تصریح کرد: مهمترین شاخص توانایی و ظرفیت سازی اقتصاد کاهش هزینههای دولتی است و نقش تعیین کنندهای دارد و اگر این موضوع سامان نیابد به مشکل برخواهیم خورد و باید هر کدام از دستگاهها، استانها و غیره به صورت اساسی و جدی به این مسئله بپردازند.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بانکها موتور محرکه اقتصاد ما هستند و به همین دلیل باید قدرت انعطاف و تعامل بیشتری داشته باشند، تاکید کرد: در گذشته بانکها فشار زیادی تحمل کردند ولی به هر حال باید از این وضعیت خارج شویم و راهکار خروج از این وضعیت هم باید توسط بانکها طراحی شود.
انتهای پیام/ف