ID : 13599994

تحلیل رئیس سابق بورس از دلایل اوضاع بد و زیان چند هزار میلیارد دلاری سهامداران


علی صالح ‌آبادی، رئیس سابق بورس که حدود یک دهه مسولیت بورس تهران را برعهده داشته از اتفاقاتی سخن گفت که بورس تهران را با نزول مواجه کرده است.

به گزارش یزدرسا ،رئیس سابق سازمان بورس اوراق بهادار، وضعیت کنونی بازار سرمایه را متاثر از وضعیت کل اقتصاد کشور و حتی بازار های جهانی دانست و به نسیم گفت: کاهش قیمت جهانی نفت و افت قیمت فلزات در دنیا، سبب شده که بر روی  عملکرد شرکت‌های مبتنی بر فروش کالا هم تاثیر بگذارد.


علی صالح آبادی، با بیان اینکه رکود در صنایع مختلف کشور بر بازار سرمایه اثر گذار بوده و شرکت های فولادی، با فروش محصولات خود با مشکل مواجه هستند، تصریح کرد: با توجه به وابستگی بودجه دولت به درآمدهای نفتی و کاهش قیمت آن در عرصه بین الملل، به طور  قطع  دولت  هم دراجرای  برخی از طرح های مختلف با کندی مواجه می شود.


به گفته وی، بازار سرمایه، همواره یک بازار بلند مدت بوده که دولتمردان هم مایل بوده اند که فعالان بازار سرمایه این عرصه را به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری، مد نظر قرار دهند، افزود که  با توجه به کمک بازار سرمایه به افزایش تولید حضور مردم در بازار سرمایه مد نظر همه دولت ها بوده است.


صالح آبادی  تاکید کردکه  بازار کنونی سرمایه  متاثر از فضای  عمومی  اقتصاد  کشور بوده و گفت که  سرمایه گذارانی که وارد  عرصه  سهام می شوند باید با افق بلند مدت به آن بنگرند.


رئیس سابق سازمان بورس اوراق بهادار به نسیم گفت که اصلاح عوارض بهره مالکانه و نرخ گاز باید در یک دوره بلندمدت صورت پذیرد و نه در  یک دوره کوتاه مدت.


وی، با بیان اینکه  دولت به بازار سرمایه  اعتقاد داشته و تمایل دارد تا تحولات مثبت در آن ایجاد شود، افزود که با توجه به کاهش شاخص های بازار سرمایه ، نمی توان آن را به این حساب  گذارد که بازار سرمایه مورد توجه دولت نیست.


به گفته وی، تحول در  بازار سرمایه منوط به تغییر در متغییر های  کلان و خرد بوده و اذعان داشت که نرخ سود بین بانکی  پیشتر در محدوده 28 درصد بوده که در حال حاضر به محدوده 25  درصد کاهش  یافت  وکاهش  نرخ علامت خوبی بوده که این کاهش نرخ سود در میان مدت  بر بازار سرمایه  تاثیر گذار خواهد بود.

 

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.