ID : 2544188
خطیب جمعه ابرکوه در اولین نماز جمعه سال 93:

دوران جنگ، مردم علی رغم نبود امکانات امروز، راحت تر زندگی می کردند/ اقتصاد و فرهنگ، دو پایه توفیق و تعالی کشور هستند


امام جمعه ابرکوه در اولین نماز جمعه سال 93 با توجه به عنوان سال گفت: بعد از جنگ تحمیلی مدیریت مطلوبی برای سامان دادن به نظام اقتصادی کشور اعمال نشده است. در حالی که در دوران جنگ، بویژه در مدیریت اجرائی و ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، به رغم مشکلات ناشی از جنگ، مشکلاتی شبیه تورم و گرانی نداشتیم و مردم علی رغم نبود امکانات امروز، راحت تر زندگی می کردند.

به گزارش یزدرسا به نقل از سروابرکوه، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی در اولین خطبه نماز جمعه سال جدید اظهار داشت: امیدوارم همزمان با تحویل سال، تحول حال یافته باشیم و از حال غفلت به حال بیداری و از حال رخوت به حال پویائی گرایش یابیم. برای ما از منظر دینی، روز عید، روز پاکی ها است . امیر المومنین (ع) این شاخص را به ما داده و در نهج البلاغه فرموده اند: کُلُّ یَوْمٍ لَا یُعْصَى اللَّهُ فِیهِ فَهُوَ یَوْمُ عِیدٍ؛ هر روزی که در آن گناه و نا فرمانی خدا نشود، آن روز روز عید است.

خطیب جمعه ابرکوه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری(حفظله) امسال را، سال اقتصاد و فرهنگ نامیدند گفت: ضرورت توجه به هر دو عنوان برای دولت، ملت و کشور قطعی است. باید همه ما کمر همت ببندیم تا با خلق حماسه اقتصادی، افتخاری ماندگار برای کشور و یاس و ناکامی را برای بد خواهان آمریکائی و غربی به ارمغان آوریم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود: اقتصاد و فرهنگ دو پایه توفیق و تعالی برای کشور هستند، ما بر این باوریم که راهکار برون رفت کشور از مشکلات و تنگنا های اقتصادی، توجه عملی به اقتصاد مقاومتی است، اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشی و محرومیت پذیری نیست بلکه برای عموم بویژه برای طبقات ضعیف، گشایش است. اقتصاد مقاومتی به معنای مصرف نکردن نیست، به معنای بد مصرف نکردن است.

حسینی تاکید داشت: مصرف بی پروا در آب، خرید های بی رویه مثل لوازم آرایشی و لباس های غیر ضروری و… اینها در تضعیف بنیه اقتصادی زندگی شخصی و نظام اقتصادی کشور، نقشی موثر دارد. هزینه های هنگفت، پرداخت هدایا، ماموریت ها، حقوق و مزایای کذائی در سفر های خارجی و… موضوعاتی است که مبنا و نظارتی مطلوب نداشته است. طی سال های گذشته کنترل قیمت ها و مهار تورم و تثبیت قیمت ها برای کشور و ملت رویائی شده است.

وی تصریح کرد: حقیقت این است که کشورمان گران اداره می شود، طی سه دهه از پیروزی انقلاب، بویژه بعد از مقطع جنگ تحمیلی مدیریت مطلوبی برای سامان دادن به نظام اقتصادی کشور اعمال نشده است. در حالی که در دوران جنگ، بویژه در مدیریت اجرائی و ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، به رغم مشکلات پیچیده ناشی از جنگ که مثل آن را هرگز در دو دهه گذشته نداشتیم، مشکلات شبیه تورم، گرانی و فشار زندگی بر گرده مردم را نداشتیم و همه علی رغم نبود امکانات زندگی امروز، راحت تر زندگی می کردند.

امام جمعه ابرکوه گفت: ما معتقد به نجات کشور از بحران اقتصادی با تدبیر مجرّبانه و حکیمانه مقام معظم رهبری با اعمال روش ها و سیاست های اقتصاد مقاومتی هستیم. آنچه را که به شما و همه مردم، در راستای تحقق منویات رهبری توصیه می کنم؛ در وهله اول التزام به فرهنگ دینی، سبک زندگی اسلامی، اصلاح الگوی مصرف و رعایت ساده زیستی است.

حسینی عنوان کرد: همه مسئولین بویژه تیم اقتصادی دولت سعی کنند محتاطانه و مُدبّرانه و مبتکرانه به نظام سیستم اقتصادی کشور بنگرند.

وی ادامه داد: عنوان دیگر سال، فرهنگ است. فرهنگ رمز اعتلا و نماد استقلال کشور است. استقلال فرهنگی است که استقلال سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را به دنبال دارد. دست سیاه استعمار مخصوصاً از زمان رضا شاه به بعد ما را به شدت تحت تهاجم فرهنگی قرار داد و فرهنگ و هویت اجتماعی و رفتاری ما را مسخ کرد.

حجت الاسلام حسینی در پایان بیان داشت: رسوخ اندیشه های مخرب و ویرانگر فرهنگ غربی در زندگی ما، ما را به سمت اسراف و تبذیر و بی پروائی های اجتماعی و اخلاقی کشانده است. از فرهنگ دینی برای کشور های اسلامی، فقط اسمی مانده است! مردم و مسئولین باید روی نسل جوان و فرزندان و آینده سازان کار فرهنگی کنند. ما فرهنگ غنی و سازنده ای داریم که در پرتو آن قرن ها است که صاحب تمدن بزرگ بوده ایم، اما غربی ها و بویژه انگلیسی ها با نشانه رفتن فرهنگ ما، بنیان تمدن بزرگ ما را در کشور و جهان اسلام، هدف گرفتند و آسیب رسانی کردند.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.