ID : 35211643
كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي یزد:

بیش از 300 مهدکودک در استان فعالیت می‌کنند / نظارت مستمر بر محتوای آموزشی مهدها


كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي یزد گفت: تعداد 307 مهدکودک در استان یزد فعالیت می‌کنند که از این تعداد 199 مهدکودک شهری و تعداد 108 مهدکودک نیز روستایی‌اند.

به گزارش یزدرسا، مرضیه یگانگی در گفتگو با خبرنگار یزدآوا، در پاسخ به اینکه روند اخذ مجوز مهدهای کودک چگونه است، گفت: در صورتی‌که متقاضی، شرایط تأسیس مهدکودک را داشته باشد، ابتدا در دوره آموزشی ویژه مؤسسین که در مرکز علمی کاربردی علوم بهزیستی برگزار می شود ثبت‌نام می‌کند.

وی ادامه داد: پس از طی دوره آموزشی به یکی از دفاتر پیشخوان طرف قرارداد با سازمان مراجعه می‌کند و پس از تشکیل پرونده و ارائه مدارک لازم، پرونده در کمیته امور اجتماعی و سپس کمیسیون ماده 26 استان بررسی می‌شود.

كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي استان یزد اضافه کرد: پس از صدور موافقت اصولی و اخذ تأییدیه‌های لازم برای ساختمان در نظر گرفته شده (تأییدیه بهزیستی، بهداشت، اماکن و فنی مهندسی) جهت تأسیس مهدکودک و معرفی مسئول فنی (مدیر) واجد شرایط و طی دوره‌های آموزش ویژه مسئولین فنی در مرکز علمی کاربردی مذکور مجددا پرونده جهت صدور پروانه فعالیت و پروانه مسئول فنی به کمیسیون ماده 26 استان ارجاع می‌گردد و در صورت کامل بودن پرونده، پروانه فعالیت و پروانه مسئول فنی جهت شروع به کار صادر می‌گردد.

یگانگی در رابطه با میزان شهریه مهدهای کودک نیز اظهار داشت: شهریه مهدهای کودک هر ساله توسط کمیته تعیین شهریه بر اساس شهریه سال قبل، نرخ تورم و ... مشخص می‌شود و به بهزیستی کشور پیشنهاد می‌گردد و در صورت تأیید طی بخشنامه بهزیستی کشور به تمامی مهدهای کودک ابلاغ می‌گردد که با توجه به درجه‌بندی مهدکودک، گروه سنی، ساعت فعالیت مهد کودک و نوع مهدکودک متفاوت است.

وی همچنین در رابطه با نظارت بر مهدهای کودک و به ویژه نظارت بر مسائل آموزشی مهدها افزود: محتوای آموزشی مهدهای کودک یکسان‌سازی شده است و تمامی مهدهای کودک ملزم به تهیه و استفاده از آن هستند که در سه ماهه سوم هر سال به صورت تیمی از تمامی مهدهای کودک جهت نظارت بر محتوای آموزشی مهدهای کودک و سایر موارد بازدید صورت می‌گیرد و در صورت عدم رعایت قوانین در این خصوص برخورد خواهد شد.

كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي یزد تأکید کرد: در کنار محتوای آموزشی اصلی، محتوای کمک آموزشی نیز به مهدهای کودک ابلاغ می‌گردد که تهیه آن داوطلبانه و در صورت تمایل است.

یگانگی در پاسخ به اینکه نظارت بر مهدهای کودک چگونه صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: بازدید از مهدهای کودک توسط کارشناسان هر شهرستان با توجه به چک‌لیست‌های دفتر حداقل 4 بار در طی سال انجام می شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، ارزشیابی به صورت تیمی نیز صورت می‌گیرد که هر کارشناس ارزیاب یک محور را مورد بررسی قرار می‌دهد و امتیاز می‌دهد که بر اساس امتیاز کسب شده مهدکودک درجه‌بندی می‌گردد.

كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي یزد یادآور شد: محورهای مورد ارزیابی شامل شرایط فیزیکی و تجهیزات، بهداشت و ایمنی، آموزش، قوانین و مقررات و نیروی انسانی است.

یگانگی در رابطه با تعداد مهدهای کودک که در استان یزد فعالیت می‌کنند هم گفت: تعداد 307 مهدکودک در استان یزد فعالیت می‌کنند که از این تعداد 199 مهدکودک شهری و تعداد 108 مهدکودک نیز روستایی هستند.

كارشناس مسئول امور كودكان بهزيستي یزد همچنین اظهار داشت: امسال نسبت به سال قبل حدود 20 مهدکودک به مهدهای کودک استان یزد اضافه شده است.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.