تلاش برای تغییر در استاندارد های مواد مصرفی مردم
به گزارش یزدرسا؛ كارشناس مسئول واحد تغذيه معاونت بهداشتي صبح امروز در نشست خبری بسیج اطلاع رسانی تغذیه با اشاره به بحث الگوهای صحیح مصرف غذا اظهار کرد: در بحثهای آموزشی هیچوقت در خصوص نخوردن یا خوردن مطلق غذا صحبت نشده وهیچ غذایی کاملاً سالم با مضر نیست اما هر غذایی جایگاه خاص خود را دارد و اگر در جایگاه خود استفاده شود فواید و استفاده خاص خود را خواهد داشت.
یوسف نقیایی با اشاره به اینکه گروه تغذیه صنعتی در راستای کاهش بیماریهای غیر واگیر در استان طراحیشده است اذعان کرد: در زمینه بیماریهای غیر واگیردار مثل دیابت، فشارخون، بیماریهای قلبی و عروقی سندی تهیهشده و بخشی از آن از ابتدای سال و سال گذشته در دست اجرا است و این سند از دو قسمت عمده مصرف مواد غذایی سالم و تولید مواد غذایی سالم تشکیلشده است.
وی افزود: بخش تولید را معاونت غذا و دارو به عهدهدارد و در این زمینه بهدرستی مدیریت میشود اما در بخش مصرف استان چند حیطه در نظر گرفتهشده و روی آن کار میشود که یکی از حیطهها حیطه حاکمیتی است که تلاش می کنیم بتوان در حیطه حاکمیتی استانداردها رعایت مواد مجاز و غیرمجاز که به مواد غذایی اضافه میشود تغییراتی ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: تا یک سال پیش استاندارد نمک در نانواییها 3/2درصد بوده وعملاً یک نانوا مجاز بود که این مقدار نمک را در نان اضافه کند اما درحال حاضر با پیگیریهایی انجام شده توانستیم این استاندار را به 1درصد کاهش دهیم.
وی در پایان اظهار داشت: خوشبختانه با پتانسیل موجود و وجود کارشناسان تغذیه که در مراکز بهداشتی و درمانی حضور دارند میتوانیم آموزشها را در سطح وسیع تر و متنوعتری به مردم ارائه دهیم.
انتهای پیام/ح