ID : 1031601
كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد:

سالمندان در تابستان شربت بيدمشك و گلاب بنوشند


كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به روشهاي مقابله با گرما در تابستان گفت: سالمندان يكي از گروه هاي در معرض خطر گرما هستند، اين افراد مي توانند به آب موادي مانند طعم دهنده هاي مناسب مانند گلاب، بيدمشك، هل و دارچين اضافه كنند.

به گزارش یزد رسا، كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به روشهاي مقابله با گرما در تابستان گفت: سالمندان يكي از گروه هاي در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اينكه بدن اين افراد در مقايسه با جوان تر ها ميزان آب كمتري دارد و  احساس تشنگي در آن ها كمتر است، بيشتر در معرض خطر گرمازدگي قرار دارند، اين افراد مي توانند به آب  موادي مانند طعم دهنده هاي مناسب مانند گلاب، بيدمشك، هل و دارچين اضافه كنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مهديه السادات حاجي ميرزاده خاطر نشان کرد: تمامی افراد در معرض خطر بیماری های مربوط به گرمای هوا هستند، ولی چهار گروه كودكان، ورزشكاران، سالمندان و شاغلان در فضاهاي باز بیشتر از بقیه در معرض خطر هستند.

وي ادامه داد: با فرارسیدن تعطیلات تابستانی، کودکان بیشتر وقت خود را در خارج از منزل به بازی و تفریح می گذرانند. با توجه به اینکه سطح بدن کودکان نسبت به توده بدنی آن ها بیشتر است، وقتی که دمای هوای بیرون ، بیشتر از دمای بدن آنها باشد، سریع تر از افراد بزرگسال، گرما را جذب می کنند و تحت تاثیر گرما قرار می گیرند.

حاجي ميرزاده افزود: اغلب ورزشکارانی که ساعت ها در مقابل آفتاب گرم تابستان تمرین بدنی می کنند، به مقدار کافی مایعات مصرف نمی کنند. به همین دلیل در اثر فعالیت زیاد ، دچار کمبود آب و مایعات می شوند.

اين كارشناس تغذيه خاطرنشان كرد: افرادی که در فضای باز کار می کنند  همانند باغبان ها، کارگران ساختمانی، خدمه کشتی، پلیس ، پستچی ها و سایر افرادی که به اقتضای شغل خود بیشتر وقتشان را در هوای گرم بیرون و جلوی آفتاب می گذرانند و فرصت کمی برای دوش گرفتن و مصرف کافی مایعات ندارند.

وي با بيان اين كه تأثیر گرما بر روی افراد مسن در مقایسه با افراد میانسال بیشتر است گفت: افراد سالمند بايد سعی کنند کم کم به گرمای هوا عادت کنند و به مقدار کافی آب و مایعات دریافت کنند.

اين كارشناس تغذيه متذكرشد: سالمندان يكي از گروههاي در معرض خطر گرما هستند، با توجه به اينكه بدن اين افراد در مقايسه با جوان تر ها ميزان آب كمتري دارد و  احساس تشنگي در آنها كمتر است، بيشتر در معرض خطر گرمازدگي قرار دارند، اين افراد مي توانند به آب  موادي مانند طعم دهنده هاي مناسب مانند گلاب، بيدمشك، هل و دارچين اضافه كنند.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.