ID : 969977
نامه تشکل های دانشجویی استان یزد به نمایندگان مجلس؛

برخی چهره هایي فتنه های 78 و 88 به دنبال باز کردن قفل فتنه توسط کلید دولت اعتدال هستند


در نامه تشکل های دانشجویی استان یزد به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: حضور برخی چهره هایي که در فتنه های 78 یا 88 نقش آفرینی کرده اند، این نگرانی را ایجاد می کند که عواملی در پشت قضایا هستند که خواهان باز شدن قفل فتنه توسط کلید دولت اعتدالی می باشند.

به گزارش یزد رسا، در نامه تشکل های دانشجویی استان یزد به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: حضور برخی چهره هایي که در فتنه های 78 یا 88 نقش آفرینی کرده اند، این نگرانی را ایجاد می کند که عواملی در پشت قضایا هستند که خواهان باز شدن قفل فتنه توسط کلید دولت اعتدالی می باشند.
بسم الله الرحمن الرحيم
«إنَّ الله یأمرکم أن تؤدّوا الامانات إلی أهـلـهـا...»
خـداونـد به شما فرمان می دهد که امانت ها را به صاحبانش بدهید.آيه 58 سورهي نساء
سروران گرامی، آقایان جوکار، تابش و زارع زاده
نمایندگان محترم مردم شريف استان يزد در مجلس شوراي اسلامي؛
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات وعبادات و همچنین تبریک عید سعید فطر؛
از آنجا که دانشگاه به مثابه ی تنگه احد نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد، دانشجویان و تشکل های دانشجویی استان يزد خود را موظف به پاسداری از آن و مانعی برای ورود دشمنان و کینه توزان و به انقلاب می دانند. جنبش دانشجویي با تجارب فراوان در عرصه های گوناگون دیگر نخواهند گذاشت جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن ضربه ای به جبهه اسلام وارد کند و ولی زمان، دل خون گردد.
از این روي با شرایط حساس و تاریخی که در آن قرارگرفته ایم احساس می کنیم که باید نگرانی ها و انتظارات دانشجویان انقلابی را به گوش شما نمایندگان محترم که در مناصب مختلف به خدمت به اسلام و انقلاب پرداخته اید برسانیم.
انتخابات 24خرداد در شرایط تحریم و فشارهای شدید توسط دشمن خارجی و القای روحیه یأس و تردید و ناامیدی توسط دشمنان داخلی با استقبال و مشارکت چشم گير مردم به حماسه ای بزرگ تبدیل شد. این حماسه که تأثیرات و پیام های داخلی و خارجی فراوانی داشت دو نکته مهم را به اهل تفکر و منطق به اثبات رساند:
  1. تئوری مردم سالاری دینی در مقام عمل به شکوفایی كامل رسیده است، تا جایی که منتقدان و دشمنان انقلاب اسلامي به مردم سالار و اسلامی بودن آن اعتراف کرده اند.
  2. امت مسلمان باحضور حماسی خود رأی اعتمادی دوباره به نظام جمهوری اسلامی دادند و با صدای رسا اعلام کردند که حتی در سخت ترین شرایط ولی جامعه اسلامی را تنها نخواهند گذاشت.
این حماسه که منجر به پیروزی یکی از یاران اصیل انقلاب و مورد تأیید مقام معظّم رهبری شد، رأی به انقلاب و اعتدال بود. اما گروه های افراطی که در کمین این اعتدال ایستاده اند و دنبال مال خود كردن رأي توده ي ملت هستند، دست به فعالیت های فراوان برای مصادره دولت زده اند که امید است با هوشیاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و به خصوص شخص رییس جمهور منتخب، این دستها به سرعت پس زده شوند.
پس از معرفی وزرای پیشنهادی نگرانی هایی در مورد آینده دولت و کشور در دل ها ایجاد شده است که مواردی از آن را به صورت خلاصه با شما در میان میگذاریم:
