ID : 27535087
دانشجویان ابرکوهی در مناطق عملیاتی جنوب:

دفاع مقدس زیباترین تجلّی دل کندن از دلبستگی ها/ شهدا می خواهند که پیرو راهشان باشیم


دانشجویان دانشگاه های ابرکوه در اردوی راهیان نور، شهدا را میزبان زائران دانسته و معتقدند نسل جوان برای درک دوران دفاع مقدس باید مناطق عملیاتی را از نزدیک دیده و در راه شهدا قدم بردارند.

یزد رسا ؛ در پی اعزام تعداد 40 نفر از دانشجویان دانشگاه های پیراپزشکی، آزاد و پیام نور شهرستان ابرکوه به اردوی راهیان نور در آستانه سال جدید، خبرنگار سرو ابرکوه، فرصت را غنیمت شمرده و در گفتگویی با دانشجویان، از حال و هوای آنان در مناطق عملیاتی جنوب کشور جویا شد که پاسخ های آنان را در قالب گزارش زیر می خوانیم:

 

 

روزها بود که دلتنگ شهدا بودم
مریم سواری جمالوئی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی ابرکوه با بیان اینکه برای دومین بار است که به راهیان نور می آید، ابراز کرد: روزها بود که دلتنگ شهدا بودم وخوشحالم که در روزهای نزدیک به سال نو آمده ام تا سال جدید را با یاد شهدا آغاز کنم.

سواری در بین مناطق بازدید شده در اردوی راهیان نور، کانال کمیل و حنظله را که یادمان شهید ابراهیم هادی و بسیاری از شهدای گمنام دیگر بود، تأثیر گذارترین صحنه عنوان کرد و گفت: شهدا از ما می خواهند که مانند آنان در همه مراحل زندگی یاد و ذکر خدا همیشه همراه و سرلوحه اعمالمان باشد.

وی در خاتمه اذعان کرد: میزبان اردوی راهیان نور، شهدا هستند؛ لذا جوانان ما باید خودشان بیایند و از نزدیک شاهد تمام زیبایی های دنیا باشند که اینجا جمع شده است. اینجا را نمی توان توصیف کرد بلکه باید دید و احساس کرد.

 

 

حس و حالی که از شهدا می گیریم، در هیچ جای دنیا نیست
مینا افشاری که اولین سفر خود به مناطق عملیاتی جنوب کشور را تجربه می کند، ابراز کرد: قبل از اینکه سعادت حضور در این مکان مقدس نصیبم شود، راجع به حال و هوای خوبی که دارد شنیده بودم، اما شنیدن کِی بُوَد مانند دیدن... این مکان واقعا بالاتر از توصیف است. برکتی که حضور شهدا به زندگی ما می دهند و حس خوبی که من از این به ظاهر بیابان ها گرفتم، یقیناً در هیچ جای دنیا نمی توانم دریافت کنم.

افشاری تأثیرگذارترین منطقه را، یادمان عملیات رمضان و فکه عنوان کرد و افزود: در یادمان شهدای رمضان، مظلومیت جوان هایی که در سخت ترین شرایط به شهادت رسیدند حاکم است. همچنین حس و حال خاصی که در یادمان شهدای فکه و کانال کمیل بخاطر نزدیکی به خاک مقدس کربلا و توسلی که شهدا به حضرت زهرا(س) داشتند، حال انسان را منقلب می کند.

این دانشجوی دانشکده پیراپزشکی تصریح کرد: مسلماً شهدایی که برای دفاع از شرف و ایمان کشورشان از جان گذشتند، امروز از ما می خواهند که پیرو راهشان بوده، در همه زمینه ها از خصلت و خوی و منش خدایی آنان الگو بگیریم و پاسدار دستاوردهای دفاع مقدس باشیم.

وی خاطرنشان کرد: جنگ و دفاع مقدس ماجرایی نیست که بتوان در جمله ای خلاصه اش کرد و امثال ما که در آن شرایط حضور نداشتیم، نمی توانیم توصیفش کنیم. اما می توان گفت، دفاع مقدس زیباترین تجلی حضور جوان هایی بود که از دلبستگی ها دل کندند، جان دادند اما از ایمان و شرف خود دفاع کردند تا امنیت را برای کشور به ارمغان آورند.

