ID : 10425786
مشاور رییس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در تفت:

حصر سران فتنه ربطی به انتخابات 88 ندارد/ انتخابات 88 می‌توانست خطرات دشمنان را تا صدها سال دور کند


مشاور رییس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش بزرگداشت 9دی تفت گفت: حصر سران فتنه ربطی به انتخابات ندارد چراکه دستور حصر در اواخر بهمن سال 89 توسط شورای امنیت ملی صادر شد یعنی یک سال بعد از دی ماه سال 88.

به گزارش یزد رسا به نقل از صبح تفت، همایش گرامیداشت مراسم 9 دی سه شنبه شب با حضور پرشور مردم تفت و سخنرانی مشاور رییس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصلی قدس تفت برگزار شد.

 

9 دی سال 88 اوج شور، شعور، درک بالا و بصیرت بود/ 9دی را نباید پای یک جریان خاص بگذاریم

«غلامرضا خواجه سروی» در این همایش، اظهار داشت: 9دی ماه سال 88  نشان داد پیوند مردم با ولایت‌فقیه، خون شهدا و آرمان‌های انقلاب یک پیوند ناگسستنی است.

مشاور رییس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حرکت خودجوشی که در 9 دی سال 88 اتفاق افتاد نشان‌دهنده اوج شور، شعور، درک بالا و بصیرت مردم ایران بود که دین اسلام، مذهب تشییع، مکتب امام حسین(ع) و ارزش‌های بر آمده از انقلاب  برای مردم ایجاد کرده بود.

وی افزود: آنچه که در 9 دی اتفاق افتاد مربوط به عموم ملت ایران بود کما اینکه انقلاب اسلامی مربوط به همه ملت ایران است بنابراین حضور در 9دی را نباید پای یک جریان خاص بگذاریم بلکه همه مردم آمده بودند تا بگویند پای انقلاب اسلامی و شهدا ایستاده‌ایم و نمی‌گذاریم به این نظام ضربه‌ای وارد شود.

معاون فرهنگی وزیر سابق علوم تصریح کرد: پیام 9دی این است که جمهوری اسلامی ایران حکومتی است پایدار و پابرجا و  اگر کسی غیر از حرکت مردم و پیوند ناگسستنی که با ولایت وجود دارد، تحلیلی و حرکتی داشته باشد مانند دیگر اشخاصی که از قطار انقلاب پیاده شدند به طور طبیعی از انقلاب خارج خواهند شد.

 

*مشارکت مردم در انتخابات سال 88 عالی‌ترین هنر و خروجی معماری نظام جمهوری اسلامی بود

وی اذعان داشت: مشارکت و حضور که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 صورت گرفت به معنای واقعی کلمه و از نظر برآیند کلی، عالی‌ترین هنر و خروجی معماری نظام جمهوری اسلامی بود که به دنیا نشان داده شد.

«خواجه سروی» مشارکت40 میلیونی یا 85درصدی در دنیا را بی‌سابقه دانست و اظهار داشت: در کشورهایی که ادعای آزادی آن‌ها گوش فلک را کر کرده  است  حداکثر مشارکت مردم 40 درصد است.

استاد دانشگاه امام صادق(ع) ادامه داد: مشارکت مردم در انتخابات سال 88 یک سرمایه ملی بود که نشان داد در کشور ایران علی‌رغم همه توطئه‌ها و تحریم‌ها و مشکلاتی دشمنان درست کردند و عوامل داخلی آن‌ها هم دام زدند، همچنان هیچ شکافی بین حاکمیت و مردم وجود ندارد.

 

*تلاش دشمن بر ایجاد فاصله بین حاکمیت و مردم است/ انتخابات سال 88 می‌توانست خطرات دشمنان را برای کشور تا صدها سال دور کند

این سخنران خاطرنشان کرد: اگر تاریخ انقلاب اسلامی را بررسی کنیم به این مسئله خواهیم رسید که دشمنان همواره روی ایجاد فاصله بین حاکمیت و مردم سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا به خیال خام خود بتوانند در نهایت نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند.

خواجه سروی، افزود: همه اتفاقات و فتنه گری‌هایی که بعد از انتخابات سال 88 رخ داد به خاطر همین بود که بین حاکمیت و مردم فاصله ایجاد شود و همه فشارها و تحریم‌هایی که امروز کشور تحمل می‌کند به خاطر همین حوادث و فتنه گری‌ها است که باعث شد تا زمینه بهره‌برداری از آن مشارکت 40 میلیونی فراهم نشود.

