ID : 9115339
باهنر:

خیانت فتنه ۸۸ هیچگاه کمرنگ نخواهد شد


دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشست خبری افزود: اینکه برخی فکر می‌کنند ناطق نوری به اصلاح‌طلبان پیوسته است درست نیست/ ما از ناطق گلایه داریم که چرا از عرصه سیاسی عقب نشسته است

به گزارش یزدرسا ، محمدرضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشست خبری خود با حضور خبرنگاران با بیان اینکه وحدت اصولگرایان و گروه‌های سیاسی در زمان حاضر بیشتر مطرح می‌شود گفت: این امر طبیعی است که هر جبهه و جریانی سعی کنند مجموعه نیروهای همراه و همسوی خود را به وحدت برسانند.


وی در ادامه با ابراز تأسف از درگذشت آیت الله مهدوی کنی از خداوند برای ایشان درجات عالی را خواست و افزود: ایشان معتقد بودند که اگر در مسئله‌ای وحدت می‌کنید و بحث فلسفی می‌کنید اختلافات وجود دارد و رسیدن به نقطه صد در صد غیر ممکن است.
باهنر افزود: جریانات سیاسی خارج از حزب فراگیر فعالیت نمی‌کنند و نتیجه مشترک و مثبت رسیدن اصلاً ضابطه‌ای ندارد و این موضوع به تمایلات شخصی و گروهی باز می‌گردد و تا زمانی‌که حزب فراگیر تشکیل نشود این موضوع یک آسیب جدی برای وحدت کشور است.


دبیر کل جبهه پیروان جلسات اصولگرایی را که با تلاش حجت الاسلام تقوی فعال شده است را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: این اقدامات برای انسجام و وحدت است و کسانی که در این جلسات شرکت می‌کنند افراد حاضر در جلسات هفتگی آنها هستند که از اعضای جبهه پیروان و وزرای دولت نهم و دهم هستند.


وی خاطرنشان کرد: این جلسات ستاد اجرایی انتخابات نیست و کشور ما نیازمند وحدت است کسانی که در این جلسات شرکت می‌کنند نماینده حزب و گروهی نیستند و حضور آنها به معنای حضور آن حزب یا گروه نیست.


باهنر با بیان اینکه نقش جبهه پایداری در این جلسات پررنگ تر از سایر تشکل‌ها نیست گفت: مهم این است که ما در جامعه به وحدت برسیم گرچه برخی تصور می‌کنند این ظرفیت وجود ندارد که جلسات جامعی برگزار شود و به وحدت برسند در واقع می‌توان گفت تا زمانی که حزب فراگیر تشکیل نشود وحدت اصولگرایان دور از دسترس است.


وی مشی سیاسی جبهه پیروان را در 30 سال گذشته تا کنون حرکت در زیر سایه جامعتین دانست و گفت: مسیر سیاسی جبهه پیروان همراهی با جامعتین است و رعایت خطوط قرمز همچون انحراف و فتنه برای رسیدن به وحدت لازم و و ضروری است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی علوم عنوان کرد: فعلاً محاسبه دقیقی از مجلس وجود ندارد و تا چهارشنبه باید صبر کرد.


باهنر همچنین با بیان اینکه اصولگرایان برای انتخابات وارد فاز عملیاتی شدند گفت: جریانات مختلف سیاسی ظهور و بروزشان در زمان انتخابات است و اصلاح طلبان و اصولگرایان باید به شرط رعایت قانون اساسی و به رسمیت شناختن همه قوانین وارد عرصه انتخابات شوند.


وی با پرهزینه خواندن وقایع انتخابات 88 برای کشور تصریح کرد: آنچه مسلم است فتنه با گذشت زمان کمرنگ نمی‌شود و این امر هزینه زیادی را به کشور تحمیل کرده است.


دبیر کل جبهه پیروان تأکید کرد: کسانی که در فتنه حضور داشتند و از سران این جریان محسوب می‌شوند باید توبه کنند تا بتوانند در عرصه کشور و فعالیت‌های آن حضور داشته باشند اما اگر اینها بخواهند به همان شرایط قبل باقی بمانند قطعاً با مشکل مواجه خواهند شد.