 

 

حس خوب کنار شهدا بودن را با هیچ چیز عوض نمی کنیم
فاطمه سادات رسولی دانشجوی دانشگاه آزاد ابرکوه، ضمن اشاره به اینکه هم اکنون در آستانه نوروز همه مردم در تدارک عید و تغییر ظاهر هستند، اظهار کرد: اینکه انسان بتواند قلبش را پاک کرده، حس و حال خوبی به خودش دهد و رفتارش را تغییر دهد، مهم تر از هر چیزی است؛ لذا ما زائران شهدا، حال خاصی را که اینجا به دست آورده ایم، حاضر نیستیم با هیچ چیزی در این دنیا جایگزین کنیم.

رسولی تأثیر گذارترین منطقه عملیاتی را، یادمان عملیات رمضان عنوان کرد و گفت: آنجا راوی برایمان مظلومیت شهدا و زیبایی شهادت را روایت کرد که حسی زیبا و روحانی داشت. در یادمان رمضان توانستیم به 12 شهید گمنامی که در آنجا آرمیده بودند متوسل شویم.

وی تصریح کرد: شهدا امروز از ما می خواهند که ضمن دوری از گناه، حجاب فاطمی خود را حفظ کرده و در انجام واجبات و ترک محرمات دینی تلاش کنیم. همچنین در عرصه کسب علم و دانش آنچنان پیشرفت علمی داشته باشیم تا بتوانیم به رشد کشور کمک کنیم.

رسولی در خاتمه دفاع مقدس را نوعی «از خودگذشتگی» دانست و افزود: روزی عده ای مردان آسمانی از تمام دنیای مادی خود گذشتند و برای حفظ ذره ذره خاک وطن دفاع کردند و جنگیدند؛ و امروز همین دفاع مقدس را شهدای مدافع حرم دوباره زنده کرده اند.

 

 

باید کنار شهدا حضور داشت، تا غربت آنان را حس کرد
یاسمین اعلائی یکی دیگر از دانشجویان دانشکده پیراپزشکی ابرکوه، بیان کرد: شهدا از ما میخواهند که برای پیروزی و سربلندی این آب و خاک، که به خون پاکشان معطر شده است، تا آخرین نفس بایستیم.

اعلائی اذعان کرد: کانال کمیل حس غریبی دارد، زیرا شهدای ما در یادمان کانال کمیل و حنظله، با لب های تشنه در غربت شهید شدند و امروز شهید ابراهیم هادی هنوز میزبان زائران است.

وی ادامه داد: مناطق عملیاتی از زبان هیچ روایت کننده ای قابل وصف نیست. باید اینجا بود، روی خاک های فکه و شلمچه نشست، در سه راهی شهادت نماز خواند، باید به اروند خروشان خیره شد و در تنهایی فکر کرد تا بتوان شاید گوشه ای از غربت شهدا را حس کرد.

 

 

خاک های کانال کمیل به قدم های حضرت زهرا(س) متبرک شده است
زهرا یاور که هم اکنون دانشجوی دانشکده پیراپزشکی ابرکوه است، گفت: به خاطر حال و هوایی که در اولین سفر خود به منطقه گرفته بودم، مشتاق بودم که باز هم این تجربه نصیبم شود که به لطف خدا، باز هم شهدا طلبیدند. لذا ما نیز در قبال این شهدا باید در مسیر آنان حرکت کرده و ارزش های اسلام را حفظ کنیم.

یاور خاطرنشان کرد: دفاع مقدس صحنه دفاع از دین و دیندار و نشان دهنده عشق بازی رزمندگان با خداست که در این عشق بازی انسان در راه خدا جانش را بی هیچ ابایی تقدیم حق می کند و به سمت معشوقش پَر می کشد.

وی یادمان کانال کمیل را تأثیر گذارترین منطقه دانست و گفت: کانال کمیل و حنظله نزدیک ترین مکان به کربلا بود که حضور شهید ابراهیم هادی را حس می کردم و می دانستم که قطعاً این خاک ها به قدم های حضرت فاطمه زهرا(س) متبرک شده است.

تصاویری از حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب کشور از جمله: هویزه، دهلاویه، طلائیه، فکه، کانال کمیل و حنظله، یادمان شهدای عملیات رمضان، شلمچه، یادمان شهدای عملیات فتح المبین، معراج الشهدا و ...

انتهای پیام/م.ف

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.