وی اذعان داشت: وقتی عده‌ای با همراهی استکبار جهانی و دشمنان خارجی  این حضور و اعتماد مردمی به نظام را تخریب کردند کار بجایی رسید که کشورهایی مانند اسراییل که به بفرموده امام خمینی(ره):«ما آن‌ها را آدم حساب نمی کنیم.»، ما را تهدید کردند؛ این مشارکت مردم و سرمایه ملی می‌توانست خطرات دشمنان را برای کشور تا صدها سال دور کند و از بسیاری آسیب‌ها و خطرات محفوظ دارد.

 

* کجای دنیا به کسانی که برای براندازی و کودتا علیه کشور اقدام می‌کنند مهلت زنده ماندن داده می‌شود؟/ نماز جمعه 29 خرداد اتمام حجت بود

مدیرکل سابق دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم  با بیان اینکه کسانی که سال 88 بزرگ‌ترین ضربه‌ها را به نظام زدند، امروز مدعی مظلومیت شده‌اند، گفت: سران فتنه که با همراهی دشمن خارجی در سال 88 کشور را  به آشوب کشیدند و چندین سال کشور را عقب انداختند، امروز مدعی مظلومیت و حقوق خود شده‌اند؟؛ شما چه حقوقی دارید؟ کجای دنیا به کسانی که برای براندازی و کودتا علیه کشور اقدام می‌کنند مهلت زنده ماندن داده می‌شود؟، مگر امام خمینی (ره) نفرمودند: کمترین مجازات کودتاچیان اعدام است؟، بجای عذرخواهی امروز مدعی شده‌اید؟

دکترای علوم سیاسی، ادامه داد: بعد از نماز جمعه 29 خرداد سال 88 هرکس بر  مسیر باطل خود، ادعای تقلب و دعوت به اردو کشی خیابانی  و اعتراض اصرار کرده است جزو فتنه و تکلیفش مشخص است؛ اگر انسان عقل، خرد و وجدان داشته باشد و خود را بخواب نزده باشد، قطعا متوجه خواهد شد که کسانی مقصر اصلی فتنه 88 هستند که مشارکت بی‌نظیر مردم در این انتخابات و سرمایه ملی را نابود کردند.

 

*حصر سران فتنه ربطی به انتخابات سال 88 ندارد/ همین که دادگاه فتنه گران تشیل نمی شود باید صد هزار مرتبه خدا را شکر کنند

این استاد دانشگاه به موضوع حصر فتنه گران اشاره و تصریح کرد: حصر سران فتنه ربطی به انتخابات ندارد چراکه دستور حصر در اواخر بهمن سال 89 توسط شورای امنیت ملی صادر شد یعنی یک سال  بعد از دی ماه سال 88 که دلیل آن  هم این بود که سران فتنه با سخنرانی و بیانیه دعوت به تظاهرات خیابانی می‌کردند؛ ثمره یکی از این بیانیه‌ها این بود که در یک روز دو دانشجو کشته شدند؛ وقتی وضعیت خانوادگی این کشته شدگان را بررسی کردیم جزو کوخ‌نشینان و قشر ضعیف جامعه بودند.

وی ادامه داد: این حصری که نظام برای فتنه گران در نظر گرفته است، اوج رافت و بیش‌ترین بخشش و تخفیف در حق آن‌ها بود و اگر نه، هیچ نظامی سیاسی در دنیا  به اشخاص برانداز و محارب با کشور لحظه ای امان نمی‌دهد و یقین بدانید نهایت رافت و رحمت اسلامی که از آن سخن می‌گویند، در حق این فتنه گران صورت گرفته است.

 خواجه سروی با بیان اینکه سران فتنه هیچ طلبکاری از  نظام ندارند، گفت: بلکه به نظام بدهکار هم هستند و باید پاسخگوی ضربه‌ها و صدماتی که به نظام و کشور زدند، باشند و  باید همین که دادگاه آن‌ها تشکیل نمی‌شود و نظام به سراغ آن‌ها نمی رود، روزی صد هزار مرتبه خدا را شکر کنند.

 وی در پایان گفت: ما باید بدانیم فتنه 88  اولین و آخرین توطئه دشمنان نبود و قطع  نظام اسلامی به خاطر فعالیت‌ها و کارهای گسترده‌ای که در دنیا انجام می‌دهد باید آمادگی توطئه‌هایی بزرگ‌تر را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.