بی برنامگی اصلاح طلبان یزدی و دستپاچگی در دعوت از بانوی فعال فتنه 88
به گزارش یزدرسا به نقل از خبرنگار یزدبانو، دوم خرداد در یزد در حالی گذشت که در دو دهه گذشته طرفداران آن برای برپایی نشست ها و گردهمایی یاد و خاطره آن را "حماسه دوم خرداد" می نامیدند و خود را برای گرامیداشت آن به آب و آتش می زدند.
اقصی نقاط شهر یزد از اول خرداد ماه شاهد برگزاری صدها برنامه به مناسبت گرامیداشت حماسه سوم خرداد بود و حماسه ای که گرچه در سه دهه پش اتفاق افتاد ولی هر سال زنده تر و تازه تر از سال های قبل برگزار می شود و گرچه از نظر زمانی با دوم خرداد همجوار است ولی اصلاح طلبان فعال در دولت نیز برای گرامیداشت آن تلاش می کنند و به صورت رسمی برای آن برنامه ریزی می کنند.
در یزد نیز در نشست هایی که در حضور استاندار و دیگر مسؤولان استان اعم از فرمانداران برگزار شد؛ یاد و خاطره سوم خرداد گرامی داشته شد و بر اجرای برنامه های متنوع در سطح استان تأکید شد.
یکی از سایت های اصلاح طلب یزدی در انتقاد از عملکرد اصلاح طلبان با اشاره به بی برنامه گی و ضعف تشکیلاتی اصلاح طلبان شهر خاتمی نوشت: " ...دوم خرداد 93 در یزد بدون برنامه گرامیداشت و یا حتی یک گعده دوستانه گذشت. در سال های پیش فشار و ممانعت مقام های دولتی از یاد چنین روزی بهانه خوبی بود اما دولت تغییر کرده و دولت جدید هرچند بنای حمایت هم نداشته باشد قراری برای ممانعت هم ندارد. به نظر می رسد ضعف شدید تشکیلات اصلاح طلبی در یزد ریشه تاریخی دارد و دیدگاه دولتمردان یک بهانه بیش نیست...جبهه مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب، ستاد اصلاح طلبان، اعتدال و توسعه وبرخی از احزاب دیگر؛ همچون کارگزاران سازندگی، اعتمادملی، مردم سالاری و... در مجموع حتی نتوانستند یک نشست برای روز دوم خرداد برگزار کنند، بی شک در انتخابات و تعیین کاندیدا و رفتن کاندید مورد نظر به بهارستان هم نمی توان دل بست".
***
سایت اصلاح طلب یزد از سخنرانی فعال در فتنه 88 به نام آذر منصوری معاون سیاسی حزب منحله جبهه مشارکت در یزد خبر داد.
این گزارش می افزاید: وی قراراست به بهانه سالگرد دوم خرداد 76 روز شنبه سوم خرداد ساعت 20در محل مؤسسه جوادالائمه سخنرانی نماید.
وی اردیبهشت ماه سال جاری در گفتگو با سایت فرارو گفت:" تجربه حرکت اصلاح طلبی نشان داده است که پاشنه آشیل این جریان تفرقه و چند دستگی است که بررسی سابقه و کارنامه این طیف سیاسی در یک دهه گذشته گواه و گویای این مدعا است. بنابراین اگر این تفرقه و چند دستگی مجددا در بین اصلاح طلبان ایجاد شود، اصلاح طلبان توسط خودشان از صحنه حقیقی و حقوقی حذف خواهند شد. به بیان مشخص تر با تفرقه اصلاح طلبان هم در جامعه پشتوانه خود را از دست خواهند داد و هم مقدمات حذف از ساختار حقوقی را فراهم می کنند".
***
این فعال عضو مرکزی حزب منحله مشارکت به پیام نو نیز گفته است : «مهمترین آسیبی که در خصوص جریان اصلاحات وجود داشته، تبیین نکردن مبانی اصلاحطلبی و حرکت آنها است که به دلیل این تشریح نشدن بعضاً دیده شده است که برخیها تکرویها و تندرویهایی انجام دادهاند که به نام جنبش مدنی و جریان اصلاحطلبی به آن نگاه شده است. به همین دلیل اصلاحات در برخی مقاطع دچار آسیبهایی شده است.»
***
آذر منصوری در زمان اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران، در شهریور ماه ۱۳۸۸ هنگامی که از منزل خواهرش در ورامین بازمیگشت، در خیابان متوقف و بازداشت شد. به گفتهٔ وکیل وی، محمد رضا فقیهی، اتهامهای او «اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات»، «تبلیغ علیه نظام»، «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی» عنوان شده و به خاطر آن حکم ۳ سال زندان از شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب دریافت کرده است.
***
«منصوری» در گفتگویی با روزنامه مشرق که فرارو آن را منتشر کرده است با اشاره به اینکه بهشخصه هیچ ارتباطی با دولت ندارد و از منظر یک فعال سیاسی اصلاحطلب به تحلیل رویدادها میپردازد، میگوید: به برخی تحلیلها مبنی بر کاستهشدن از حمایت اصلاحطلبان از دولت اعتقاد ندارد و طرح آن را خطای استراتژیکی میداند. او میگوید که اتفاقا در این شرایط دولت باید از سوی اصلاحطلبان حمایت شود و انتظارات از دولت باید به همان تصوری که قبل از انتخابات از دولت وجود داشت معطوف شود. او میگوید ما نمیتوانیم از دولت انتظار داشته باشیم که همه موانع را یکجا از سر راه بردارد. دولت با مشکلات زیادی روبهروست و هرقدر در مذاکرات هستهای جلوتر برود، تحرکات افراطیون بیشتر میشود.
***
اینک باید این سؤال را از افراطیون اصلاح طلب یزدی پرسید که چرا پای افراد فعال در فتنه 88 را به یزد باز می کنید؟ شما که روزی انتخاب آقای خاتمی را در دوم خرداد حماسه خواندید؛ آیا 22 خرداد 88 حماسه نبود؟ آیا کسی به انتخابات دوم خرداد اینگونه که فتنه گران 88 اعتراض کردند و تا تبلیغ علیه نظام و براندازی آن پیشش رفتند؛ اعتراضی داشت؟
و باز باید پرسید آیا افرادی که توسط دادگاه انقلاب محاکمه شده اند می توانند دلسوز نظام اسلامی باشند؟
و آیا این افرادی که شما به یزد دعوت می کنید از عملکرد گذشته خود ابراز پشیمانی می کنند؟