هدف نهایی FATF جاسوسی از چرخه نقل و انتقالات مالی ایران است
به گزارش یزدرسا به نقل از دانا، «اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی» یک سازمان همکاری میان دولتهاست که باهدف مبارزه با پولشویی تشکیل شده و مقابله با انواع فعالیتهای غیر قانونی در عرصه اقتصاد را، از اهداف اعلام شده خود میداند.
نهادی که با همین شعارها ایران را در لیست کشورهای پرخطر برای معاملات مالی جهانی قرار داده بود.
چندی پیش،FATF با صدور بیانیه ای از توافق با ایران برای انجام اصلاحاتی در حوزه بانکی، پولشویی و تأمین مالی تروریست خبر داده بود. با تلاشهایی که اخیراً از سوی مسئولان ایرانی صورت گرفت ایران را یک پله از لیست سیاه خارج کرده و از کشور غیر همکار به کشوری که با احتیاط می شود همکاری کرد، تبدیل کردند.
به استناد توصیه نامه این نهاد بین المللی اگر ایران بخواهد از نظر FATF کشور بی خطری باشد باید در حوزه منافع ملی خود خطر بکند.
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل حقوقی و بین الملل در گفتگو با خبرنگار آفتاب ری، در خصوص توافق میان بانک مرکزی ایران و سازمان بین المللی مبارزه با پولشویی (FATF) اظهار داشت: هدف نهایی این سازمان جاسوسی از اطلاعات مالی ایران است.
وی افزود: نگاه دوگانه مسئولین موحب شده که این سازمان یک سری مسائل غیر واقعی و غیر اصولی را مطرح بکند که با نظارت و تجسس سازمان پولشویی، چرخه مالی و گردش بانکی ایران را تضعیف کرده و نوعی جاسوسی علیه سیستم مالی و چرخه اقتصاد ایران تلقی می شود.
این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: هر توافقنامه ای که بین بانک مرکزی ایران و سازمان مبارزه با پولشویی صورت بگیرد باید با نظارت مجلس شورای اسلامی و نهادهای مربوطه همراه باشد.
هانی زاده با بیان اینکه آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی قدرت های غربی بر چرخش مالی و کمک ایران به برخی جنبش های جهادی حساسیت ویژه ای دارند، اذعان داشت: هدف این سازمان قرار دادن یک نوع فیلتر روی چرخه مالی ایران است تا در آینده بتواند از این چرخه جاسوسی نماید.
وی با تأکید بر اینکه توافقنامه اخیر صورت گرفته میان بانک مرکزی و سازمان پولشویی قابل قبول نیست، گفت: این توافق با قوانین جمهوری اسلامی ایران منافات دارد.
این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه با بیان اینکه هرگونه حواله مالی و انتقال ارز به خارج از کشور زیر نظر این سازمان صورت خواهد گرفت، افزود: در حالیکه هدف این سازمان مبارزه با پولشویی است ولی هدف نهایی آن جاسوسی روی چرخه نقل و انتقالات مالی ایران است که مانع از ارتباط ایران با جنبش هایی مثل حزب الله بشود.
هانی زاده تأکید کرد: کمیته ها و کمیسیون های مربوطه باید توافق نامه را بررسی نمایند چرا که اگر مجلس شورای اسلامی موافقت نکند قطعا این توافق نمی تواند اجرایی شود.
وی اظهار داشت: در فضای پسابرجام کنگره آمریکا فشارهای خود را بر علیه ایران تشدید کرده و مسئله خرید هواپیماهای ایرباس و بوئینگ با بن بست مواجه شد که وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده باید یک ضرب الاجل برای کشورهای 5+1 تعیین بکند تا اگر به تعهدات خود عمل نکردند ایران به صورت یک جانبه برجام را لغو نماید.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه آمریکایی ها ثابت کرده اند که طرف قابل اعتمادی نیستند و فشارها را نسبت به ایران هر روز بیشتر می کنند، تصریح کرد: فلذا ایران هم باید به یک واکنش مناسبی در این حوزه اقدام نماید.
انتای پیام/رض
Related Assets:
-
قرارداد بانک مرکزی با FATF؛ مصداق نفوذ اقتصادی و امنیتی در پسابرجام
-
توافق با «FATF» زمینه ساز نفوذ آمریکائی ها در ایران/اجازه سرکشی به حساب های بانکی مان را به احدی نخواهیم داد/استقلال اقتصادی،حق مسلم ملت ایران است
-
قرارداد بانک مرکزی با FATF استقلال مالی کشور را زیر سوال میبرد
-
تصاویر/یزدی ها با پویش مردمی «اجازه نفوذ اقتصادی را نمی دهیم» همراه شدند
-
FATF هم رویای دولت یازدهم را محقق نخواهد کرد
-
آيا خیانتی در کار است؟!