ID : 17329501
رییس بیمارستان شهید بهشتی تفت:

هیچ مورد تایید شده ای از آنفولانزا در تفت نیست/ بیماران مشکوک فوراً بستری خواهند شد


رییس بیمارستان شهید بهشتی تفت گفت: تعدادی بیمار به‌دلیل داشتن علائمی شبیه سرما خوردگی و آنفولانزا در بیمارستان تفت بستری و تحت مراقبت قرار دارند اما هیچ مورد تایید شده از نوع آنفولانزای جدید H1N1 وجود ندارد.

به گزارش یزد رسا؛ رئیس بیمارستان شهید بهشتی تفت در گفتگو با خبرنگار صبح تفت، در رابطه با وضعیت بیماری آنفولانزا در شهرستان تفت، گفت: به‌طور معمول در فصل زمستان، عده ای به بیماری سرماخوردگی دچار و علائم عمومی ای مانند تب، سرفه و آبریزش بینی در آن ها پیدا می شود.

«سید نادر مصطفوی» ادامه داد: علایم تمام انواع بیماری آنفولانزا و سرما خوردگی مشابه است و معمولاً انواع آن تفکیک نمی‌شود که تشخیص نوع آن مستلزم آزمایش، ارسال نمونه و دریافت تأییدیه است.

وی طول دوره آزمایش این بیماری را 5 روز دانست، گفت: ما بیمارانی که دارای علائم فوق بوده و مشکوک به بیماری آنفولانزا هستند فوراً در بیمارستان بستری کرده و با گرفتن آزمایش بیماری را بررسی می کنیم.

دکتر مصطفوی افزود: تعدادی بیمار به‌دلیل داشتن علائمی شبیه سرما خوردگی و آنفولانزا در بیمارستان تفت بستری و تحت مراقبت قرار دارند اما هیچ مورد تایید شده از نوع آنفولانزای جدید H1N1 وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تمام تدابیر لازم برای درمان و مقابله با بیماری H1N1 اندیشیده شده است، گفت: اولویت بیمارستان شهید بهشتی تفت پذیرش بیماران مشکوک به این نوع آنفولانزا و درمان آن ها است که خوشبختانه این موضوع باعث کنترل بیماری H1N1 در شهرستان تفت شده است.

رییس بیمارستان شهید بهشتی تفت در رابطه با علائم این بیماری گفت: ظهور این بیماری خیلی هیجان انگیز است، یعنی فردی که دچار این بیماری است به صورت ناگهانی دچار تب، لرز و بدن درد می شود که همراه آن می تواند سرفه و آبریزش بینی داشته باشد این در حالی است که بروز این علائم در کودکان با اسهال و استفراغ  همراه است.

وی با بیان اینکه کودکان زیر 5 سال و افراد مسن به شدت در معرض این بیماری هستند، اظهار داشت: بهترین راه پیشگیری از بیماری آنفولانزا، شستن مکرر دستان و صورت، خودداری از دست دادن، بغل کردن و روبوسی کردن، رعایت فاصله یک متر از افراد مشکوک به این بیماری به خصوص کسانی که در خارج از کشور بودند و استفاده از دستمال کاغذی و ماسک هنگام عطسه و سرفه است.

مصطفوی در رابطه با درمان و پیشگیری این بیماری نیز اذعان داشت: استفاده زیاد از مایعات هم موجب پیشگیری از آنفولانزاست و هم در درمان این بیماری مؤثر است؛ اين بيماري واكسن خاصي ندارد، اما براي جلوگيري از ابتلاء همزمان آنفولانزاي فصلي و نوع (A)  در افراد با داراي بيماري هاي زمينه اي  اين مورد توصيه مي شود.

این مسئول در پایان گفت: چنانچه فردی علایم آنفولانزا را در خود دید، بهتر است برای اطمینان به پزشک مراجعه کند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.