ID : 8204749
گفتگو/ بانوی یزدی برگزیده مسابقات کشوری آشپزی توصیه کرد

برنامه های ماهواره وقتی برای آشپزی بانوان نگذاشته است/ آموزش غذاهای سالم و سریع به بانوان


بانوی 16 ساله یزدی و برگزیده مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی با ابراز تأسف از اتلاف وقت بانوان برای دیدن برنامه های ماهواره گفت: این برنامه ها دیگر وقتی برای بانوان باقی نمی گذارد و خانواده ها را به سمت استفاده از غذاهای ناسالم و فست فود که سریع آماده می شود سوق می دهد.

به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو، حانیه سادات دره شیری با داشتن 16 سال سن در سال دوم دبیرستان تحصیل می کند و متأهل است.
وی توانست در مسابقات کشوری ملی مهارت که تابستان امسال برگزار شد به مقام سوم کشوری دست یابد و خود را برای رفتن به مسابقات بین المللی اشپزی که در دبی برگزار خواهد شد آماده کند.


برای آشنایی به این بانوی یزدی که با وجود سن کم توانسته در پخت انواع غذاها و شرینی مهارت کسب کند گفتگوی تفصیلی را انجام داده ایم:


با توجه به اینکه هنوز در دوره نوجوانی هستید بفرمایید آشپزی را از چه زمانی آموختید؟
از هشت سالگی کنار دست مادرم که در حال آشپزی بود می ایستادم و یاد می گرفتم.چون مادرم کارمند بودم سعی می کردم خودم غذا بپزم و کم کم به آشپزی علاقه مند شدم.


از کی به صورت حرفه ای آشپزی کردید؟
از چهار سال پیش وقتی 12 سال داشتم  تا به امروز سعی می کردم کلاس های مختلف آشپزی را ثبت نام کنم و با انواع غذاهای ایرانی و خارجی آشنا بشوم.


چه کلاس هایی رفتید؟
شیرینی پزی، آشپزی سنتی و دوره آموزشی دسرو...


برای آینده چه تصمیمی دارید؟ دوست دارید چه رشته ای را در دانشگاه ادامه بدهید؟
با توجه به علاقه و مهارتی که دارم بیشتر رشته صنایع غذایی را ادامه می دهم و سعی می کنم آشپزی خودم را حرفه ای تر کنم.


به پخت چه غذاهایی علاقه مندید؟ فست فود هم می پزید؟
همه غذاها را دوست دارم و به ندرت فست فود درست می کنم.


چند غذایی که برای صبحانه درست می کنید نام ببرید:
کرپ کره و عسل، کوکو سه رنگ، تست کنجد و...


چی شد که در مسابقات ملی مهارت شرکت کردید؟
سال گذشته شرکت کرده بودم و به مسابقات کشوری راه یافتم ولی نتوانستم رتبه ای بدست بیاورم و با توجه به تجربه ای که کسب کردم امسال توانستم مقام سوم را با اختلاف خیلی کمی نسبت به نفر اول و دوم بدست بیاورم.


از حال و هوای مسابقات بگویید و اینکه چند نفر از یزد برای مسابقات شرکت کرده بودید و چه غذاهایی را در این مسابقات پختید؟
برگزیدگان چندین رشته فنی و حرفه ای مختلف که توانسته بودند در سطح استان رتبه عالی کسب کنند به این مسابقات اعزام شدیم و تنها دو نفر خانم بودیم و من در رشته آشپزی و خانم احمدی در رشته گرافیک به مسابقات کشوری رفتیم.
شش نوع غذا را می بایست در سه روز برگزاری مسابقات درست می کردیم و به داوران مسابقه تحویل می دادیم که شامل : پای گوشت گوساله، سالاد اولویه دوطبقه با تزئین کیک، سوپ دلخواه، دسر ایتالیایی به نام تیرامیو، شیرین پلو با تزئین دلخواه با مرغ و ماهی شکم پر بدون استخوان بود که من همه آنها را پختم.


چه استان هایی اول و دوم شدند؟
اصفهان و لرستان به ترتیب اول و دوم شدند و یزد سوم شد.


چرا برخی به جای پختن غذا در منزل ترجیح می دهند به فست فودی ها بروند و یا در منزل فست فود تهیه کنند؟
تهیه فست فود همانطور که از اسمش پیداست خیلی زود آماده می شود و چون اشتها آور است کمتر کسی به مضرات آن فکر می کند.
نشستن خانم ها پای برنامه های ماهواره وقت آشپزی را از آنها گرفته و برخی خانم های خانه دار وقت صبح و عصر خودشون را به رفتن کلاس های غیر ضروری مثل موسیقی و ... می گذرانند و چون در منزل هم باید تمرین داشته باشند دیگر وقتی برای آشپزی ندارند و یا غذا از بیرون تهیه می کنند و یا به سرعت با سوسیس و کالباس فست فود تهیه می کنند و حتی به کودکان خود می دهند.


چگونه می توان بانوان را به پخت غذا در منزل تشویق کرد؟
برگزاری جشنواره های غذا خیلی خوب است ولی برخی بهانه می آورند که هزینه شرکت در جشنواره با توجه به غذاهای آن خیلی گران تمام می شود که برگزار کنندگان جشنواره ای غذا سعی کنند چند نوع غذای آسان و کم خرج را به مسابقه بگذارند ودر حاشیه این جشنواره ها انواع غذاهای آسان، سریع و سالم به بانوان آموزش داده شود.


چند نوع غذای آسان که سریع آماده می شود نام ببرید:
ناگت مرغ، شینسل مرغ، شینسل ماهی و...


نام یکی از اساتید آشپزی خود را که تأثیر بیشتری در موفقیت شما داشته است نام ببرید؟
خانم انصاری یکی از بانوان آشپز با سابقه یزد هستند که خودشان آموزشگاه آشپزی دارند.

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


مدیر پرتال
1
0 (0 Votes)
Posted on ۱۳۹۳/۰۶/۲۸ ۱۹:۵۲.