طراحی و ساخت سامانه تصفیه آب بومی در کشور/ تصفیه روزانه 30 هزار لیتر آب
حامد کلانتری پژوهشگر حوزه آب در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا گفت: سامانه "تصفیه آب پرتابل(قابل حمل)" در دانشگاه امام حسین(ع) طراحی شده که قابلیت تصفیه روزانه 30 هزار لیتر آب را دارا می باشد.کیفیت آب تصفیه شده این دستگاه طبق استاندارد ۱۰۵۳ قابلیت شرب دارد.
وی افزود: این سامانه از قسمت های مختلفی نظیر فیلتر سرامیکی که خاصیت آنتی باکتریال داشته و موجب حذف کدورت های آب شده و همچنین اسمز معکوس که نمک های محلول در آب را کاهش میدهد، تشکیل شده است.
کلانتری اظهار داشت: یکی از معضلات ما در کشور این است که در برخی مناطق منابع آبی در دسترس است اما شوری و یا سختی بالایی دارند. این معضل به راحتی با استفاده از این دستگاه کاهش پیدا میکند و می توان از آن در هر کجای کشور حتی در روستاهای دور افتاده استفاده کرد.
وی اظهار کرد: خوشبختانه هم اکنون این اتفاق در خوزستان افتاده و همین سامانه در حال آبرسانی و تامین آب شرب با کیفیت به مردم است.
پژوهشگر حوزه آب ابراز داشت: این سامانه در کشور بومی سازی شده و تمام پکیج فیلترهای سرامیکی آن در کشور و با مشارکت چندین گروه تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان تولید شده است. لذا میتوانیم در صورت لزوم سامانه را ارتقا نیز بدهیم و در مواقع مختلف استفاده کنیم.
کلانتری اعلام کرد: این سامانه به اذعان بسیاری از کارشناسان در حوزه صنعت از نمونههای خارجی کارآیی بهتری دارد و با این حال تنها یک چهازم نمونه مشابه خارجی قیمت گذاری شده است.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
تکمیل دو یادمان تپه نور الشهدا در ندوشن و دانشگاه میبد تا پایان سال جاری
-
اما و اگرهای بهره برداری از "آب های ژرف"
-
از ذبح خانگی دام در عید قربان پرهیز شود
-
راه اندازی واحد کاردرمانی در بخش اعصاب و روان بیمارستان میبد
-
همت بلند بسیجیان ندوشن در رزمایش مواسات و همدلی
-
اجازه نظارت عمرانی به بنده داده نشده است
-
مشکل افت فشار آب در اردکان کمتر از یک ماه دیگر رفع خواهد شد
-
اجرای 2 هزار هکتار آبیاری کم فشار در اراضی کشاورزی یزد
-
آب مهمترین دغدغه روستاهای «تفت»
-
کمبود آب در محلههای محروم یزد
-
کار احداث خط دوم انتقال آب به یزد از سر گرفته میشود