ID : 5646725
بروجردی در نشست خبری خود عنوان کرد:

شکست آمریکا در خط مقدم مقاومت علیه صهیونیست/ بحران سوریه راه حل سیاسی دارد


رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به برگزاری دومین اجلاس روسای کمیسیون‌های سیاست خارجی کشورهای دوست سوریه در ایران گفت: افزایش تعداد کشورها نسبت به اجلاس اول نشان از شکست خط آمریکا و همپیمانانش در قبال بحران سوریه دارد.

به گزارش یزدرسا به نقل از دانا، نشست خبری علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با حضور خبرنگاران امروز (شنبه 10 خرداد) برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری دومین اجلاس روسای کمیسیون‌های سیاست خارجی و امنیت ملی کشورهای دوست سوریه در روز یکشنبه 11 خرداد در تهران هدف از آن را کمک به پایان دادن و استقرار صلح در این کشور به عنوان خط مقدم مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی خواند و گفت: در اولین اجلاس 8 کشور حضور یافتند اما حضور حدود 30 کشور در اجلاس دوم نشان می‌دهد بسیاری از کشورهای دیگر نیز به کاروان صلح پیوسته‌اند و سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران سوریه طرفداران زیادی یافته است.
بروجردی حضور تعداد بیشتر کشورها در اجلاس مذکور را همچنین نشان از شکست خط آمریکا و همپیمانانش در قبال بحران سوریه دانست و تصریح کرد: قریب به اتفاق کشورها معتقدند بحران سوریه فقط راه‌حل سیاسی دارد و پدیده شوم تقویت تروریسم که از سوی آمریکا و همپیمانانش دنبال شد امروز به صورت معضلی جدی و بالقوه درآمده است.
بروجردی از لزوم تداوم کمک‌های انسانی به مردم سوریه که در طول سه سال گذشته به علت تحویل تحریم‌های گوناگون به شدت نیازمند کمک‌های انسانی از جمله غذا و دارو هستند سخن گفت و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در این مورد فعال بوده و از همه دعوت می‌کنیم تا در این اقدام انسانی مشارکت کنند.
وی ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به سوریه را عامل آماده شدن شرایط برای بازسازی این کشور ذکر کرد و گفت: در اجلاس فردا نمایندگانی از کشورهای آمریکای لاتین و آفریقا نیز حضور خواهند داشت و جمعا 22 کشور برای حضور اعلام آمادگی کرده که پیش‌بینی می‌شود این تعداد به 25 کشور افزایش یابد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه اتحادیه عرب از سال اول بحران، عضویت سوریه را تعلیق کرد، افزود: این در حالی بود که سوریه از مهمترین کشورهای عربی است و البته به تدریج شاهد تغییر سیاست‌ها در جهان عرب نسبت به سوریه هستیم.
وی تلاش‌های روسیه به عنوان عضو دائم شورای امنیت در ارائه درخواست‌هایی مبنی بر ضرورت ارسال کمک‌های انسانی، جلوگیری از ورود سلاح به سوریه و درج نام گروه‌های جنایتکار در لیست گروه‌های تروریستی خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با حضور نماینده سوریه برگزار شد، قرار شد که این درخواست‌ها به شورای امنیت منتقل شود، هر چند آمریکایی‌ها نگاه متفاوتی با روسیه و چین در قبال بحران سوریه دارند و حتی مخالفت خود را با انتخابات نیز اعلام کردند.
بروجردی حمایت‌های روسیه و چین را موجب تقویت خط مقاومت و عدم تغییر ساختار سیاسی سوریه عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر روز به روز شاهد تقویت حکومت بشار اسد و تغییرات در قانون اساسی سوریه هستیم که نشان‌دهنده شکست سیاست‌های آمریکا است.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.