ID : 10922689
امام جمعه اشکذر تاکید کرد

نشر ارزش های دینی وظیفه مشترک دولت و مردم/ حفظ وحدت مهمترین نیاز کشور


امام جمعه اشکذر تاکید کرد : امروز کشور در حساس ترین شرایط قرار دارد و مهمترین نیاز امروز ملت ایران نیز انسجام، حفظ وحدت و اتحاد ملی است.

به گزارش خبرنگار نسیم صادق، امام جمعه اشکذر در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به فرمایشی از امام صادق (ع) اظهار داشت: ای مومنان اگر می خواهید به خوشی و شادی برسید و به خیر دنیا و آخرت دست یابید؛ چشم به دست مردم نداشته باشید.

"حجت الاسلام والمسلمین طالبیان" امام جمعه اشکذر افزود: در ادامه روایت آمده است که خود را برای مرگ آماده نگه دار و خود را از بعقیه، چه در انظار و چه در درون خود برتر ندان.

وی در ادامه به حفظ زبان از آلودگی به گناه در این روایت اشاره کرد و گفت: حفظ زبان از آلودگی به گناه نه تنها از طریق امام صادق (ع) بلکه از سوی بسیاری از ائمه معصوم روایت شده است.

حجت الاسلام طالبیان در ادامه با تبریک و گرامیداشت فرا رسیدن ایام خجسته سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: سرنگونی رژیم پهلوی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در همه زمینه‏ ها خدمات و برکات بسیاری داشته که بر همه اقشار مردم است که شکرگزار نعمت این نظام الهی و دینی باشیم.

وی به بخشی از دستاوردهای اقتصادی نظام اشاره کرده و گفت: در سال 1356 ایران با 35 میلیون نفر جمعیت صادر کننده نفت به میزان بیش از 5 میلیون بشکه در روز بود اما امروز با وجود دو برابرشدن جمعیت، صادرات نفت به یک چهارم کاهش یافته اما همچنان آهنگ شتابان توسعه کشورمان ادامه دارد.

امام جمعه اشکذر با بیان این مطلب که باید شکر نعمت انقلاب را به جا بیاوریم، گفت: اگر خداوند به مردمی قدرت و عزت داد، شکرگزاری آن فرمان برداری از خداوند است.

وی وظایف حکومت در قبال این نعمت خداوندی را برشمرد و گفت: اقامه نماز، تلاش در جهت ارتباط بیشتر و بهتر مردم با خداوند متعال، پرداخت زکات و امر به معروف و نهی از منکر از جمله وظایف حکومت اسلامی دانست.

وی در ادامه به وظایف مشترک دولت و ملت اشاره کرد و گفت: نشر ارزش های دینی، رفع نیاز نیازمندان، جلوگیری از مفاسد ازجمله وظایف مشترک ملت و دولت است.

وی افزود: امروز کشور در حساس ترین شرایط قرار دارد و مهمترین نیاز امروز ملت ایران نیز انسجام، حفظ وحدت و اتحاد ملی است.

انتهای پیام/ع



summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.