طرز تهیه کلوچه کنجدی
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو؛ کارشناس آشپزی یزد ما این بار طرز تهیه کلوچه کنجدی را آموزش میدهد. با دستور پخت این نان خوشمزه و خوش عطر بهجای آنکه بروید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این کلوچهها را در خانه تهیه کرده تا هم عطر نان تازه در خانهتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
کنجد: به مقدار لازم
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری
آرد سفید: 3 لیوان
تخممرغ: 2 عدد
پودر شکر: 1 لیوان
روغن مایع: 3/4 لیوان
ماست شیرین: 3 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:
ابتدا تخممرغ و پودر شکر را باهم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع را وقتی تخممرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس بیکینگپودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کند و حالا با مواد تخممرغی مخلوط میکنیم.
آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و باهم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله باید غلظت مواد کمی سفتتر از مواد کیک باشد تقریباً مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت در ظرف دربسته در فریزر قرار میدهیم.
از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدهیم؛ و یا به شکل بیضی این کار را میکنیم. بعدازآن در کنجد غلطانده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزد.
انتهای پیام/ش