ID : 18939049
7 اسفند و بیعتی دوباره

مجلس؛ انعکاس اراده ملت/ بی تفاوت نباشیم!


امام خامنه ای مجلس را انعکاس اراده ملت می دانند و می فرمایند: جایگاه مجلس، جایگاهى است بسیار عالى؛ انعکاس نظرات و اراده‌ى ملت در قوانین و مقررات کشور و رگه‌هاى اجرایى کشور است؛ این چیز کمى نیست.

یزدرسا به نقل از یزدندا؛ بر مسلمانان لازم است برای تعیین سرنوشت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خود، مشارکت سیاسی داشته باشند و در اموری چون انتخابات برای برگزیدن افراد صالح، باتقوا و کاردان برای اداره امور جامعه و کشور بی تفاوت نباشند، چرا که بی تفاوتی در این امور مهم، به حاکمیت اشرار و بدان و کم رنگ شدن ارزش های دینی و رواج ظلم و فساد خواهد انجامید. رسوا خدا(ص) فرمود: هرگاه کارگزاران شما اشرار و شروتمندان بخیل باشند و امور زندگیتان را با شورا و مشورت سامان نگیرد، درون زمین مردم برای شما برتر از زندگی روی زمین است.


امیرمومنان(ع) درباره تاثیر مشارکت می فرماید: اگر انبوه آن جماعت نبود، یا گرد آمدن یاران حجت را بر من تمام نمی کرد... زمام حکومت را بر گردنش می افکندم (حکومت را نمی پذیرفتم) .


مشارکت سیاسی گاه به گونه بیعت است، چنان که حضرت علی(ع) می فرماید: و اما حق بر شما این گونه است که به بیعت خود با من و حضور در صحنه وفادار و در آشکار و نهان خیرخواه من باشید و هرگاه شما را برای حضور در صحنه خواندم، پاسخ مثبت دهید و هرگاه فرمانتان دادم بپذیرید.


امام خمینی(ره) در خصوص ضرورت حضور در انتخابات فرمود: « عزيزان من كه اميد نهضت اسلامي به شماست در روز تعيين سرنوشت كشور بپاخيزيد و به صندوق‌ها هجوم آوريد و آرا خود را در آنها بريزيد.

وصيت من به ملت شريف آن است كه در تمام انتخابات چه انتخاب رئيس جمهور و چه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و چه انتخاب خبرگان براي تعيين شوراي رهبري يا رهبر در صحنه باشند.

بنیانگذار کبیر انقلاب همچنین توصیه های انتخباتی نیز بیان کرده اند: انتخاب كنندگان قبل از رفتن به سر صندوق انتخابات منتخبين خود را با تحقيق و دقت كامل روي يك ورقه بنويسند كه در وقت راي دادن با ذهن حاضر راي بدهند و لازم است كه خودشان مستقيما راي خود را به صندوق بيندازند و به احدي اطمينان نكنند كه فرصت طلبان در كمينند.

اشخاص بي سواد قبلا با مشورت اشخاص مطمئن متدين كانديداهاي خود را به وسيله شخص متديني بنويسند و باز به شخص ديگري كه مطمئن است بدهند بخواند و خودشان با دست خودشان راي خود را به صندوق بياندازند و اختيار نوشتن راي يا به صندوق انداختن را به هيچ كس ندهند.
بايد اخلاق همه در انتخابات هم اخلاق اسلامي باشد.

آن چيزي كه الان لازم است بر همه آقايان بر همه شما جوانان بزرگان و بر همه قشرهاي ملت اين است كه چشمهايشان را باز كنند با مطالعه با دقت افرادي كه ... تعيين مي كنند صفات خاصي را داشته باشند : اول اينكه مومن باشند مومن به اين نهضت باشند جمهوري اسلامي را بخواهند طرفدار مردم باشند امين باشند اسلامي باشند شرقي و غربي نباشند انحرافات مكتبي نداشته باشند » .

مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای امسال در جمع مردم قم در خصوص ضرورت و اهمیت شرکت در انتخابات فرمودند: « حضور مردم یکی از آن عناصری است که دشمن را ناکام می‌کند. اینکه ما تکیه می‌کنیم، تأکید می‌کنیم، اصرار می‌ورزیم بر اینکه مردم همه شرکت کنند در انتخابات و من بارها این را قبلاً گفته‌ام که حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد امّا انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است. همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند؛ این موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود، پایداری آن و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیّت کامل باقی بماند -که خب بحمدالله امروز هست- این موجب میشود که ملّت ایران در چشم ملّتهای دیگر آبرو پیدا کند و اعتبارش بالا برود؛ در چشم دشمنانش ابّهت پیدا کند ملّت ایران؛ انتخابات این است. بنابراین اصل انتخابات حضور مردم در پای صندوقهای رأی و رأی دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی اسلام است، آبروی ملّت ایران است، آبروی کشور است».


امام خامنه ای مجلس را انعکاس اراده ملت می دانند و می فرمایند: جایگاه مجلس، جایگاهى است بسیار عالى؛ انعکاس نظرات و اراده‌ى ملت در قوانین و مقررات کشور و رگه‌هاى اجرایى کشور است؛ این چیز کمى نیست.


با توجه به اهمیت حضور در انتخابات و سابقه درخشان ملت ایران در خلق حماسه فردا، هفت اسفند ماه 94 حماسه ای دیگر در دفتر خاطرات ملت ایران ثبت می شود و در این برهه حساس دیگر بار ملت عهد و میثاق دوباره با امام می بنندد.


مقام معظم رهبری همچنین در شاخص های فرد اصلح و مجلس تأکید کردند:  ملت ایران مجلسی می خواهد که «متدین»، «متعهد»، «شجاع»، «فریب نخور»، «مقاوم در مقابل زیاده خواهی ها و طمع ورزی های استکبار»، «مدافع عزت و استقلال ملی»، «علاقمند واقعی به پیشرفت کشور»، «معتقد به حرکت علمی استعدادهای جوان»، «معتقد به اقتصاد درون زا»، «آشنا با درد مردم» و «مصمم به حل مشکلات مردم» باشد و مرعوب امریکا نشود و به وظایف قانونی خود عمل کند.

انتهای پیام/
 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.