ID : 15846233
کارشناس مسائل اقتصادی:

نامه 4وزیر به رئیس‌جمهور؛ گوشه‌ای از واقعیت‌های اقتصاد کشور است/چشم داشتن به غرب برای حل مشکلات؛ راه به جایی نمی‌برد


کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به نامه وزارء به رییس جمهور گفت: متن این نامه واقعیتی هست که در کشور وجود دارد. اطلاعات و آمارهای منتشره در آن از درون خود دولت اتخاذ شده و نمی‌توانند آن را انکار کنند.

به گزارش یزد رسا به نقل از کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار آوای اقتصاد با اشاره به نامه وزارء به رییس جمهور گفت: متن این نامه واقعیتی هست که در کشور وجود دارد. اطلاعات و آمارهای منتشره در آن از درون خود دولت اتخاذ شده و نمی‌توانند آن را انکار کنند.

سید محمد مهدی حسینی منش با بیان این که وزراء خطر را احساس کرده و اعلام خطر کردند افزود: متن نامه قوی تنظیم شده است اما به بخشی از مشکلات اقتصاد کشور اشاره شد در حالی که مشکلات مفصل تر از این هاست و بطور کلی آمار بخش‌های مختلف اقتصاد نگران کننده است.

وی با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری در خصوص مسائل اقتصادی اظهار داشت: چنانچه به این آمارها و اوضاع اقتصادی کشور توجه نشود و به طور جدی و دلسوزانه به دنبال راهکار کارشناسانه نباشیم و نگاهمان به خارج از مرزها باشد؛ مسلماً به اقتصاد ریاضتی دچار خواهیم شد و مجبوریم بخشی از مصارف را کنار گذاشته و مردم را از آن ها محروم  کنیم.


حسینی منش با بیان این که خطر اقتصاد ریاضتی برای کشور وجود دارد تصریح کرد: وزراء نمونه‌هایی از اوضاع اقتصادی کشور را مثال زده‌اند؛ اگر سریع عمل نکنیم و راه درمانی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور نیابیم و به این اوضاع کشور بی‌توجهی شود جبراً به اقتصاد ریاضیتی مبتلا می‌شویم.

وی در خصوص راهکارهای اتخاذی دولت برای برون رفت از رکود و بهبود اوضاع اقتصادی کشور گفت: سیاست‌ها و اقدامات دولت چنان چه منطبق بر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی باشد موثر خواهد بود اما نگاه به بیرون و انتظار از غرب برای حل مشکلات و این که پسا تحریم چه می‌شود راه به جایی نمی‌برد و اشتباه خواهد بود.

حسینی منش با تاکید بر لزوم اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی افزود: آن چه که می‌توان به آن اکتفا کرد و بر آن تکیه زد اجرای اقتصاد مقاومتی در همه بخش‌های اقتصادی است. ما باید یک اقتصاد درونگرا و برون‌زا داشته باشیم، به عبارتی اقتصادی که از درون خود بجوشد، تکثیر شود و ماحصل آن عرضه شود با این دید که قابل رقابت و عرضه در سطح بین الملی باشد.

عضو شورای راهبردی کمیسیون صنعت و معدن بسیج در خصوص سیاست‌های ضد تورمی دولت بیان کرد: در تمام دنیا این گونه مطرح است که در جاهایی که تورم کنترل شود ایجاد رکود طبیعی است و بر عکس آن نیز صادق است. ولی با برنامه ریزی و انتخاب الگوی مناسب می‌توان در عین حالی که تورم را کنترل کرد کمتر دچار مشکلات رکود شویم و یا این که اگر هم واقعاً ناچار به کنترل تورم هستیم با سرعت کمتری با تورم مقابله کنیم تا با رکود شدید مواجه نشویم.

حسینی منش با بیان این که پایه اقتصاد مقاومتی ایجاد اشتغال و خروج از رکود است گفت: اقتصاد مقاومتی برای بلند مدت و کوتاه مدت برنامه‌های خاص و کاربردی خود را دارد.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که بسیج در بخش کشاورزی داشته است گفت: طرح‌های بسیار خوبی در بخش کشاورزی اجرا شده است  که زیر یکسال به نتیجه رسیده است و مسئولین باید همت کرده و در بخش‌های مختلف با کارشناسان حوزه خود راهکارهای اجرایی متناسب با اقتصاد مقاومتی را بیابند.

حسینی منش با اشاره به قابلیت‌های اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: حقیقتاً قضیه این است که عده‌‌ای باید بازی را کنار بگزارند و بدانند که در چهارچوب محورهایی که مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی مشخص کرده اند می‌توان اکثر مشکلات را از میان برداشت.

این کارشناس مسائل اقتصادی ادامه داد: مسئولین باید فرمایشات مقام معظم رهبری را سر لوحه کار خود قرار داده و به عنوان الگو و چهار چوب بپذیرند و محصولی که در خور شأن یک ایرانی باشد را تولید کرده و همه این ها در گرو این است که دل‌های صد دل را یک دل کنند.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.