وی از دست دادن افرادی چون عسگراولادی و آیت الله مهدوی کنی را فقدان بزرگی برای جامعه سیاسی کشور خواند و ادامه داد: طبیعی است که نبودن این عزیزان ضربه بزرگی به حرکت اصولگرایی وارد می‌کند. ما باید سعی کنیم رویش‌ها را وسیع‌تر، پر محتواتر و غنی‌تر از ریزش‌ها باشد امثال آقای مهدوی کنی زیاد است.


باهنر با اشاره به نقش آقای احمدی‌نژاد در جریان اصولگرایی اظهار داشت: ایشان فعالیت سیاسی طبیعی خود را دارند برخی ایشان را قبول دارند و برخی به ایشان نقد دارند نقش و حضور آقای احمدی‌نژاد در جریان اصولگرایی به مواضع ایشان باز می‌گردد که می‌خواهند جبران کنند یا همچنان بر مواضع خود اصرار دارند گرچه آقای احمدی‌نژاد اعتقادی به جریان اصولگرایی فعلی نداشتند اما روشن نیست که اصولگرایی مورد نظر ایشان چه نوع اصولگرایی است.


باهنر با اشاره به اینکه در دولت نهم و دهم به آقای ناطق ظلم شده است خاطرنشان کرد: اینکه برخی بخواهند آقای ناطق را به جریان اصلاح طلبی نسبت بدهند اصلاً اینگونه نیست ایشان بارها اعلام کرده است که در جریانات سیاسی و فعالیت‌های سیاسی بازنشسته شده‌اند و ما از ایشان گلایه‌مندیم که چرا از فعالیت‌های سیاسی عقب نشسته‌اند.


وی با بیان اینکه سیاسی کردن و انتخاباتی کردن فضای جامعه به نفع کشور و مردم نیست افزود: مشکلات و گره‌های کور کشور را باید حر کرد اما آنچه مسلم است این است که مطالبه مردم انتخابات و دعواهای سیاسی نیست بلکه آنان خواستار کار واشتغال و کنترل کردن قیمت‌ها هستند. انتخابات برای ما به معنای رقابت است و اصل بر رقابت است و نمی‌توان این اصل را به معنای تخاصم دانست.
باهنر اختلاف‌نظر و مخالفت‌ها و موافقت‌ها در مجلس را یک امر عادی عنوان کرد و گفت: این مواضع نباید تعبیر سیاسی شود و به این مفهوم نیست که همه رفتارها در مجلس باید سیاسی باشند و اینکه برخی تصور کنند همه اقدامات در مجلس جناحی است این درست نیست برخی تصور کردند استیضاح وزیر علوم "آقای فرجی دانا" به خاطر اعلام بورسیه‌ها بود اما واقعیت این است که شش ماه به ایشان مهلت داده شد که تذکرات مجلس را در خصوص موارد مورد اختلاف جدی بگیرند و حل کنند اما در طی این شش ماه اتفاقی نیفتاد که به دولت و وزارت علوم پیغام داده شد و نهایتاً منجر به استیضاح ایشان شد.


باهنر با اشاره به حمایت بزرگان جامعتین از فضاهای انتخابات در کشور گفت: همواره این بزرگان از همه انتخابات‌ها حمایت می‌کنند اما وارد جزئیات نمی‌شوند همه ما از رهنمودهای این عزیزان استفاده می‌کنیم اما تا کنون جلسات سه جانبه آقایان مصباح، آیت الله یزدی و موحدی کرمانی برگزار نشده است که بتوان در مورد روند آن اظهار نظر کرد.


باهنر در پاسخ به سئوالی مبنی بر رسیدن اصلاح طلبان به وحدت حول محور آقایان ناطق، هاشمی و خاتمی گفت: باور ندارم که این مجموعه بتوانند با هم به یک تصمیم سیاسی متحد برسند و این درست نیست که قرار باشد آقای ناطق در این جریان فعالیت کنند ضمن اینکه ایشان اعلام کرده‌اند از فضای سیاسی کناره گرفته‌اند اگر قرار باشد آقای ناطق به فعالیت سیاسی باز گردند این حضور حتماً در جامعه اصولگرایی خواهد بود و ما از ایشان تقاضا داریم فعالیت خود را در مسائل سیاسی بیشتر کنند.
باهنر واقعه اسید پاشی اخیر در اصفهان را یک اتفاق زشت و خلاف قانون دانست و گفت: این موضوع به جدیت باید پیگیری شود و عاملان آن به مجازات برسند البته عده‌ای قصد دارند این مورد را به همزمانی قانون اجرای امر به معروف و نهی ازمنکر نسبت دهند و آن را به گردن مخالفان خود بیاندازند.


