ID : 34979801
رئیس جهاد کشاورزی مروست:

تولید انگور در مروست 30 درصد کاهش یافت


رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش مروست از کاهش 30 درصدی تولید انگور در این منطقه خبر داد.

کرامت تیموری در گفتگو با یزدرسا، با اشاره به سطح زیر کشت انگور در بخش مروست، اظهار داشت: هزار هکتار از باغات مروست به کشت انگور اختصاص دارد و به‌نوعی قطب انگور استان به شمار می‌آید.

وی از کاهش 30 درصدی تولید انگور در این منطقه نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: خشک‌سالی، سرمازدگی بهاره و طوفان از مهم‌ترین علل کاهش عملکرد انگور بوده است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش مروست تأکید کرد: با توجه به اینکه انگور یکی از محصولات کم آبخواه هست در نظر داریم با افزایش سطح زیر کشت، باغات را به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز کنیم.

تیموری خلیلی، عسکری و ریش‌بابا را از مهم‌ترین ارقام انگور در این منطقه برشمرد و گفت: انگور مروست به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: انگور تولیدی در سال جاری حدود پنجاه‌درصد فراوری می‌شود و به کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس و کشورهای حوزه شمالی کشور ازجمله روسیه و حتی به کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

وی افزود: با توجه به‌ پیش رس بودن انگور مروست، این محصول به اکثر میادین میوه و تره‌بار جهت تازه خوری عرضه می‌شود؛ اما بهترین بازارهای مصرف استان‌های تهران یزد کرمان و هرمزگان است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش مروست وجود صنایع تبدیلی در این محصول را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: صنایع تبدیلی در کنار مزارع، مثل یک بال کمکی برای رشد و ترقی کشاورزی محسوب می‌شود زیرا محصولات کشاورزان زحمت‌کش که دسترنجشان حاصل یک‌فصل زراعی با کلی زحمت است به‌صورت خام و فله وارد بازار نشود.

تیموری در پایان اظهار داشت: البته این امر به‌طورجدی موردتوجه و حمایت کلیه مسئولین جهاد کشاورزی قرار دارد و امیدواریم با عنایت به تسهیلات بسیار خوب اقتصاد پایدار روستایی، گام‌های ارزنده‌ای جهت هرچه بهتر شکوفا شدن این صنایع در منطقه مروست برداریم.

انتهای پیام/آ

 

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.