مردم تا سال 97 امیدی به بهبود مسکن نداشته باشند/ کارخانه های کاشی و سرامیک یزد در منجلاب رکود مسکن
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا با اشاره به تاثیر افزایش تسهیلات در رکود مسکن اظهار داشت: افزایش تسهیلات مسکن میتواند تا حدودی تاثیر در خروج مسکن از رکود داشته باشد به شرطی که بتواند کسری پول مردم را برای خرید جبران کند ولی با وجود قیمت های بسیار بالا جبران کسری امکان پذیر نیست.
علیرضا فرشید به یکی از اقداماتی که دولت میتواند برای رونق بخش مسکن انجام دهد اشاره کرد و افزود: افزایش قدرت خرید از طریق تحریک تقاضاست و یکی از راهکارهای تحریک تقاضا این است که قدرت خرید متقاضیان افزایش پیدا کند و از مجموع متقاضیان مسکن، افرادی که برای بار اول قصد دارند صاحب خانه شوند دراولویت قرار بگیرند.
وی درخصوص اینکه برخی کارشناسان معتقدند که بازار مسکن در سال 95 از رکود خارج میشود اذعان کرد: خروج از رکود بازار مسکن در سال 95 غیر واقعی و توهمی بیش نیست چرا که بر اساس فرمولهای اقتصادی حداکثر 2 سال تا سال 97 زمان لازم است تا رونق به این بازار بازگردد.
فرشید تاکید کرد: بخش مسکن به عنوان یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی از بخشها و بازارهای مختلف اقتصادی کشور تاثیر میپذیرد و نوسانات و تغییر و تحولات در این بازارها و بخشهای اقتصادی باعث ایجاد شوک یا نوسان در بخش مسکن میشود.
وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای صنفی وابسته به مسکن دچار مشکل در فروش محصولات خود شده اند افزود: رکود مسکن سبب شده کارخانه های کاشی و سرامیک یزد در وضعیت ناب به سامانی قرار بگیرند.
وی با اشاره به اینکه امروز هزاران شغل ما با مسکن ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارد، اظهارداشت: مسکن نیاز جامعه بوده است اما در سالهای اخیر از مسکن نه برای نیاز مردم بلکه متأسفانه مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه خروج از رکود می تواند قیمت مسکن را گران می کند گفت: برنامه ریزی دولت باید به گونه ای معقول و منطقی باشد تا شاهد افزایش قیمت های نجومی در این بخش نباشیم.
انتهای پیام/ ه*