ID : 38822381
عوارض مصرف بیش از اندازه قارچ
متخصص طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی قارچ یک خوردنی بد هضم و غلیظ کننده خون است که باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.
به گزارش یزدرسا؛ محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب ایرانی از قارچ با نامهای کماة و سماروغ، به عنوان یک خوردنی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است و باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.
او با اشاره به هضم دشوار قارچ افزود: مصرف این خوراکی برای افراد سالخورده، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به بیماریهای گوارشی مناسب نیست.
عسکر فراشاه ادامه داد: زیاده روی در مصرف قارچ نیز سبب غلظت خون شده و به ویژه برای مبتلایان به فشارخون میتواند آسیب رسان باشد.
متخصص طب سنتی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی، افراد با مشکل کبد چرب یا کویت روده و یا درد مفاصل و نقرص نیز باید از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.
انتهای پیام/
summary-address :
Related Assets:
-
فعالیت روزانه کلینیک طب سنتی مرکز دیابت یزد
-
نظر طب سنتی در مور واکسیناسیون چیست؟
-
فعالیت روزانه کلینیک طب سنتی مرکز دیابت یزد/ اثرات مثبت طب سنتی در درمان دیابت
-
آیا ترکیب گوشتها سبب بیماری میشود؟
-
طب سنتی ضدیتی با طب رایج ندارد/ راهکارهای طب سنتی در کاهش شدت علائم کرونا
-
توزیع 10 هزار بسته داروی گیاهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در یزد
-
توصیههای طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کرونا
-
توصیههای طب سنتی به مبتلایان کرونا