ID : 33633308
توقف پروژه‌های مهم و حیاتی شهری !

عدم وجود اعتبار پروژه‌های بهداشتی درمانی ابرکوه را تعطیل کرد


یکی از مشکلات اساسی و اولویت دار ابرکوه در حوزه بهداشت و درمان است، که در شرایط کنونی به علت نبود نقدینگی و پرداخت نشدن مطالبات پیمانکاران، پروژه های این بخش در ابرکوه و مهردشت در حال تعطیل شدن است.

به گزارش یزدرسا به نقل از سرو ابرکوه؛ صبح امروز جلسه کارگروه توسعه با حضور محمدرضا صباغیان نماینده مردم ابرکوه در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان مربوطه، در محل فرمانداری برگزار شد.

شرایط سرمایه گذاران جی تی ال ابرکوه در حال بررسی است
محمد کاظمی نسب فرماندار ابرکوه، با اشاره به موضوع پروژه اجرا نشده جی تی ال اظهار کرد: در جلسات و نشست هایی که در خصوص این موضوع برگزار شده است، شرایط سه سرمایه گذار و جوانب کاری آن در معاونت اقتصادی استانداری در حال بررسی می باشد.

فرماندار ابرکوه، همچنین تأکید کرد؛ رویکرد و روند اجرایی این پروژه طی سال های گذشته باید تغییر کند و به طور جد توسعه یابد.

10 مشکل اصلی و خواسته مردم ابرکوه که در اولویت قرار دارد
سید حسام هدایتی مسئول دفتر نماینده مردم ابرکوه در شهرستان، بیان کرد: بر اساس پیگیری هایی که با نامه نگاری از کارشناسان و مدیران دستگاه های اجرایی ابرکوه، انجام شد 10 مشکل اساسی شهرستان در اولویت قرار دارد.

هدایتی، بهداشت و درمان، کمبود آب، مبلمان شهری، بهسازی، استانداردسازی و تکمیل خیابان ها و جاده های بین شهری، اشتغالزایی، حوزه گردشگری، راه آهن، صنایع تولیدی، آموزش عالی و کشاورزی از خواسته های اصلی و مطالبات مردمی شهرستان معرفی کرد.

تأخیر در احداث باند دوم کمربندی مساوی با افزایش حوادث جاده ای
علیرضا زارع زاده رئیس شورای اسلامی ابرکوه، ضمن تأکید بر 10 اولویت اصلی فوق، تصریح کرد: در صورت تأخیر در راه اندازی باند دوم کمربندی ابرکوه، همچنان شاهد تخریب زیرساخت های شهر و افزایش حوادث جاده ای خواهیم بود.

مشارکت با دستگاه ها و بخش خصوصی؛ اولویت میراث است
مجاهد کرباسی رئیس اداره میراث، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه، با اشاره به نتایج حضور در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی و اولین سمینار معرفی ابرکوه، گفت: یکی از اولویت های میراث بحث مشارکت با دستگاه ها و بخش خصوصی جهت توسعه و رونق صنعت گردشگری است، که با ارائه تسهیلات به متقاضیان در حال پیگیری است.

کرباسی افزود: از آنجا که ابرکوه نقطه اتصال سه استان گردشگری یزد، فارس و اصفهان است، جلسات و نشست هایی با مسئولان بخش میراث این سه استان برگزار خواهد شد، تا ابرکوه و پتانسیل های آن بهتر و در حد وسیع تر معرفی شود.

حقوق آبی ابرکوه در جریان انتقال آب به استان های یزد و فارس محفوظ بماند/عدم حضور سرمایه گذار در این حوزه
سید محسن پورسید مدیر شرکت آب و فاضلاب ابرکوه با اشاره به اهمیت آب شرب در شهرستان تصریح کرد: برخی از استان ها با انتقال آب به ابرکوه مخالف هستند در صورتی که این شهر یکی از شهرهای کویری است و تأمین آب برای آن ضروری است.

مدیر شرکت آب و فاضلاب ابرکوه افزود: لذا درخواست دارم در صورت اجرایی شدن طرح انتقال آب از منطقه خرسان به استان یزد و شمال فارس، حقوق آبی ابرکوه در جریان این انتقال محفوظ بماند.

پورسید اظهار کرد: حدود 48 کیلومتر پروژه فاضلاب در 16 نقطه اصلی ابرکوه اجرا شده است و نقاط حاشیه ای شهر در دست اقدام می باشد و با اعتبار 8 و نیم میلیارد تومانی امسال، در نظر داریم فروردین سال آینده 20 کیلومتر دیگر از این پروژه را عملیاتی کنیم.

وی با تأکید بر سنگی بودن مناطق شهری ابرکوه که بر دو موضوع دفع فاضلاب و بهداشت و همچنین عدم حضور سرمایه گذار در این حوزه، تأثیر گذاشته است، گفت: ابرکوه از بین شهرستان های استان به دلایل مذکور جهت اجرای طرح فاضلاب در اولویت قرار دارد، لذا ضروری است که بحث تخصیص اعتبارات در این حوزه پیگیری شود تا مدت زمان اجرای طرح طولانی نشود و فاز اول تصفیه خانه را شروع شود.

مهردشت با جمعیت یک سوم شهرستان، از داشتن کمترین خدمات و نیروی اداری محروم است
محمدرضا باقیپور شهردار مهردشت ضمن گلایه از مسئولان شهرستان به علت کم توجهی به مهردشت، گفت: به علت تکمیل و استانداردنشدن جاده های بین شهری مهردشت، زیرساخت های داخلی شهر در اثر تردد ماشین های سنگین در حال تخریب است.