وی تأکید کرد اسیدپاشی یکی از بزرگ‌ترین منکرات است که به شدت نهی می‌شود. اما متأسفانه در کشور عده‌ای هستند که می‌خواهند این امر را وارونه جلوه دهند این تلاش عده خاص که قصد دارند موضوع اسید پاشی را به ناهیان از منکر نسبت دهند یک نامردی سیاسی است همه باید بدانند امر به معروف و نهی از منکر یکی از ملزمات دین ما است وباید قانونمند باشد.


باهنر با اشاره به موضوع غیر قانونی بودن بورسیه‌ها اظهار داشت: برای اولین بار دیوان محاسبات بود که بحث بورسیه‌ها را مطرح کرد که این دیوان زیر نظر مجلس است اما بعد دولت تصمیم گرفت بورسیه‌های گذشته را متوقف کنند مگر کسانی که ثابت کنند بورسیه‌هایشان به حق بوده و ما با این روند مخالف بودیم و اکنون مشخص شده است از سه هزار و چهارصد نفر بورسیه که زیر سئوال رفته‌اند بیش از دو هزار پانصد نفر بورسیه‌هایشان طبق ضوابط و به حق بوده است و الباقی یا باید بورسیه‌های خود را پس دهند یا ادامه هزینه‌ها خودشان به عهده بگیرند و برخی از هزینه‌های داده شده از سمت دولت را باز بازگردانند در این راستا برخی گفتند اعلام بورسیه‌ها اگر آقای فرجی دانا از اعلام بورسیه‌ها دست بر می‌داشت موضوع استیضاح منتفی بود اما واقعیت این است که اینگونه نبود و مسئولان دقت کنند صورت مسئله را پاک نکنند.


دبیر کل جبهه پیروان بولد کردن و هیاهوی به راه انداختن در موضوع اسید پاشی‌ها را یک جرم تلقی کرد و گفت: بر هم زدن امنیت روانی جامعه و تشویش اذهان عمومی در ادامه این جریان از سوی برخی خود یک جرم است و کسانی که بخواهند از این موضوع سوء استفاده کنند و امنیت جامعه را بر هم بزنند باید با آنان برخورد شود و جلوی آنها گرفته شود.


باهنر با بیان اینکه در جریان اصولگرایی اختلافات کم و بیش به صورت نسبی وجود دارد عنوان کرد: ما می‌خواهیم از نقاط مشترک در بین گروه‌های همسو وارد شویم و همکاری خود را آغاز کنیم اما این به معنای ادغام گروه‌های سیاسی همسو نیست ما قصدمان این است که به تفاهم برسیم که این تفاهم و ائتلاف یک رسم است.


وی دیدار جبهه پیروان با جامعه مدرسین را یکی از ملزومات و دستور کار جبهه پیروان خواند و گفت: قرار بود این دیدار انجام شود که متأسفانه با رحلت آیت الله مهدوی کنی  این دیدار به تعویق افتاد اما در آینده با بزرگان جامعه مدرسین دیدار خواهیم داشت.
باهنر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تغییرات برخی قوانین کشور گفت: منظور مقام معظم رهبری در خصوص مطرح کردن نظام ریاستی و نظام پارلمانی در کشور به معنای جهت گیری رهبرمعظم انقلاب نبوده اما در عین حال ممکن است این اتفاق بیفتد ولی به هر حال این نکته، نظر اجرایی حضرت آقا نبود. اگر قرار باشد نظام کشور از ریاستی به پارلمانی تغییر بکند ممکن است این اتفاق بیفتد اما نظام پارلمانی کشور باید منسجم و قانونمند باشد و حزبی تشکیل شود.


باهنر در پایان تأکید کرد زمانی می‌ٱتوانیم از نظام پارلمانی برخوردار باشیم که پارلمان در کشورمان جدی باشد.

منبع:نسیم

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.