نگرش ما به اقتصاد مبتنی بر رویکردهای ارزشی و اعتقادی است
به گزارش اردکان گویا ، هادی مقیمی در این نشست با اشاره به شعار سال گفت: صرفهجویی و مدیریت در استفاده از منابع از مؤلفههای اقتصاد مقاومتی است.
سرپرست فرمانداری اردکان افزود: ورود واژه «اقتصاد مقاومتی» به ادبیات اقتصادی به ابتکار مقام معظم رهبری برگرفته از اعتقادات و ارزشهای ماست و لذا رویکرد و نگرش ما به اقتصاد، مبتنی بر باورهای دینی مردم است.
مقیمی افزود: باید اقتصاد کشور را بهگونهای مقاوم کنیم که از تحریمها و تغییر مناسبات جهانی آسیب نبیند و این مهم، جز با اتکا به درون و تکیه بر پتانسیلهای داخلی امکانپذیر نیست.
نماینده عالی دولت در شهرستان اردکان گفت: کشور ما از لحاظ بهرهمندی از منابع معدنی و اقتصادی و نیز موقعیت استراتژیک خود در خاورمیانه، از جایگاه بسیار مطلوبی برخوردار است و مهمتر از آن، نیروی انسانی عظیم و کارآمد کشور، از نقاط قوت ما در زمینه اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: تجربه سالهای پس از انقلاب و جنگ تحمیلی، نشان داد تکیه بر مشارکت مردم و منابع داخلی در همه زمینهها کارساز و راهگشاست و ایستادگی مردم باعث سازندگی دوباره کشور شد.
هادی مقیمی خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید علیرغم خشکسالیهای وسیع رکورد تولید گندم در کشور شکسته شد؛ در حالیکه پیش از آن کشور ما از بزرگترین واردکنندگان گندم بود و این، یکی از دستاوردهای بزرگ در سال اقدام و عمل بود.
سرهنگ علی استادی نیز در این جلسه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای نگاه به درون و تقویت خودباوری در جامعه است؛ افزود: ملت ما هزینه مقاومت و ایستادگی در راه آرمانهای خود را میدهد و باعث خرسندی است که برای دفاع از کیان نظام، جنگ اقتصادی را پذیرفتهایم.
معاون اجرایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج استان، اقتصاد مقاومتی را نسخهای برای برونرفت از وضعیت موجود دانست و با انتقاد از تغییر فرهنگ کار و کوشش در جامعه گفت: در جامعه قدیم ایران، تعاون و هماهنگی بینظیری در بین اعضای خانواده وجود داشت و با پیشرفت جوامع، این فرهنگ رفتهرفته کنار گذاشته شد و درنتیجه، کارهای تولیدی و اقتصادی خانوادهها که با بودجهای اندک میتوانست به نتیجه برسد با مشکل مواجه شد.
وی سیاست کلی نظام را شناسایی توانمندیهای مناطق مختلف کشور در زمینه پروژههای اقتصاد مقاومتی با توجه به نوع تولیدات و محصولات عنوان کرد و گفت: در اردکان محصولات کنجدی از دیرباز به عنوان یکی از صنایع بومی مورد توجه مردم بوده است و در همین راستا در صددیم با همکاری مجموعه مدیریتی شهرستان، اردکان را بهعنوان قطب محصولات کنجدی معرفی کنیم.
سرهنگ استادی خاطرنشان کرد: توجه به پتانسیلهای داخلی شهرستانها، موجب حفظ بافت جمعیت بومی شهرستان و کاهش تبعات فرهنگی حاصل از مهاجرت خواهد شد.
رئیس بسیج سازندگی استان یزد نیز در این نشست با تقدیر از اهتمام مسئولین دولتی در استان یزد گفت: استان یزد، سمبل اقتصاد مقاومتی و مقاومت اقتصادی است؛ چرا که یزد به شهر قنات، قنوت و قناعت شهرت دارد و با وجود قهر طبیعت، تلاش و همت کویرنشینان، شرایط مناسبی را برای زندگی و کار فراهم کرده است.
سرهنگ میرقانعی افزود: ۱۳۰ واحد صنفی حلواارده و محصولات کنجدی در اردکان فعالیت دارند و ۳۰ واحد جدید نیز پروانه فعالیت کسب نمودهاند که ماهیانه ۳۰۰ تن حلواارده و ۲۱۰ تن ارده را به بازار وارد میکنند.
وی ادامه داد: اردکان در زمینههایی نظیر پرورش کبک و بلدرچین و کاشت گیاهانی نظیر پسته، روناس و زعفران در کشور سرآمد است و باید با گسترش سیاستهای تشویقی و اعطای تسهیلات مناسب، بار دیگر این حوزهها را فعال و زمینه ایجاد اشتغال را فراهم آوریم.
گفتنی است در پایان این جلسه، میثاقنامهای در جهت اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب برای تحقق اقتصاد مقاومتی و اعتلای اقتصادی شهرستان از طریق راهاندازی کارگاههای خانگی و صنایع تبدیلی بهمنظور جلوگیری از هدررفت سرمایهها و نیز هموارسازی تسهیلات اداری توسط اعضای این کارگروه به امضا رسید.
منبع : روابط عمومی فرمانداری اردکان