1-  حضور برخی چهره هایي که در فتنه های 78 یا 88 نقش آفرینی کرده اند، این نگرانی را ایجاد می کند که عواملی در پشت قضایا هستند که خواهان باز شدن قفل فتنه توسط کلید دولت اعتدالی می باشند. حضور چنین افرادی در رأس وزارتخانه هایی چون وزارت علوم و آموزش و پرورش این شائبه را در اذهان ایجاد می کند که آیا قرار است بازگشتی به گذشته صورت بگیرد؟ آیا دوباره وزارتخانه ها و دولت عامل فتنه می شوند و فتنه ای چون فتنه دولتی کوی دانشگاه را ایجاد می کنند؟ آیا فضای علمی دانشگاه جای خود را به فضای تنش آفرین و پوچ می دهد؟ آیا با بحران های سیاسی، سرعت پیشرفت علمی جامعه که 11 برابر متوسط جهانی اعلام شده است مورد غفلت واقع می شود؟ آيا بايد از تحول بنيادين در نظام آموزش و پرورش كشور نا اميد شد و دوباره آن را مسكوت گذاشت؟
دانشجویان و مردم انقلابی معتقدند که حامیان تحصن مجلس ششم و حامیان فتنه 88 و بیانیه دهندگان علیه نظام جمهوری اسلامی نه فقط در وزارتخانه های آموزشی بلکه نباید در هیچ یک از مناصب نظام حضور داشته باشند.
2- نیروهای تکنوکرات که در طول سال های متمادی بیشترین ضربه را به پیشرفت کشور زده اند در میان وزرای پیشنهادی دیده می شوند. افرادی که با ظاهر روشنفکری و معتقد به روش و منش غربی همان ضربه ای را به کشور زده اند که امثال تقی زاده ها به کشور زدند و راه کشور را چیزی جز غربی شدن کشور نمی دانند و با الفبای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت بیگانه اند.
وجود چنین افرادی در وزارت خانه هایی که با آموزش و فرهنگ و صنعت و اقتصاد کشور در ارتباط هستند به حدی خطرناک است که ممکن است موجب غفلت از شاخصه هاي اصيل دولت اسلامي شود و در مسیر اسلامی تر شدن این نظامات كلان مملكت، موانعی را ایجاد کند.
3- سابقه انقلابی افراد به عنوان کارنامه در کنار برنامه پیشنهادی را باید به عنوان ویژگی دیگر وزرا مورد نظر قرارداد. متاسفانه در کارنامه برخی افراد، یا نفش حامی فتنه گرها، یا دوستی و نزدیکی با بیت آقای منتظری و باند مهدی هاشمی، یا نوشتن قردادهای ننگین نفتی و معارض با منافع ملی و یا همکاری با گروه نیویورکی های وزارت امور خارجه دیده می شود.
4- ساده زیستی مسئولان جامعه اسلامی نکته ای است که در صورت فراموشی موجب می شود تا مسئولین درک درستی از وضعیت جامعه نداشته باشند و بین مردم و آنها شکاف ایجاد شود. میدان دادن به کسانی که در دوران تصدي گري قبلي، حامی اشرافیت و مانور تجمل هستند باعث سیاسی شدن اهداف کابینه می شود و فرهنگ خدمت رسانی را از دولت گرفته و فرهنگ توسعه محورانه ی به دور از عدالت را دامن می زند.
5- تناسب میان تخصص و منصب پیشنهادی به افراد و همچنین جوانی و بالا بودن سطح تحصیلات از ملاک هایی است که در بعضی موارد مورد غفلت واقع شده است. افرادی با تخصص علوم سیاسی برای تصدی پست وزارتخانه های ورزش و ارتباطات پیشنهاد می شوند و تعداد زیادی از افراد پیشنهادی سابقه مشاغل امنیتی دارند. چنین انتخاب هایی این شائبه را در ذهن ایجاد می کند که آیا کابینه با هدف سیاسی تشکیل شده است؟ در میان جمعیت کثیر نخبه و جوان جامعه چه لزومی به استفاده افراد مسن و پا به سن گذاشته و لیسانسه می باشد؟
صحبت های فراوانی در این زمینه وجود دارد که مجالی برای گفتن آنها نیست. درخواست دانشجویان از شما نمایندگان محترم این است که در این زمان سرنوشت ساز با تبیین عقلانی مسائل در مجلس شورای اسلامی مانع از خارج شدن قطار انقلاب از مسیر اصلی خود شوید و با انجام وظیفه مشروع و قانونی خود اجازه ندهید انقلاب به دست نااهلان بیفتد و به بحران های سیاسی و فرهنگی دوران سازندگي و اصلاحات عقب گرد کنیم.
موفقیت شما و سایر همکارانتان را از خداوند متعال آرزومندیم.
ومن الله توفیق
1 جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
2 بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
3 انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد



summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.