ID : 8245994
معاون سواد آموزی ستاد اداره کل آموزش و پرورش استان یزد:

زمینه رسیدن به رفع بی سوادی کامل در ابرکوه مهیا است/ 744بی سواد 10 تا 49 سال در ابرکوه


معاون سواد آموزی ستاد اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: ابرکوه 744 بی سواد 10 تا 49 سال دارد که با این شرایط زمینه رسیدن به بی سوادی کامل در ابرکوه نسبت به دیگر شهرستان ها مهیا تر است.

به گزارش یزد رسا به نقل از سرو ابرکوه، شورای پشتیبانی سواد آموزی ابرکوه با حضور امین الرعایا معاون سواد آموزی ستاد اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در فرمانداری ابرکوه برگزار شد که همزمان با پخش اسلایدها و نمودارهای آماری میزان بی سوادی در سطح کشور، استان، شهرستان و همچنین اهمیت سواد آموزی از دیدگاه امام خمینی و رهبر معظم انقلاب توضیحاتی در رابطه با این مباحث توسط امین الرعایا بیان گردید.
معاون سواد آموزی ستاد اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در جامعه امروز بستر و زمینه انجام هر گونه فعالیت و پیشرفت، باسوادی مردم می باشد و علم و سوادآموزی یکی از شرایط اساسی حرکت جامعه به سوی اهداف است. جامعه جهانی 10 سال پس از فرمان تشکیل نهضت سوادآموزی توسط امام خمینی (ره) به این اجماع رسید که باید بی سوادی را ریشه کن کند و اکنون کشورهایی وجود دارند که صد درصد باسواد هستند و این کشور ماست که هنوز جایگاه پائینی در این زمینه دارد، زیرا اولین شاخص برای مقایسه کشورها باسوادی است.
امین الرعایا ابراز کرد: وضعیت باسوادی استان یزد نسبت به دیگر استان های کشور مطلوب تر است. با این وجود تعداد 108 هزار نفر بی سواد در سطح استان وجود دارد. بر طبق آمارهای سال 1390 در گروه سنی 6 سال به بالا وضعیت باسوادی استان یزد به 95 و هفت دهم درصد می رسد و این استان را از نظر باسوادی در جایگاه ششم کشور قرار داده است این درحالی است که در گروه سنی 10 تا 49 سال تعداد بی سوادان استان به 29 هزار و 573 نفر می رسد.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه شهرستان ابرکوه، اولین شهرستانی بود که جشن پایان بی سوادی را برپا کرد خاطر نشان کرد: ابرکوه و میبد بهترین وضعیت را از نظر باسوادی در سطح استان دارا می باشند تا آنجا که بر طبق آمارهای سال 90 شصت درصد از جمعیت بی سواد شهرستان را اتباع بیگانه تشکیل می دهند و در گروه سنی 10 تا 49 سال وبا کسر اتباع بیگانه و معلولین تعداد بی سوادان به 744 نفر می رسد.
این مقام مسئول اذعان داشت: با توجه به اینکه جمعیت هدف باقی مانده دارای پراکندگی می باشند و آموزش به آنها مشکلات بسیاری را در بر دارد، همه دستگاه باید تلاش کنند که از هر طریق ممکن حتی با دادن پاداش بی سوادی را ریشه کن کنند. مسئولین در نظر داشته باشند که می توانند معادل 15 درصد از اعتبار سرانه سواد آموزی را به صورت نقدی برای پاداش افراد در نظر بگیرند.
امین رعایا با سواد کردن اولیاء بی سواد دانش آموزان، طرح سواد آموزی گروه سنی 10 تا 20 سال، طرح انسداد مبادی ورودی بی سوادی و ریشه کنی کلی بی سوادی در استان را از رویکردهای اساسی سواد آموزی بر شمرد و افزود: از نظر آموزشی هیچ گونه محدودیتی در سوادآموزی وجود ندارد و در ابرکوه زمینه رسیدن به رفع بی سوادی کامل نسبت به دیگر شهرستان های استان مهیا تر می باشد.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.