ID : 9315735
جان مردم ایران بازیچه بازی سیاسی«معصومه ابتکار» شده است

سازمان دروغ زیست و حفاظت از بنزین وارداتی


«سیاسی‌کاری در سازمان تخصصی محیط زیست» جزو بدیهی‌ترین تبعاتی بود که انتصاب معصومه ابتکار به عنوان رئیس این سازمان به دنبال داشت؛ هشداری که به دلیل سابقه نامناسب سیاسی وی به شخص رئیس‌جمهور نیز داده شد.

به گزارش یزد رسا ،اما توجهی به آن نشد تا اکنون شاهد بالا گرفتن اعتراضات به تغییر کاربری این سازمان حرفه‌ای به یک حزب سیاسی باشیم. همین چند روز پیش بود که دکتر شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به دنبال مشخص شدن پاک بودن بنزین تولید داخل، در انتقادی از سازمان محیط زیست گفت: «این سازمان به جای اینکه به کارهای اصلی خود بپردازد، وارد کارهای حاشیه‌ای می‌شود، سلامت مردم را به بازی می‌گیرد و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود.»

حالا نوبت دکتر علیرضا مرندی، عضو ارشد و با سابقه این کمیسیون است تا از سیاسی‌کاری سازمان تحت مسئولیت خانم ابتکار گلایه کند؛ گلایه‌ای که از رفتار خانم رئیس و بی‌توجهی او نسبت به سلامت مردم و تقلّایش در حوزه‌های سیاسی ناشی شده است.

دکتر مرندی در مصاحبه با یک روزنامه، درباره شایعه بیماری‌زا بودن پارازیت‌ها گفته است: کمیسیون بهداشت چندین جلسه با حضور نمایندگان و کارشناسان وزارت بهداشت، بهداشت محیط با تخصص اشعه، مخابرات و صدا و سیما برگزار کرد و همه به اتفاق به این نتیجه رسیدند که این پارازیت‌ها سرطان‌زا نیست ولی متأسفانه «تبلیغات سیاسی» با مباحث فنی ترکیب و سخنانی با هدفی خاص ایراد می‌شود. گاهی فردی می‌خواهد با دولتی مبارزه کند و سیاسی‌کاری کند و این مباحث را تکرار می‌کند ولی تأکید می‌کنم آنچه در کمیسیون بهداشت با مشارکت همه ارگان‌ها به دست آمد، آن بود که «پارازیت‌ها سرطان‌زا نیست.»


وی با تأکید بر رویکرد سیاسی سازمان محیط زیست اضافه کرد: «گاهی فردی خرده‌حسابی با کسی دارد و این موضوعات را مطرح می‌کند که این حرف و هدف دیگری است ضمن اینکه این فرد باید ادعای خود را ثابت کند در غیر این صورت تشویش اذهان عمومی بسیار ناپسند است؛ چرا که مردم به حد کافی استرس‌های گوناگون دارند که دیگر نباید ذهنشان را خراب کرد. نمی‌دانم اینکه فردی از طرف خود بگوید سرطان در حال افزایش است یا فلان چیز سرطان‌زاست چه مشکلی را حل می‌کند؟! اگر افراد توانمندی هستیم و مشکلی را پیدا می‌کنیم، باید ضمن اثبات مشکل راه‌حل را پیدا کنیم اما تا آنجا که من در جلسات حضور داشتم، فردی نتوانست ثابت کند این اشعه‌ها سرطان‌زاست. سال گذشته آخرین بررسی عوارض پارازیت انجام شد؛ در حالی که پیش از این نیز چندین بار عوارض پارازیت بررسی شد و ادعاهای مبنی بر سرطان‌زا بودن آن، هرگز اثبات نشد.»


البته این تمام گلایه‌های آقای مرندی نیست؛ بلکه مسئله جنجالی واردات بنزین آلوده از خارج کشور و توقف تولید بنزین تولید پتروشیمی هم با اعتراض وی روبرو شد. دکتر مرندی درباره کیفیت بنزین تولید داخل تأکید کرد: «جلسه‌ای طولانی در کمیسیون تلفیق مجلس با حضور کارشناسان همه ارگان‌ها برگزار شد و در آن جلسه به هیچ‌وجه ثابت نشد که بنزین‌های پتروشیمی سرطان‌زا است. نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان محیط‌زیست نیز در جلسه مذکور حضور داشتند ولی به هیچ شکل ممکن ثابت نشد بنزین‌های تولیدشده در صنایع پتروشیمی سرطان‌زاست اما برخی دوباره شائبه سرطان‌زا بودن این بنزین‌ها را مطرح کردند؛ در صورتی که اگر مدرکی در این راستا وجود داشت، چرا در جلسه مذکور مطرح نکردند و اگر مدرکی برای این ادعای خود ندارند، کار بسیار ناپسندی است که سلامت افراد را بازیچه امیال سیاسی خود می‌کنند.

منبع»9دی

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.