ID : 21970895
مسئول بسیج سازندگی یزد در جمع بانوان جهادگر قرارگاه علم الهدی:

مشکلات برخی مناطق محروم فرهنگی است نه اقتصادی


مسئول بسیج سازندگی استان یزد در دیدار با جهادگران قرارگاه جهادی علم الهدی در مروست گفت: نا آگاهی از توانایی ها موجب شده تا این منطقه که به نوعی قطب کشاورزی استان محسوب می شود این گونه محروم باقی بماند.

به گزارش یزد رسا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی استان یزد، مسئول بسیج سازندگی استان یزد روز گذسته از محل اردوهای جهادی قرارگاه جهادی علم الهدی در 5 روستای ترکان، مبارکه، رحمت آباد، هرابرجان و توتک در شهرستان مروست بازدید کرد.

لزوم برگزاری جلسات متعدد همفکری جهادگران و مسئولان

سید محمد میر قانعی در جمع بانوان جهادگراین قرار گاه با تأکید بر اهمیت جلسات تبادل نظر بین جهادگران و مسئولان گفت: یکی از معضلاتی که همواره کیفیت گروه های جهادی را تهدید کرده و کند شدن رفع مشکلات را موجب شده است، محدود بودن دیدار مسئولان و جهادگران به زمان برگزاری اردوهای جهادی است.

وی اظهار داشت: بسیار لازم است تا دیدارهایی با هدف آسیب شناسی اردو های جهادی به صورت متعدد و حتی قبل از برگزرای این اردو ها با حضور مسئولان، متخصصان و اعضای گروه های جهادی برگزار شود تا این اعضا بتوانند مشکلات اردوهای جهادی را به صورت مستقیم و بدون واسطه به مسئولان منتقل کرده و راه حل ها را پیدا کنند.

میرقانعی با اشاره به اهمیت بهبود هرچه بیشتر کیفیت اردو های جهادی تصریح کرد: شما اعضای گروه های جهادی همواره مشکلات و کمبود ها را ازنزدیک دیده و به خوبی از آن ها آگاه هستید، استفاده از نظرات شما می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات برجسته باشد.

ایجاد بانک های اطلاعاتی خاص هر منطقه محروم

مسئول بسیج سازندگی استان یزد در ادامه ایجاد و تکمیل بانک های اطلاعاتی ویژه هر منطقه محروم را یکی از راه های بهبود کیفی اردو های جهادی برشمرد و گفت: هر گروه جهادی که به منطقه ای محروم می رود باید از اطلاعات مختلف خاص منطقه مانند میزان سطح بهداشت خانوارها و سایر نیاز های منطقه و حتی افراد به صورت خاص، اطلاعاتی را در قالب بانک های اطلاعاتی طبقه بندی کرده و آن را در اختیار سایر گروه های جهادی که در آینده به این مناطق می آیند قرار دهد.

وی ادامه داد: ایجاد بانک های اطلاعاتی موجب می شود تا راه رفته گرو های جهادی از سر گرفته نشده و همواره روندی رو به جلو داشته باشد تا به مرحله تکمیل برسد که این امر موجب حفظ ثمره تلاش ها و زحمات جهادگران می شود.

ایجاد و توسعه طرح های پژوهشی دانشجویی با هدف شناسایی و حل مشکلات مناطق محروم

سید محمد میرقانعی ایجاد و توسع طرح های پژوهشی دانشجویی با هدف شناخت و حل مشکلات مناطق محروم را بسیار ضروری برشمرد و اظهار داشت: دانشجویان همواره دلسوز مناقط محروم بوده و در راه حل مشکلات آنان هیچگاه دست از تلاش بر نداشته اند؛ چه خوب است که این تلاش ها در قالب طرح های پژوهشی چراغ راهی برای حل هرچه زودتر و ریشه ای این مشکلات باشد.

مشکلات برخی مناطق محروم فرهنگی است نه اقتصادی

وی در ادامه تصریح کرد: معضل امروز مناطقی مانند 5 روستای مروست بیش از آنکه اقتصادی باشد فرهنگی است؛ نا آگاهی از توانایی ها و عدم مدیریت صحیح  آن موجب شده تا این منطقه که به نوعی قطب کشاورزی استان محسوب می شود و در عرصه  میوه هایی چون انگور سرآمد است، اینگونه محروم باقی بماند.

ناملایمات این راه شما را دلسرد نکند

میرقانعی در آخر با قدردانی از زحمات بی دریغ اعضای گروه های جهادی قرارگاه جهادی علم الهدای میبد به ویژه بانوان این قرارگاه، راه اردو های جهادی را مسیری مقدس دانست و از جهادگران خواست تا در مواجهه با برخی ناملایمات موجود در این راه نا امید نشوند و از این حرکت بزرگ و ارزشمند فاصله نگیرند.

انتهای پیام/ د

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.