ID : 30551710
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران خاتم مطرح کرد

خشکسالی مهم ترین چالش پیش روی شورای مدیریت بحران خاتم


دبیر مدیریت بحران خاتم خشکسالی را مهمترین چالش پیش روی ستاد بحران شهرستان برشمرد و خاطر نشان کرد:راه هایی که می تواند ما را ازبحران خشکسالی نجات دهد کشت گیاهان مقاوم به خشکی، مدیریت صحیح آبیاري، استفاده از روشهاي نوین آبیاري و .... است.

به گزارش یزدرسا، دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان خاتم در گفتگو با خبرنگار طنین خاتم با اشاره به اهمیت توسعه آموزش در مدیریت بحران اظهار داشت:آموزش بهترین مسیر و لازمه توانمندسازی جامعه،به ویژه افراد آسیب‎پذیراستان در برابر حوادث و بلایای طبیعی است.

مظاهر عزیزی از انتخاب استان یزد به عنوان پایلوت آموزشی مدیریت بحران خبر داد گفت:برهمین اساس استان یزد اقدام به تهیه و تدوین سند آموزش ومانورهای عملیاتی مدیریت بحران کرده است تا طی یک برنامه 4 ساله (هر سال 25 درصد) تمامی جمعیت استان اعم از اداری و بخش مردمی تحت آموزش فراگیر مدیریت بحران قرار گیرند.

وی افزود: در چرخه مديريت بحران مراحل پيشگيري،آمادگي،مقابله و بازسازي پيش بيني شده است که درزمینه آموزش که زیر مجموعه پیشگیری است بر طبق سند ارائه شده استان،آموزش های لازم به تمامی ادارات شهرستان صورت گرفته است.

عزیزی گفت:در بخش آمادگی نیز تا کنون 4 مانور درسطح شهرستان برگزار شده است که اکثرا در زمینه اطفای حریق بوده است.

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران خاتم اظهار داشت: در شهرستان 6 کارگروه در زمینه امداد و نجات،اطفای حریق،زلزه،شریان حیاتی حمل و نقل،بهداشت و کارگروه سیل تشکیل شده است که در مواقع ضروری به همشهریان خدمات ارائه می دهند.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی ستاد بحران برای مقابله با حوادث غیرمترقبه گفت:پیشگیری،اولویت ستاد مدیریت بحران شهرستان در برابر حوادث است.

عزیزی گفت:بیشترین اعتبار لحاظ شده ستاد بحران شهرستان در حوزه پیشگیری و در زمینه آب و فاضلاب روستایی صورت گرفته است.

وی کمبود تجهیزات و ماشین آلات راازمهمترین مشکلات ستاد بحران شهرستان عنوان وخاطر نشان کرد:در سال گذشته چندین آمبولانس،جرثقیل و کامیون به ستاد بحران تحویل داده شد ولی با این حال هنوز کمبودهای وجود دارد.

این مسئول تصریح کرد:بیشترین حجم کاری ستاد بحران در شهرستان در بخش سیل،آتش سوزی و حوادث جاده ای است.

دبیر ستاد هماهنگی مدیریت بحران خاطر نشان کرد:در بحث جاده ای کمبود امکانات،عدم آموزش بیشترامدادگران و نبود زیر ساخت های جاده ای مطرح است که تلاش بیشتر مسئولین را در این زمینه میطلبد.

وی افزود: درزمینه اطفای حریق نیز اقداماتی نظیر آموزش های لازم به روستاییان،تجهیز دستگاه ها و توزیع اقلام مورد نیاز در بین روستاییان صورت گرفته است.

عزیزی گفت:در بحث سیل نیزاعزام  تجهیزات دولتی به مناطق سیل زده و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی از اقدامات در این زمینه در سال گذشته بوده است.

دبیر ستاد هماهنگی مدیریت بحران خاتم در پایان خشکسالی را مهمترین چالش پیش روی ستاد بحران شهرستان برشمرد و خاطر نشان کرد:راه هایی که می تواند ما را ازبحران خشکسالی نجات دهد کشت گیاهان مقاوم به خشکی، مدیریت صحیح آبیاري، استفاده از روشهاي نوین آبیاري و .... است.

 

انتهای پیام/ک




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.