ID : 13234998
حجت الاسلام صدر الساداتی در جمع فعالین سیاسی یزد:

دولت، دشمن را «محرم» و مردم را «نامحرم» می داند/سکوت دولت برای مخفی کردن روند مذاکرات مشکوک است


نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزدبا اشاره به ضرورت برخورد صادقانه منصب داران با مردم گفت: این که دولت و ملت باید باهم همدل و همزبان باشند از اصول اولیه است ولی متأسفانه دولت یازدهم در موضوع مذاکرات مردم را«نامحرم» و دشمن را «محرم» می داند .

به گزارش عصر سیاست، حجت الاسلام صدر الساداتی در جمع فعالین سیاسی یزد در خصوص ضرورت توجه به اخلاق در سیاست اظهار داشت: سوال اساسی که که در بحث ارتباط بین سیاست واخلاق و دیانت مطرح است این است که آیا انسان می تواند سیاست را از زندگی خود حذف کند یا خیر؟

وی افزود: این که افرادی می گویند سیاسی نیستم یا به سیاست کاری ندارم خود این سخن سیاسی است زیرا بی تفاوتی سیاسی نیز یک نوع فعالیت سیاسی است.


نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان، با اشاره به نظریه‌های مرتبط با ارتباط «اخلاق و سیاست» تاکید کرد: در خصوص این ارتباط بین سیاست و دین و اخلاق 3 نظریه وجود دارد که عبارتند از:


1_ عده‌ای اخلاق و سیاست را از هم متمایز می‌دانند و می‌گویند در عرصه سیاست نمی توان پایبند اخلاق بود زیرا در سیاست صداقت معنایی ندارد و آن چه مهم است تحقق منافع به هرقیمتی است.

 

2_ در دیدگاه دوم، عده ای بر این اعتقادند که سیاست و دیانت از هم جدا نیست ولی سیاست بر دیانت تفوق و برتری دارد و به عبارتی دیانت و اخلاق را تابعی از سیاست می‌دانند و بر این نکته تاکید دارند که دیانت و اخلاق باید به نفع سیاست کنار بروند.


3_  طرفداران دیدگاه سوم معتقدند: اخلاق و سیاست از هم جدایی و منافاتی ندارند بلکه «سیاست عین دیانت و دیانت عین سیاست» است. که این دیدگاه اسلام و بخصوص تشیع است و برای همین مبناست که سیاست ما، سیاستی دینی است و دین ما دین سیاست است.


وی دلیل درستی این نظر را، آمیخته شدن فطرت انسان با اخلاق و دیانت دانست که در هر حوزه‌ای همچون سیاست خود را مطرح می کند تا چراغ راهنمایی باشد برای انسان، تا از افتادن در ورطه بی‌اخلاقی جلوگیری کند.

 

حجت الاسلام صدر‌الساداتی تاکید کرد: الگوی کامل این تفکر و نظریه زندگی مبارک پیامبر اسلام و حضرت علی(ع) است که نشان از حاکمیت تام و تمام اخلاق بر سیاست دارد.


وی با اشاره به سخن حضرت علی(ع) مبنی بر این که اگر همه هستی را به من بدهند تا پوست جو را از دهان مورچه بگیرم را انجام نمی دهم گفت: این نشان می دهد که حضرت علی(ع) اخلاق و دیانت را بر منافع سیاسی ترجیح می دادند.


نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد در خصوص شاخصه های تحقق شعار «سیاست ما عین دیانت» ما تصریح کرد: برای تحقق این شعار پیش زمینه ها و شاخص هایی وجود دارد که عبارتند از :


1_وظایف اخلاقی که مردم در انتخاب مسئولان دارند این است که اصلح را انتخاب کنند. کسی را برای مسئولیت انتخاب کنند که شایستگی و لیاقت داشته باشد تا بواسطه این لیاقت و تعهد وظایف خود را به درستی انجام دهد.

باید بین مسئولیت ها و ظرفیت افراد تناسب وجود داشته باشد زیرا برخی افراد ظرفیت بسیاری از مسئولیت‌ها را ندارند و همین موضوع باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده‌می‌شود.


2_توجه به تجربه و سوابق فردی که انتخاب می شود بسیار مهم است زیرا تجربه و سوابق گذشته افراد مانند آزمونی است که آن فرد در گذشته آن را انجام داده است که باید توجه شود موفق بوده یا ناموفق.

3_ امانت داری. زیرا فرد امانت‌دار هیچ وقت اجازه نمی دهد مسئولیتی که به او ودیعه داده شده است دستخوش امیال و اهداف دشمنان شود.


وی در ادامه وظیفه منصب داران اسلامی را محبت و مدارا نسبت به مردم دانست و گفت: امام علی (ع) رأس سیاست را مدارا با مردم می‌دانند و بر این اصل تاکید می کنند که باید دربرابر دشمنان محکم ایستاد.

 

صدرالساداتی با اشاره به ضرورت برخورد صادقانه منصب داران با مردم تصریح کرد: این که دولت و ملت باید باهم همدل و همزبان باشند از اصول اولیه است ولی متأسفانه دولت یازدهم در موضوع مذاکرات مردم را نامحرم و دشمن را محرم می داند . تلاش دولت برای مخفی کردن روند و جزئیات مذاکرات از مردم مشکوک است.


وی در پایان عنوان کرد: ساده‌زیستی و پرهیز از اشرافیت یکی از شاخصه های اساسی است که مسئولین باید مدنظر داشته باشند تا مردم با آن ها احساس بیگانگی نکنند.
انتهای پیام/آ




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.