ID : 38684262
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی یزد خبر داد

صدور بیش از هزار و 300 مجوز تأسیس صنایع تبدیلی حوزه کشاورزی در یزد


مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی یزد گفت: تا کنون 1327 فقره جواز تأسیس در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی صادر شده است.

علیرضا طاقه‌باف مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا پیرامون وضعیت صنایع تبدیلی در یزد، گفت: تعداد کل واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی که تاکنون به بهره‌برداری رسیده، 398 واحد است که ظرفیت تولید آن‌ها یک میلیون و 336 هزار تن با جذب ماده خام کشاورزی برابر با یک میلیون و 794 هزار تن است و تعداد 6 هزار و 617  شغل ثابت ایجاد کرده است.

وی افزود: تا کنون 1327 فقره جواز تأسیس در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی صادر شده است که با ظرفیت تولید بالغ بر 3 میلیون و 78 هزار تن و جذب ماده خام کشاورزی 3 میلیون و 91 هزار تن با اشتغال ثابت 15 هزار و 499 نفر در سال‌های آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد اظهار داشت: در سالجاری نیز تاکنون 62 فقره پروانه بهره‌برداری با ظرفیت 296 هزار تن و جذب ماده خام 329 هزار تن و اشتغال ثابت هزار و 285 نفر مشغول به فعالیت هستند.

طاقه‌باف ادامه داد: همچنین در سال جاری تعداد 96 جواز صادر شده است که ظرفیت تولید 208 هزار تنی و جذب ماده خام 259 هزار تن را به دنبال خواهد داشت، افزون بر این، اشتغال ایجاد شده نیز بالغ بر هزار نفر خواهد بود.

وی با بیان اینکه قریب به 40 درصد زعفران تولیدی استان یزد در واحدهای بسته‌بندی صنایع غذایی استان، بسته‌بندی و فرآوری می‌شود، عنوان کرد: تعداد کل واحدهای مشاغل خانگی در حوزه بسته‌بندی زعفران 11 واحد است که این واحدهای خانگی دارای ظرفیت بسته‌بندی 290 کیلوگرم سرگل و گل زعفران و 22 هزار لیتر شربت را دارند.

طاقه‌باف خاطرنشان کرد: تعداد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری در زمینه بسته‌بندی و فرآوری زعفران هشت واحد است که ظرفیت بسته‌بندی این واحدها 830 کیلوگرم سرگل و گل زعفران و 35 هزار لیتر شربت و مایع زعفران است؛ این در حالی است که در این زمینه تاکنون 21 جواز تأسیس صادر شده است که در سال‌های آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.