تا کنون نشنیده ام که ولایتی و حداد عادل نیز عضو جریانهای اصولگرایی باشند!
به گزارش یزدرسا، پایگاه خبری تحلیلی درسیاهکل در گفتگو با حجت الاسلام فلاحیان، یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم ، سئوالاتی از وی پرسید که توجه شما را به آن جلب می کنیم.
لازم به ذکر است ، فلاحيان پایه گذارحزب «اصولگرايان مترقي» و وزیر اطلاعات دولت سازندگی هاشمی رفسنجانی بوده است و هم اکنون نیز نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری می باشد.
*با توجه به اینکه شما حزب اصولگرایان مترقی را پایه گذاری کرده اید و مسئول آن نیز هستید ، و خود را یک اصولگرا میدانید ، پس چرا با هیچکدام ازگروه های دیگر و به ویژه ائتلاف 1+2 گفتگو نمیکنید؟
ما منظورمان از اصولگرایی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت است (جامعتین) ، ائتلاف سه گانه خود خوانده است که میگوید اصولگرا هستیم.این آقایان خودشان آمده اند و اعلام کرده اند که ما اصولگرا هستیم و تعداد آراء مان فلان اندازه است و با هم ائتلاف می کنیم.این چیز مستندی نیست.جامعتین نیز آن را رد کرده است و گفته است که ما در رابطه با افراد بحثی نکرده ایم.
شاید آنها ائتلاف کرده اند که تعداد کاندیداهای اصولگراها کمتر بشود ، ولی آنها با این کار خود سبب شده اند تا عده ای در انتخابات نام نویسی کنند و بعد بگویند که ما هم می خواهیم در ائتلاف شرکت کنیم ، تا با این کار بتوانند در دولت بعدی سهمی داشته باشند. این دیگر دولت نمیشود ، بلکه شرکت سهامی خواهد شد و اصولگرایان اساس این کار را قبول ندارند.
ائتلاف میبایست در بین گروه های سیاسی باشد و با چنین شکلی معنی ندارد. اگر اقبال عمومی داشته باشیم ، احتمالا جامعتین از من حمایت خواهد کرد.
* گفته شده است که جامعتین می خواهند درباره افراد ائتلاف تصمیم گیری بکنند و رأی خود را اعلام کنند.
نه ، چنین چیزی صحت ندارد و جامعتین در رابطه با اشخاص نظر نخواهد داد.اینها خودشان چنین کاری انجام داده اند.
اصلاً 1+2 به چه معنا است . اگر هر سه نفر آنها اصولگرا هستند ، دیگر چه معنا دارد که چنین لفظی به کار ببرند. شاید منظور آنها این است که قالیباف اصولگرا نیست و ما آن را به جمع اصولگراها اضافه کرده ایم.
البته با آشنایی که من از جریانهای مختلف دارم ، تا کنون نشنیده ام که حداد عادل و ولایتی نیز عضو جریانهای اصولگرایی باشند ، البته شاید هم باشند!
بنابراین ، این گروه چیز مجهولی است و اینکار آنها (تشکیل دادن ائتلاف) صرفا یک شگرد تبلیغاتی است.
اصولگرا بودن به معنای پذیرفته شدن از سوی جامعه روحانیت و جامعه مدرسین است. مابقی اصولگرایان مانند جامعه مهندسین ، جامعه زنان ، مؤتلفه ، نگاه میکنند تا ببینند که جامعتین چه میگویند. آنها نیز تا کنون راجع به افراد صحبت نکرده اند و تشکیل دادن ائتلاف سه گانه باعث تعجب است.
*مطرح شده است که گرایش شما به سمت آقای هاشمی است و ایشان نیز از سوی گروه اصلاح طلبان معرفی شده اند ، آیا چنین است؟
این مضوع را برخی از افراد که مخالف من هستند ، در بین بچه های حزب اللهی شایعه کرده اند ، تا آنها به من رأی ندهند ، چون فکر میکنند که بچه های حزب اللهی به این موضوع حساسیت دارند.
من جزو دولت آقای هاشمی و وزیر اطلاعات آن بودم و به هیچ وجه جزو کارگزاران که طیف آقای هاشمی هست نبوده ام. هم اکنون نیز که جزو مجلس خبرگان هستم ، کاندیدای معرفی شده توسط جامعتین می باشم.
