ID : 10394335

فتنه88 با اقتصاد کشور چه کرد؟/ ملت در انتظارات 9 دی، دولتمردان در برابر مذاکرات


نکته قابل توجه آنکه در حالی این جریانات حدود 8 ماه دست و پا گیر نظام جمهوری اسلامی گردید که علاوه بر اینکه دشمن از هیچ کوششی دریغ نکرد، افرادی در داخل کشور عمدی یا سهوی با این طرح توطئه همراه شدند و علاوه بر هزینه های سیاسی، هزینه های اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی متعدد و سنگینی را بر نظام تحمیل کردند.

به گزارش یزدرسا به نقل از راه دانا؛ پس از پیروزی و شکل گیری نظام جمهوری اسلامی، هیچ گاه دشمنی ها و خصومت ها علیه نظام اسلامی تمام نشد به طوری که  امروز با گذشت بیش از 35 سال با مروری گذرا به راحتی می توان دریافت که مخالفین و دشمنان این نظام هیچ گاه بیکار ننشسته و از کوچکترین خلاء و روزنه ای برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی نگذشته اند.

به وضوح می توان دید که در همه عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، روابط منطقه ای و بین الملل با تمام قوا وارد میدان شده اند و  برای خیال واهی و آرزوی دست نیافتنی خود که همان براندازی و از بین بردن نظام مبتنی بر مبانی اسلامی است، تلاش می کنند.


یکی از مصداق های این تلاش ها، 5 سال گذشته در قالب انتخابات ریاست جمهوری ایران بود. اینکه از سالهای قبل برنامه ریزی های مبسوطی انجام شده بود تا در بزنگاه انتخابات با استفاده از موقعیت هیجانی مردم در آن برهه از زمان، ضربه نهایی را وارد و با پیاده سازی طرح آزمون شده انقلاب های رنگی به هدف براندازی نظام نائل آیند.


بعد از برگزاری انتخابات و ناکامی از پروژه براندازی، پروژه تقلب در شمارش آراء کلید خورد تا به وسیله اردوکشی های خیابانی و ایجاد بی نظمی و ناامنی به نظام اسلامی ضربه بزنند.


نکته قابل توجه آنکه در حالی این جریانات حدود 8 ماه دست و پا گیر نظام جمهوری اسلامی گردید که علاوه بر اینکه دشمن از هیچ کوششی دریغ نکرد، افرادی در داخل کشور عمدی یا سهوی با این طرح توطئه همراه شدند و علاوه بر هزینه های سیاسی، هزینه های اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی متعدد و سنگینی را بر نظام تحمیل کردند.


طبق بررسی های به عمل آمده یکی از ملموس ترین خسارت های قائله سال 88، خسارت ها و هزینه های مستقیم و غیر مستقیم مالی و اقتصادی تحمیل شده به نظام است. به طوریکه علاوه بر خسارتهای نقدی میلیاردی، خسارت های هنگفتی را در سطح کلان اقتصادی به نظام وارد ساخته است.
طبق گزارش شهرداری تهران در چندین ماه آشوب و شورش‌های خیابانی که با آتش زدن اموال عمومی و دولتی، تخریب بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و... همراه بود بیش از ۶۳ میلیارد تومان به اموال عمومی تهران خسارت وارد شده است.


اما مهمتر از این خسارتها، خسارت هایی است که تا امروز هم بر پیکره نظام باقی مانده است و متأسفانه در خلق آنها بیشتر از عوامل خارجی، عوامل داخلی اثرگذار یا بهتر بگوییم مقصر بوده اند.


علاوه بر تشدید نا امنی و بی ثباتی بر فضای  اقتصادی کشور ،افزایش تحریم ها و فشارهای اقتصادی بعد از فتنه نمونه ای از این خسارتها است. به نحوی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان افزایش تحریم ها و تنگناهای اقتصادی یا به عبارت دیگر به راه انداختن جنگ تمام عیار اقتصادی سالهای سال در دست تدوین وبررسی بدخواهان و دشمنان قسم خورده نظام بوده اما با طراحی فتنه سال 88 اوضاع داخلی کشور را برای پیاده سازی این پروژه محک زده و با بروز بی تدبیری ها، چند صدایی و خودرأیی برخی از مسئولان، وادادگی بعضی نخبگان در مواجه با غرب، همکاری منافقین داخلی و... زمینه را برای کلید زدن این طرح و تنگ تر کردن حلقه تحریم های اقتصادی بر ایران را مناسب قلمداد کردند.


در همین راستا نکته قابل تأمل آنکه فتنه 88 با درایت و هوشیاری رهبر انقلاب و البته راهپیمایی با شکوه مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه در نهم دی ماه با شکشت قطعی و ناکامی مجدد دشمنان نظام مواجه شد اما مهم این است که درس ها و تجربه های این حوادث تلخ نباید به فراموشی سپرده شود و مسیر طی شده دوباره و یا چند باره تکرار و تجربه گردد.


آنچه امروز بدیهی است این است که دشمنان انقلاب اسلامی از هر راهی و فرصتی استفاده می کنند تا علاوه بر ضربه زدن به نظام، چهره ای شکست خورده و ناموفق از نظامی که مبتنی بر قوانین اسلام است را به نمایش بگذارند. چرا که امروز  به فضل الهی جمهوری اسلامی ایران در طول 35 سال گذشته با تمام دشمنی ها و کارشکنی هابا اتکا به توان وظرفیت های داخلی به پیشرفت های عظیمی در بسیاری از حوزه ها دست یافته و به عنوان یک نمونه و الگویی موفق برای سایر کشورهای اسلامی است.


بر همین مبناست که دشمنان خبیث تلاش می کنند به وسیله تحریم های نفتی و بانکی، بلوکه کردن دارایی های ایران و حتی کاهش قیمت نفت و سایر روش ها، وابستگی و ناتوانی ایران را در اداره امور  جاری را نشان داده و با  این بهانه ها ایران را به پای میز مذاکره کشانده و عدم استقلال و وابستگی ایران را به قدرتهای جهانی به رخ بکشند.


همین جاست که می بایست مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی، هشیار بوده و از وقایع سال 88 عبرت بگیرند و بدانند که خوشبین بودن و مذاکره و اعتماد کردن به کسانی که با هدف توطئه براندازی نظام، پروژه تحریم ها را در سر میپرورانده اند راه به جایی نمی برد و برای حل مشکلات اقتصادی اولین قدم اعتماد به خود و برنامه ریزی و مدیریت صحیح فرصت ها و پتانسیل های داخلی است.پس امیدواریم همانگونه که مردم در نهم دی ماه سال 88 با با توجه به رهنمون های رهبری، غرورمندانه نقشه های دشمنان نظام را نقش بر آب کردند، مسئولان امروز جمهوری اسلامی 9دی دیگری بیافرینند و در مواجه با  زیاده خواهی های غرب و آمریکا در مذاکرات هسته ای، استقلال و مقاومت ملت ایران را فریاد بزنند.

 

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.