باقیپور ادامه داد: مهردشت با توجه به جمعیتش نسبت به کل شهرستان، از وجود یک سوم هر نوع خدمات شهری و نیروهای اداری دستگاه ها و همچنین حضور در سند چشم انداز شهرستان محروم است. 

وی خاطر نشان کرد: ضمن اینکه بارها در جلسات و نشست های مختلف، موضوع فقدان وجود پلیس راهور در مهردشت خصوصاً در ایام خاص همچون نوروز که شهر و جاده ها شلوغ می باشد، مطرح شده است، متأسفانه هنوز هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

همه توجهات نباید معطوف صنعت گردشگری ابرکوه باشد
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه، ضمن اشاره به پیگیری امور و روند اجرای مصوبات جلسات توسط دفتر نماینده، بیان کرد: با وجودی که گردشگری به عنوان صنعتی پاک مطرح است ولی نباید همه توجهات معطوف آن باشد و بخش های دیگر در حاشیه قرار بگیرند.

داستان دنباله دار نارضایتی مردم از مشکلات تنها بیمارستان ابرکوه
جهانگیر امیدی مسئول امور بهداشت و درمان ابرکوه در فرمانداری، با بیان برخی مشکلات بیمارستان خاتم النبیاء تنها بیمارستان شهر اذعان کرد: مشکلات و مطالبات مردم در حوزه بهداشت و درمان، اولویت دارترین مسئله ابرکوه است، تا جایی که نارضایتی های بسیاری در این خصوص شده است.

امیدی اضافه کرد: ابرکوه در بحث سی تی اسکن یکی از سه شهر اولویت دار استان است ولی هنوز در خصوص تأمین و تجهیز این موضوع، اقدام اساسی صورت نگرفته است.

وی ضمن تشکر از تأمین پزشک عمومی برای شهر عنوان کرد: کمبودهای بخش آی سی یو، تأمین آمبولانس مورد نیاز که در دست اقدام است، پزشک متخصص و پایگاه خون گیری ثابت از دیگر مواردی است که باید پیگیری شود.

تعطیلی پروژه های بهداشتی درمانی ابرکوه و مهردشت به علت پرداخت نشدن مطالبه پیمانکاران
محمد حسین شرافت ناظر شبکه بهداشت و درمان ابرکوه، خاطر نشان کرد: در حال حاضر 35 الی 40 درصد طرح توسعه بیمارستان ابرکوه آماده شده است و برای ادامه 60 درصد آن نیازمند حدود 3 الی 4 میلیارد تومان اعتبار است. 

شرافت افزود: تعداد 12 پروژه حوزه درمانی شهرستان در حال اجرا است که همه پیمانکاران این طرح ها از دانشگاه علوم پزشکی مطالبه دارند، به عنوان مثال پیمانکار پروژه ساختمان بیمارستان حدود 2 میلیارد تومان مطالبه دارد و با این وجود کار تعطیل نشده است.

وی با اشاره به تعطیل شدن عملیات اجرایی درمانگاه شبانه روزی مهردشت که 40 درصد کار آن پیشرفت داشت، تأکید کرد: پروژه های بهداشتی درمانی ابرکوه و مهردشت به علت پرداخت نشدن مطالبه پیمانکار در حال تعطیلی است.

متفاوت بودن نوع دیدگاه و نبود خیرین مشکل حوزه درمانی ابرکوه است
محمد صادق ابوالحسنی مدیر بیمارستان خاتم الانبیاء ابرکوه، گفت: با توجه به متفاوت بودن نوع دیدگاه در حوزه درمانی استان و شهرستان و همچنین عدم حضور خیرین در این زمینه، باید برای تبدیل شدن بیمارستان 32 تخت خوابی ابرکوه به 96 تخت خوابی، امکانات و نیروی انسانی در حد آن تأمین شود، تا پاسخگوی نیازهای مردم شهرستان باشد. 

پذیرش روزانه 140 بیمار در درمانگاه تأمین اجتماعی ابرکوه
محمد رضا بصیری مدیر درمانگاه تأمین اجتماعی ابرکوه، با اشاره به تجهیز داخلی ساختمان تأمین اجتماعی با اعتبار 6/2 دهم میلیارد تومان، اظهار کرد: چارت درمانی این درمانگاه با سه پزشک در 2 شیف، روزانه 140 بیمار را پذیرش می کند.

بصیری افزود: این تعداد در صورتی که درمانگاه با پزشکان متخصص در رشته های مختلف تجهیز شود، تا 200 نفر افزایش خواهد یافت و قطعاً بار مشکلات زیادی را از دوش بیمارستان کم خواهد کرد.

ضرورت جمع بندی اطلاعات ظرفیت های ابرکوه جهت دریافت و ارائه خدمات به شهرستان 
محمد رضا صباغیان نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور در پایان جلسه گفت: از بین 5 شهرستان حوزه انتخابی، تنها شهرستانی که از 5 جلسه کارگروه توسعه دست خالی مانده، ابرکوه است.

نماینده مردم ابرکوه در مجلس، با اشاره به اخذ بیش از 200 دستور از وزار برای شهرستان های این حوزه انتخابی، افزود: باید حوزه اطلاعاتی ما از داشته ها و نداشته های شهرستان کامل باشد، تا بتوانیم سهم جمعیت 50 هزار نفری ابرکوه را در بخش های مختلف، از استان مشخص کنیم.

صباغیان ضمن تأکید بر توجه به بحث اقامتگاه ها و ثبت جهانی سرو ابرکوه، جهت رونق صنعت گردشگری شهرستان، تصریح کرد: نحوه بکارگیری نیروها در بخش های مختلف توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازماندهی شود و تقاضای افراد جویای کار با احترام پیگیری شود.

انتهای پیام/ف




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.