سالانه بیش از ۱۸ هزار تن زردآلو در ابرکوه تولید می شود/ضایعات ۲۰ درصدی درزمان برداشت
به گزارش یزد رسا، محمد علی حاتمی زاده در گفتگو با سرو ابرکوه اظهار داشت: شهرستان ابرکوه یکی از قطب های تولید محصول زردآلو در کشور می باشد که سالانه بیش از ۱۸ هزار تن زردآلو در این شهرستان تولید و بهره برداری می شود. عمده تولید این محصول در شهرستان مربوط به حوزه دهستان فراغه می باشد.
حاتمی زاده گفت: برداشت زردآلو در ابرکوه از ۲۳ اردیبهشت آغاز می شود و به علت وجود انواع مختلف از این محصول تا ۸ خرداد ماه ادامه دارد. انواع مختلف این محصول عبارتند از:
نوع اول: زردآلو زود رس (ارقام ممک) که زمان برداشت آن از ۲۳ اردیبهشت می باشد.
نوع دوم: زردآلو میان رس (ارقام تخم گردی) از ۲۸ اردیبهشت برداشت می شود.
نوع سوم: زردآلو پس رس (ارقام سلطنتی، خیاری و فلکه ای) از ۸ خرداد ماه برداشت می شود.
مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه افزود: با توجه به کاهش خسارت سرمازدگی در سال جاری نسبت به سال های گذشته، میزان تولید این محصول در شهرستان افزایش داشته است. زردآلوی ابرکوه به استان ها تهران، فارس و اصفهان صادر می شود.
وی ابرازداشت: کشاورزان با استفاده از تسهیلات و کمک های بلاعوض، برای کشت این محصول از آبیاری تحت فشار استفاده می کنند.
حاتمی زاده در پایان تاکید کرد: گفتنی است حدود ۲۰ درصد از محصول زردآلو در زمان برداشت و صادر کردن، به صورت ضایعات از بین می رود. در صورتی که صنایع تبدیلی جهت فرآوری این محصول اعلام آمادگی کنند، امکان بهرده برداری از ۱۰۰ در صد این محصول وجود داشته و ما از آنان استقبال می کنیم.