ID : 7741660
در حاشیه استیضاح اخیر مطرح می شود

تخریب استیضاح کنندگان؛ پاشنه آشیل دولت محترم


یکی از مسوولان درگفت و گو با ایسنا ادعا کرده است: «استیضاح‌کنندگان واقفند اگر در دوره فعالیت دانشگاه این اتفاق می‌افتاد، دانشجویان و استادان عکس‌العمل تندی نشان می‌دادند و محیط دانشگاهی نمی‌توانست آرامش خود را حفظ کند»! و صد البته این ادبیات تند، بیش از هر چیز، ماجرای فتنه کوی دانشگاه با چراغ سبز برخی مسوولان وقت در دوران موسوم به اصلاحات را یادآور می شود.

به گزارش یزد رسا، به رغم ماه ها انتظار و تذکرات ناصحانه مشفقان دولت برای اصلاح عملکرد و رویکرد حاکم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با وجود پادرمیانی رئیس مجلس و ارائه مهلت یکماهه به وزیرمربوطه، وی نتوانست خود را از بند تعلقات نابجا رها سازد و به تذکرات دلسوزانه فرهیختگان و برگزیدگان ملت وقعی نهد. از این رو نمایندگان مجلس نیز بر اساس اختیار قانونی و وظیفه شرعی و ملی خود، طرح استیضاح دکتر فرجی دانا را با آرای قوی به جریان انداختند تا مانع استمرار حرکت قهقهرایی در نظام آموزش عالی کشور و نفوذ عناصر نامتناجس با رویکرد نظام در این بخش حساس شوند.

البته پیش از آن در مهرماه سال گذشته نیز تعدادی از نمایندگان مجلس دکتر فرجی دانا را به دليل نصب برخی منسوبان فتنه مورد سوال قرار داده بودند؛اما در آن مرحله اولیه هم توضیحات وی نتوانست نمایندگان را قانع کند و با 149 رأي مخالف نمايندگان، دومين وزير دولت یازدهم بود كه از مجلس كارت زرد گرفت.

نکته قابل تامل در ماجرای استیضاح  وزیر علوم، جوسازی گسترده برخی رسانه های مدعی اعتدال و اخلاق بر ضد مجلس شورای اسلامی و نمایندگان امضا کننده استیضاح است؛ به گونه ای که کوشیدند تا با تمسک به شیوه های نخ نما، اقدام نمایندگان محترم را سياسي جلوه دهند! جریان مذکور در این راستا براي منصرف کردن استیضاح کنندگان از کاربرد تهدید نیز ابا نکرد؛ اقدامی ناگوار که به تصریح یکی از نمايندگان محترم در سال های اخیر بی سابقه بوده است! در استان یزد هم برخی سایت های محلی، با زیر سوال بردن اقدام هوشمندانه نماینده خوش سابقه شهر یزد در حمایت از استیضاح وزیر، کوشیدند در همان مسیر ناصواب گام بردارند.

مصاحبه یکی از مسوولان جهاد دانشگاهی را می توان  نمونه ای از تهدیدهای خطرناک افراد و گروه های افراطی دانست. وی درگفت و گو با ایسنا پرسیده است: "چرا استیضاح‌کنندگان در دوره تعطیلات تابستانی به دنبال استیضاح وزیر رفته‌‌اند؟" و خود پاسخ داده است:"استیضاح‌کنندگان واقفند اگر در دوره فعالیت دانشگاه این اتفاق می‌افتاد، دانشجویان و استادان عکس‌العمل تندی نشان می‌دادند و محیط دانشگاهی نمی‌توانست آرامش خود را حفظ کند"! و صد البته این ادبیات تند، بیش از هر چیز، ماجرای فتنه کوی دانشگاه با چراغ سبز برخی مسوولان وقت در دوران موسوم به اصلاحات را یادآور می شود

در این میان شایسته است مخالفان دو آتشه دولت سابق که بارها به بهانه نقض کرامت مجلس و آزادی بیان و ...دولتمردان پیشین را آماج تخریب های دور از مروت خویش قرار داده اند، به این سوال روشن پاسخ دهند که بر اساس کدام مبنا اینک خود اقدام هوشمندانه  نمایندگان مجلس در راستای انجام وظیفه نظارتی شان را اینچنین به زیر سوال می برند و می کوشند با قلب واقعیت، اذهان عمومی ر ابه ناکجاآباد سوق دهند!

شانتاژ رسانه ای گسترده بر ضد نمایندگان محترم در ماجرای استیضاح وزیر دولت یازدهم، بار دیگر این نکته را مورد تاکید قرار داد که در عالم سیاست، همواره  ورای ادعاهای پرطمطراق، واقعیت هایی وجود دارد که تنها در میانه میدان امکان بروز می یابد و بر این اساس هیچ گاه نمی توان و نباید به صرف ادعاهای جریان متظاهر، به قضاوت پرداخت؛ بلکه باید سوابق عملی افراد و جریان های مدعی را همواره مدنظر قرار داد و این نکته را  آویزه گوش خود قرار داد که"خوش بود گر محک تجربه آید به میان"! مجلس شورای اسلامی نیز باید در کنار تداوم حمایت های اصولی از دولت محترم، با تقویت نقش نظارتی خود مانع نفوذ فرصت طلبان در رده های تصمیم گیری و انحراف مسیر خدمت رسانی شوند.
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.