*اگر شما پیروز انتخابات باشید ، از چه گره ها و احزاب سیاسی در دولت خود استفاده خواهید کرد؟
برخی گفته اند که اعضاء دولت را اعلام بکنیم ، اما برای تشکیل دولت می بایست با مجلس مشورت بشود ، زیرا آنها نیز باید رأی بدهند.
دولت من براساس کارشناسی و مدیریت کارآمد است ، بنابراین هر کسی که تخصص بالاتر داشته باشد و مدیریت آن نیز بهتر باشد می تواند در این دولت حضور داشته باشد.
* پس شما با این صحبتهایی که میکنید ، می خواهید اصلاح طلبان را نیز در دولت خود راه بدهید.
فلاحیان : اصل و محور ما ولایت است و بعد اگر از نظر کارآمدی و کارشناسی لایق یک پست باشند ، از تمامی استعدادهای کشور استفاده خواهد شد و فرق نمی کند که از کدام گروه و جناح باشد.
* آیا هدف شما از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری امسال ، معرفی شدن و زمینه سازی برای دوره های بعدی است و یا اینکه تمام تلاش خود را برای رأی آورن در انتخابات پیش رو خواهید کرد؟
با اینکه من 2بار اعلام کرده ام که در انتخابات حضور خواهم داشت ، این را علیه من اعلام کرده اند که فلاحیان در انتخابات ریاست جمهوری به صورت جدی ورود نخواهد کرد و عقب نشینی میکند.
صدا و سیمای ما مانند دیگر اخبار خود ، در این موضوع نیز عقب مانده است و من این موضوع را به آقای ضرغامی نیز گفته ام ، که من 2 بار حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را اعلام کرده ام و چگونه است که شما متوجه این موضوع نشده اید و آن را اعلام نکرده اید.
من برای حضور در این انتخابات راسخ و مصمم هستم و به نفع هیچ کس هم کنار نخواهم رفت.
*آیا به نفع هاشمی هم کنار نمی روید؟
هر کسی که بخواهد بیاید ، من کنار نخواهم رفت.
ورود در عرصه انتخابات ریاست جمهوری را برای خود یک وظیفه و واجب میدانم و امیدوارم پس از اینکه برنامه های خودم را به مردم گفتم ، به من رأی بدهند.
*شما گفته اید که میخواهید رابطه ایران با کشورهای دیگر را بهتر کنید ، آیا قصد ارتباط با کشورهای غربی ، به ویژه آمریکا را نیز دارید؟
سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که ما به سه منظور ، توسعه صادرات ، توسعه انقلاب اسلامی و توسعه فناوری با کشورهای دیگر رابطه برقرار کنیم ، مخصوصا با همسایگانمان ، که آرمان امام (ره) این بود که اتحاد جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل بشود و ما باید این ارتباطات را بیشتر کنیم.
در رابطه با آمریکا نیز مقام معظم رهبری ، در صورتیکه آنها صادقانه بیایند و نخواهند از ابزار زور استفاده کنند ، اجازه برقراری ارتباط را داده اند. ولی اگر بخواهند با حیله گری و زور عقاید خود را تحمیل کنند که مذاکره و ارتباط معنا ندارد.
* رقیب اصلی خود در انتخابات ریاست جمهوری را چه کسی میدانید؟
هنوز انتخابات شروع نشده است و تا وقتی که اسم ننویسند ، نمی توان گفت که چه کسانی در انتخابات شرکت خواهند کرد.
*با توجه به اینکه افراد اصلی که میخواهند در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شرکت کنند ابراز وجود کرده اند و خود شما نیز در اسفندماه سال گذشت گفته اید که در انتخابات شرکت خواهید کرد ، تقریبا چهره های اصلی انتخابات مشخص هستند.
همه کسانی که در انتخابات شرکت خواهند کرد رقیب هستند ، البته بستگی به تبلیغات آنها نیز دارد و باید در نظر سنیجیها ببینیم که چه کسی بالاتر است.
* میزان رأی خود در سطح کشور را چقدر میدانید؟
هنوز نظرسنجی انجام نشده و قبل از آن نمی توانیم بگوییم که میزان آراء چقدر است.
*نظر شما در رابطه با گروه انحرافی چیست و آیا مشایی در انتخابات شرکت خواهد کرد؟
من اطلاعی از برنامه آنها ندارم و فقط برنامه خودم را توضیح میدهم.
منبع:8دی