ID : 6986624
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد:

دیابتی های روزه دار هنگام سحر میوه های آب دار مصرف کنند


کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد گفت: دیابتی ها مصرف میوه‌های آب‌دار و رنگی مانند آلو سیاه، آلبالو و گیلاس را در وعده سحری خود بگنجانند تا دفع آب بدن در طول روز را کاهش دهد.

به گزارش یزدرسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، شیرین ده موبد کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد تصریح کرد: افراد دیابتی باید قبل از شروع ماه رمضان قند خونشان را در محدوده طبیعی کنترل کنند و زیر نظر پزشک روزه بگیرند در غیر این صورت روزه داری می تواند برایشان خطراتی را در پی داشته باشد.

وی خطاب به دیابتی ها توصیه کرد: این افراد در طول ماه رمضان نباید وزنشان زیاد شود و در واقع ماه رمضان فرصت عالی برای کاهش وزن افراد چاق است، پس دو تا سه روز یک بار وزن خود را اندازه‌گیری کرده تا به موقع از بروز این مساله پیشگیری شود.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: مصرف مواد غذایی شیرین از جمله زولبیا و بامیه محدود شود و در صورت تمایل شدید به مواد شیرین فرد می تواند از شیرینیهای مجاز رژیمی و یا چند عدد خرما استفاده کند .

ده موبد خاطرنشان کرد: هنگام سحر وعده غذایی «مشابه ناهار» باشد (البته از مواد غذایی سرخ کرده و چرب اجتناب شود) و افطار بهتر است با یک غذای ساده « مشابه صبحانه » آغاز شود و شام 1 تا 2 ساعت بعد از افطار صرف شود .

وی همجنین توصییه کرد: دیابتی ها مصرف میوه‌های آب‌دار و رنگی مانند آلو سیاه، آلبالو و گیلاس را در وعده سحری خود بگنجانند تا دفع آب بدن در طول روز را کاهش دهد.

وی با تاکید بر این مطلب که افراد دیابتی در  ماه رمضان فعالیت جسمی مناسب را فراموش نکنند متذکرشد: این بیماران دقت داشته باشند در زمان افطار از پرخوری بپرهیزید تا دچار هیپرگلیسمی « بالا رفتن خون » و البته اضافه وزن نشوند.
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.