مبتلایان به فشارخون و بیماری قلبی خرمالو بخورند
به گزارش یزد رسا، یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: خرمالو به دلیل دارابودن عناصری همچون پتاسیم و منیزیوم، کلسترول بد و فشار خون را کاهش میدهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخوردای اظهارکرد: هر ۱۰۰ گرم میوه خرمالو، حاوی ۸۰ کیلوکالری انرژی، ۱۹ گرم قند ساده و پیچیده و۷۹ گرم آب است.
وی با بیان این که دارای طبع گرم وتر است گفت: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامینهای C، B۱ و B۲ است، در ضمن این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری سلولز نیز است.
وی با اشاره به ویتامین A و بتاکاروتن موجود در این میوه افزود: خرمالو به خاطر ویتامین A موجود در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده مفید است.
برخورداری در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم در این میوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش میدهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است. از طرفی به دلیل دارا بودن پکتین که یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است، باعث کاهش چربیهای خون میشود.
این کارشناس تغذیه عنوان کرد: وجود مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، ویتامین C، لیکوپن و لوتئین باعث خاصیت ضدسرطانی این میوه است.
وی ادامه داد: خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بسیار مفید شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در
آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کلیه و کبد میباشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس بسیار مؤثر است.
برخورداری در پایان متذکرشد: خرمالو دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن میشود.