رخنه بی تدبیری بر جان صنایع یزد بدتر از تحریم دشمن!
به گزارش یزدرسا، با توجه به اوضاع اقتصادی کشور و رکود حاکم بر بازار، واحدهای صنعتی با مشکلات زیادی مواجه بوده و هر کدام به نحوی در تلاش هستند تا از این مرحله گذر کنند و فقط با صنایعی که تنها به تار مویی به حیات خود ادامه دهند متاسفانه با شدت گرفتن مشکلات و عدم حمایت دولت از صنایع کشور هر روز شاهد تعطیلی تعداد قابل توجهی از کارخانجات و بیکاری کارگران زیادی هستیم در واقع شاهد گسترش بیکاری، فقرو خالی شدن سفره معیشت مردم در کمال غفلت مسئولین هستیم.
یکی از کارخانه های تولیدی پوشاک استان یزد نیز همانند بسیاری از واحدهای صنعتی دیگر با مشکلات زیادی گریبانگیر بود و مسئولین آن تمام سعی و تلاش خود را علیرغم بی مهری مسئولان برای حفظ کارخانه و ادامه حیات آن انجام دادند ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدند.
سهامدار این کارخانه در گفتگو با خبرنگار یزدرسا از اوضاع نامساعد و نابه سامان کارخانه تولیدی خود و عدم حمایت مسئولین از صنایع میگوید.
وی در خصوص شروع فعالیت تولیدی این کارخانه گفت: از سال 82 با خرید ماشین آلات کار را شروع کردیم. مدتی گذشت تا با بازاریابی و تلاشهای شبانه روزی توانستیم تولیدات خود را به عنوان یک محصول با کیفیت به بازار معرفی کرده و زمینه اشتغال ایجاد کنیم.
این فعال اقتصادی با اشاره به واردات بیرویه در بازار اظهار کرد: پس از تمام تلاشهایی که برای جلب اعتماد مشتریان انجام دادیم متاسفانه واردات مشابه خارجی با قیمت کمتر بازار فروش را از ما گرفت. تولیدکنندگان در ایران با مشکلات و قوانین دست و پاگیری زیادی مواجه هستند این درحالی است که تولیدکنندگان چینی مشکلات ما را نداشته و از این رو قیمت تمام شده محصول آنها به مراتب کمتر از تولیدات ما خواهدبود.
سهامدار این کارخانه کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش را مشکل اصلی اکثر کارخانهها دانست و افزود: به علت رکود شدید بر بازار و وجود مشابه خارجی با قیمت ارزانتر در سال 94 خط تولید این کارخانه خاموش شد و به حیات خود پایان داد.
وی تصریح کرد: در ایران تغییرات سیاسی به شدت بازار و اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار میدهد، به گونهای که با صحبتهای یک مسئول یکی از بخشهای اقتصاد کشور دچار نوسان میشود. میتوان گفت تولید و کار اقتصادی در ایران به شدت به شرایط بیرونی وابسته است و در شرایطی که در برنامهریزیها و سیاستهای دولت و کشور ثبات وجود نداشته باشد یک تولیدکننده نمیتواند آینده را پیشبینی و برای آن برنامهریزی کند.
این تولید کننده با اشاره به فشارهایی که بانکها بیرحمانه علیه تولید و تولیدکننده وارد میکنند و تمام شیره صنایع را می کشند، افزود: وامی که از بانک در سال 82 برای بازسازی و نوسازی با نرخ ارز 790 تومان گرفتیم که باز پرداخت آن در سال 95 بوده که با افزایش نرخ ارز روبرو بودیم توان پرداخت آن را نداشتیم یکی دیگر از مشکلات ما در زمینه تولید بود.
وی خاطرنشان کرد: صنایع با مشکلات کمرشکنی مواجه هستند و فشارهایی که از سوی بانکها و سازمانهای دولتی وجود دارد و تا مسئولین به خود بیایند و سیاستها وبرنامههای خود را ایجاد و اجرایی کنند صنایع از بین خواهند رفت.
وی ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی در شرایط فعلی کشور مالیات بر ارزش افزوده، به تولیدکنندگان این فعال اقتصادی با ابراز تاسف از وضعیت کنونی صنایع تصریح کرد: همه شعار حمایت از تولید را میدهند ولی متاسفانه متولی خاصی برای صنعت وجود ندارد. فشار می آورد.
این فعال اقتصادی با ابراز تاسف از وضعیت کنونی صنایع تصریح کرد: همه شعار حمایت از تولید را میدهند ولی متاسفانه متولی خاصی برای صنعت وجود ندارد. برای نجات کارخانه از تعطیلی به سازمانها مرتبط مراجعه کردم ولی مسئولین فقط شنونده هستند و جز کاغذ بازی کاری نکردند. قوانین برای حمایت از تولید تصویب شده ولی در عمل و اجرا حمایتی نمیشود وبرای جلوگیری از تعطیلی کارخانه اقدام موثری انجام نمیشود.
وی بیان کرد: عدم اطمینان از اوضاع اقتصادی و با توجه به رکودی که بر بازار حاکم شده به هیچ وجهه نمیتوانم به فکر راه اندازی مجدد یا کار تولیدی دیگری باشم.
انتهای پیام/ه