ID : 6963578
خوراکی های تابستانه؛

طرز تهیه لیموناد خانگی برای ساعات بعد از افطار


اگر مایلید بعد از افطار نوشیدنی های خنک میل کنید تا پایان ماه رمضان با ما همراه باشید تا شما را با نوشیدنی های جدید و خنک آشنا کنیم. خلال لیمو و شکر را و آب(دو لیوان) را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به هم بزنید تا قبل از رسیدن به نقطه جوش، شکر کاملا حل شود.

به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو، در گرمای کویر و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان بهتر است بعد از افطار برای تأمین نیاز آب بدن از نوشیدنی های خنک و طبیعی استفاده کنیم.

اینک روش تهیه یک لیموناد خانگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

برای تهیه حدود 20 لیوان لیموناد خانگی رقیق شده یا یک و نیم لیتر لیموناد غلیظ

لیمو ترش :  چهار عدد متوسط

شکر : کمتر از یککیلو حدود 800 گرم

آب: 5خخ میلی لیتر ( دو لیوان9

آب معدنی: 5 لیتر(20 فنجان)

روش تهیه:

خلال لیمو را به صورت ورقه های نازک جدا کنید و بهتر است با یک پوست کن تیز این کار را انجام دهید.

سپس بگذارید تا آب به جوش بیاید و چند دقیقه درب ظرف را ببندید و سپس درب ظرف را بردارید تا بدون اینکه مایع را به هم بزنید شربت بپزد و غلیظ شود.

سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله دوم:

آب لیموها را بگیرید تا به یک فنجان بزرگ برسد و اگر کمتر بود می توانید یکی دو تا لیموی دیگر اضافه کنید.

آب لیموها را بعد از صاف کردن به شربت خنک شده اضافه کنید و درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید.

برای نوشیدن این لیموناد خوشمزه شما می توانید آب معدنی را که در بالا ذکر کردیم به کل مواد اضافه کنید و برای یک وعده مهمانی استفاده نمایید.

در غیر اینصورت شما می توانید لیموناد را به صورت غلیظ شده در شیشه های مخصوص نگهداری شربت تا مدتی در یخچال حفظ کنید.

اشتباهی که بعضی خانم ها در تهیه لیموناد دارند جوشاندن عصاره لیمو در شربت در حال جوش است که خواص آبلیموی تازه را کاهش می دهد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.