ID : 15600648
رئیس پلیس راه استان یزد خبر داد

جاده های تفت،مهریز و طبس حادثه خیزترین نقاط جاده ای استان یزد/معرفی سامانه «شکایات از رانندگان» متخلف


رئیس پلیس راه استان گفت:به دلیل بالابودن میزان تردد ناوگان مسافربری در استان «سامانه 110120» راه اندازی شده تا مسافرین گرامی با مشاهده انجام تخلف از سوی راننده آن را گزارش کنند.

به گزارش یزدرسا؛رئیس پلیس راه استان یزد در مصاحبه اختصاصی با یزد امـــــــروز؛ واژگونی خودروهاوخروج از جاده،خستگی و خواب آلودگی،صحبت با تلفن همراه،خوردن و آشامیدن در هنگام رانندگی و بی توجهی به علائم وتابلوهایی راهنمایی را از علل مهم تصادفات عنوان کرد و گفت:البته  بیشترین سهم تصادفات در استان را واژگونی خودروها و خروج از جاده به خود اختصاص داده است.

سرهنگ احمد مظفری گفت: به دلیل اینکه استان یزد از یک طرف در مرکز کشور قرار داشته واز ذخایر معدنی نیز برخوردار است واز طرفی استان یزد شاهراه مواصلاتی کشور به حساب می آید شاهد بیشترین حجم تردد به ویژه تردد وسایل نقلیه سنگین ،ترافیک ،اوج خستگی راننگان واحتمال وقوع تصادفات در استان هستیم.

مظفری نبود استراحتگاه های بین راهی کافی در جاده های استان را ازدلائل اصلی تصادفات جاده ای برشمرد و گفت:وقتی این استراحتگاه ها به تعداد کافی در مسیر باشد به راننده امکان استراحت بیشتری خواهد داد.

وی تابش نور خورشید به چشم رانندگان را هم از دیگر عوامل تصادفات عنوان کرد و گفت: موقعیت جغرافیای استان به گونه ای است که بیشترین تابش نور خورشید به چشم رانندگان را داریم و این مسئله با اضافه شدن خستگی منجر به تصادف می شود.

رئیس پلیس راه استان راهکار حضور پلیس درجاده را در راستای کاهش تصادفات موفق دانست و گفت: البته استقرار ایستگاه های پلیس در جاده روشی موقتی است چرا که در آینده می تواند سبب فرسودگی نیروها شود و بهره گیری ازدوربین ها نیز عامل بازدارنده مناسبی به حساب می آید اما کافی نیست .

وی از جاده های نائین،طبس،بافق،بهاباد،تفت،مهریزو گردنه علی آباد به عنوان حادثه خیزترین نقاط استان نام برد و اضافه کرد: اکثر این جاده ها و به ویژه جاده تفت و مهریز کشش ترافیک سنگین اواخر هفته ها را نداشته و به همین دلیل آمار تصادفات در این جاده ها بیش از سایر جاده های استان است.

مظفری جاده های دوطرفه  را جاده هایی حادثه سازعنوان کرد و گفت : یکی از خطرناکترین این جاده ها جاده یزد-طبس است که به علت مسیر تردد زائران امام رضا (ع) در برخی از ایام خاص سال از ترافیک سنگینی برخوردار است.

رئیس پلیس راه استان با اعلام خبر کاهش 13درصدی تصادفات برون شهری در 5 ماهه نخست سال جاری اضافه کرد:به دلیل بالابودن میزان تردد ناوگان مسافربری در استان و محوریت نقش مردم در همیاری و همراهی با پلیس راه،«سامانه 110120» راه اندازی شده تا مسافرین گرامی با مشاهده انجام تخلف از سوی راننده آن را گزارش کنند.

وی افزود: رانندگان اتوبوس های مسافربری موظفند شماره پلاک خودرو خود  را در سه نقطه در داخل خودرو نصب کرده و همچنین  آئین نامه تخلفات حادثه ساز که  7 ماده تخلف در آن درج  شده را برروی شیشه اتوبوس از سمت داخل نصب کند.

مظفری ادامه داد: مسافرین می توانند در صورت مشاهده تخلف،کد تخلف موردنظر را به همراه مبدا و مقصد خود و شماره پلاک خودرو پیامک کنند تا در نزدیک ترین پاسگاه ناجا نسبت به اعمال قانون اقدام شود.

رئیس پلیس راه استان در خصوص حوادث اخیر گردنه علی آباد که منجر به کشته شدن تعدادی ازمردم شد نیز گفت: شکی نیست که علت بخشی از این تصادفات مربوط به دو طرفه بودن جاده بوده و عزم جدی مسئولان زیربط را برای تکمیل آن می طلبد اما نکته ای که نباید از آن غافل شد این است که متاسفانه بی توجهی رانندگان  و به ویژه رانندگان خودروهای سواری به علائم و تابلوهای مسیر، سبب بروز حوادث تلخ در این جاده می شود.

وی اضافه کرد:روزانه در حدود 800 تردد در جاده های استان انجام می شود که اقدامات پلیس می تواند بخشی از حوادث را کاهش دهد اما سهم عمده کاهش تصادفات را مردم برعهده داشته  که در صورت رعایت قوانین رانندگی و توجه به تابلوای مسیر می توان این آمار را بیش از این میزان کاهش داد.

وی در خصوص اقدامات موثر پلیس راهور در شناسایی نقاط حادثه خیز استان هم گفت: در برخی جاده ها با تعامل خوبی که با اداره کل راه و شهرسازی و سازمان حمل و نقل جاده ای  صورت گرفته برخی جاده های حادثه خیز بهبود یافته و در برخی نقاط هم که به دلیل هزینه های مالی امکان بهبود جاده میسرنداشته در نقاط حادثه خیز از تابلوهای زردرنگ  با علامت هشداراستفاده شده است

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همت مسئولین اداره کل راه وشهرسازی استان و سازمان حمل و نقل جاده ای شاهد برطرف شدن مشکلات جاده های استان و دو بانده شدن تمامی آن ها باشیم.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.