ID : 19924474
در راستای ارتباط رسیدگی به مشکلات مردم؛

شورای شهر یزد میزبان هنرمندان معترض یزدی شد


جلسه رسیدگی به اعتراض جمعی از هنرمندان و پیمانکاران برجسته استان یزد به مدیر عامل سازمان رفاهی تفریحی شهرداری استان در شورای شهر برگزار شد.

به گزارش یزد رسا، جلسه رسیدگی به اعتراض جمعی از هنرمندان و پیمانکاران برجسته استان یزد به مدیر عامل سازمان رفاهی تفریحی شهرداری استان، با حضور معترضین، فتاحی مدیر عامل سازمان رفاهی تفریحی، شیخ عباس زارع رئیس شورای شهر یزد، پاکنژاد و نیکنام از اعضای شورا و رحیمی نژاد رئیس حراست شهرداری یزد، روز گذشته در سالن جلسات شورای شهر برگزار شد.

در این جلسه که به گفته هنرمندان و پیمانکاران برجسته حاضر در جلسه، به دنبال یک سال کارشکنی از سوی مدیر عامل سازمان رفاهی تفریحی استان برگزار شده، معترضین به نوبت و به مدیریت زارع، رئیس شورای شهر اعتراضات خود را بیان کردند.

شیخ عباس زارع در ابتدای جلسه، پایبندی به اخلاقیات و رعایت اصول اخلاقی اعتراض را بسیار ارزشمند برشمرد و از همه خواست تا در بیان مشکلات خود علاوه بر تلاش برای ایجاد هرچه بیشتر روح همدلی و همکاری، از بیان مطالب بی سند پرهیز کنند.

در ادامه این جلسه، هنرمندان و پیمانکاران برجسته استان یزد به بیان اعتراض های خود پرداختند. از جمله موارد اعتراض آن ها را می توان به شرح ذیل برشمرد: اعمال هزینه های هنگفت و غیر ضروری در طرح های زیباسازی شهری، اجرای طرح های بی کیفیت و پرهزینه، عدم پاسخگویی به درخواستها و پیشنهادهای مراجعین از جمله قشر هنرمند استان، زیرپاگذاشتن ادب و موازین اخلاقی توسط شخص مدیر عامل، راه یافتن افراد غیر متخصص به سازمان توسط شخص مدیر عامل، سلیقه ای عمل کردن در مناقصات، سپردن طرح های استان به پیمانکاران غیر بومی و فاقد تخصص توسط شخص مدیر عامل به دلیل داشتن مشکلات شخصی با پیمانکاران یزدی که البته موجب تحمیل هزینه های کلان به بودجه استان شده.

در ادامه این نشست، "حاجی پور"، هنرمند برجسته و با سابقه استان در عرصه هنرهای تجسمی  ضمن گله از کارشکنی های گسترده شخص مدیر عامل سازمان گفت: برخی از طرح های زیباسازی اجرا شده در استان با کیفیت بسیار پایین و البته ضعیف و قدیمی هستند که نه تنها جلوه شهر را زیبا نمی کنند بلکه علاوه بر تحمیل هزینه های گزاف بر شهرداری، ضربه سنگینی به جلوه و وجهه شهر وارد می کنند.

وی در ادامه به مجسمه ای گل به دست در استان اشاره کرد و گفت: برای این طرح  بسیار ضعیف و البته قالب گیری شده، بالغ بر 36 میلیون تومان هزینه اختصاص یافته است؛ در حالی که همین مجسمه به صورت بسیار هنرمندانه تر و دست ساز توسط بهترین هنرمند مجسمه ساز استان با هزینه ای کمتر از نصف این رقم نجومی ساخته می شود!

حاجی پور در ادامه افزود: متاسفانه مواردی از این دست اتلاف بودجه های عمومی، بسیار زیاد است ولی نه تنها متصدیان مربوطه نظارت و توجه کافی ندارند بلکه اعتراض های اهل هنر و متخصصان و دلسوزان این عرصه نیز  با کم لطفی مواجه می شود.

نقلی، دیگر هنرمند برجسته یزدی هم  که ساخت و نصب مجسمه دکتر مرتاض در برج میلاد تهران را در کارنامه خود دارد، ضمن گلایه از اخلاق نامناسب شخص مدیر عامل در پاسخ به اعتراض های خود اظهار داشت: بسیاری از طرح های اجرا شده در استان بسیار ضعیف، غیر کارشناسی و به دور از نظارت است؛ بنده به نوبه خود بارها نقاط ضعف را به اطلاع کسانی چون شخص فتاحی مدیرعامل سازمان رسانده ام ولی معمولا  به بهانه ها و رفتارهایی دور از شان، از پاسخگویی مناسب طفره رفته اند.

وی ادامه داد: کسی توقع ندارد که سازمان رفاهی استان با یک شخص خاص کار کند ولی این توقع وجود دارد که طرح ها با مشورت اهل فن و آگاهان و متخصصان طراحی و اجرا شود تا علاوه بر نتیجه بخش بودن طرح های اجرایی، از تحمیل هزینه های غیر کارشناسی و گاه هنگفت جلوگیری شود.

در ادامه این نشست، پیمانکاران استان از فاکتور های نجومی خبر دادند که در نوع خود بسیار خاص بود. به عنوان مثال، به گفته یکی از پیمانکاران یزدی، هر نیمکت نصب شده در خیابان مسجد جامع با بهترین کیفیت و طرح های بسیار زیبا، تنها با 295 هزار تومان قابل تهیه اند؛ در حالی که سازمان رفاهی شهرداری، برای هر یک از نیکمت های نصب شده با کیفیت و طرح  به مراتب ضعیف تر، مبلغ 670 هزار تومان – بنابر فاکتور- پرداخته است که جای تامل و پیگیری دارد.

در ادامه، پیمانکار نورپرداز یزدی نیز  با اشاره به پروژکتور های نوری میدان امام حسین(ع) گفت: قیمت این پروژکتور ها در بهترین نوع خود 250 هزار تومان  است؛  در حالی که سازمان رفاهی هر کدام از ان ها را به مبلغ 700 هزار تومان از پیمانکار غیر یزدی خریداری نموده است.

یکی دیگر از اعتراضات مطرح شده در این جلسه، عدم انعقاد قرارداد  توسط سازمان رفاهی به دلیل گرایشات خاص سیاسی و نیز معرفی یک کارشناس ناظر طرح با مدرک دکترای نقاشی(!) است. گفتنی است مدرکی با عنوان دکترای نقاشی در هیچ کجای این کره خاکی تعریف شده نیست.

در پایان این جلسه، سپنتا نیکنام به عنوان عضو ناظر شورای اسلامی شهر در سازمان رفاهی تفریحی استان، خود را تنها یک "ناظر" دانست و صرفا به ابراز ناراحتی بابت بروز مشکلات برای هنرمندان استان بسنده کرد!

در نهایت مقرر شد مدیرعامل سازمان رفاهی تفریحی شهرداری در جلسه ای دیگر به مشکلات و اعتراضات مطرح شده پاسخ دهد. فتاحی از هنرمندان دارالعباده خواست تا مشکلات و انتقادهای خود را به صورت مکتوب به وی ارائه دهند تا در جلسه بعدی به پاسخ گویی بپردازد.

لازم به ذکر است که مطالب گفته شده توسط هنرمندان استان هنوز قابل تایید یا رد نیستند؛ چرا که باید منتظر ماند و دید فتاحی در جلسه بعدی چه مداری را در راستای مطالب بیان شده ارائه خواهد داد.

انتهای پیام/ د 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.