ID : 13671130
حسینی پور:دین مبین اسلام باشادی وشادزیستن مخالف نیست اما...

واکنش معاون تبلیغ حوزه‌یزد به‌ادعای‌روحانی/اقرار گرفتن درحین سخنرانی‌باعث انتخاب گزینشی وانحراف در دین می‌شود/موسیقی؛شادی‌کاذب


معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان یزد به صحبت های اخیر رئیس جمهور که گفته بود: «در این استادیوم ورزشی وقتی نام امام هشتم برده می‌شود روحتان پرواز می‌کند و احساسات خود را نشان می‌دهید و اینجا سراسر معنویت و اخلاق می‌شود. همینجا اگر قطعه موسیقی نواخته شود و شما شاد شوید اشکالی دارد؟» واکنش نشان داد.

به گزارش یزد رسا، معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان یزد در مصاحبه با خبرنگار حوزه در یزد صحبت های یکی از مسئولین که اخیراً گفته بود: «در این استادیوم ورزشی وقتی نام امام هشتم برده می‌شود روحتان پرواز می‌کند و احساسات خود را نشان می‌دهید و اینجا سراسر معنویت و اخلاق می‌شود. همینجا اگر قطعه موسیقی نواخته شود و شما شاد شوید اشکالی دارد؟» واکنش نشان داد.


دین مبین اسلام با شادی و شاد زیستن مردم مخالف نیست/ دین نیازی به تزریق شادی ندارد/ گزینشی برخورد کردن با اصل دین
حجت الاسلام سید محمد محسن حسینی پور اظهار داشت: دین مبین اسلام با شادی و شاد زیستن مردم مخالف نیست و حتی شیوه زندگی رسول اکرم اسلام(ص) به گونه ای بود ه است که عبوسی و ناراحتی کمتر در زندگی ایشان مشاهده می شد.
وی ادامه داد: اگر به دستورات دینی درست عمل شود نه به صورت سلیقه ای، شادی در دین به حد لازم وجود دارد و دین نیازی به تزریق شادی ندارد و آنچه امروز گریبانگیر جامعه شده عمل نکردن به دستورات الهی و گزینشی برخورد کردن با اصل دین است.


شادی ای که با شنیدن موسیقی به انسان دست بدهد کاذب است/ اگر اصل بر لذت بردن باشد بسیاری از چیزهای دیگر نیز به انسان تزریق شادی می کند
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان یزد با اشاره به اینکه مقایسه شادی معنویت که در زمان زیارت اهل بیت و بردن نام ائمه به انسان دست می دهد با شادی ای که در زمان شنیدن موسیقی شاد به انسان تزریق می شود درست نیست گفت: شادی ای که با شنیدن موسیقی به انسان دست بدهد کاذب و کوتاه مدت است و اگر تاثیری هم بر روی انسان بگذارد لحظه ای است اما اگر اصل بر لذت بردن باشد بسیاری از چیزهای دیگر نیز به انسان تزریق شادی می کند از جمله نوشیدن شراب و رابطه با نامحرم و...

 

اقرار گرفتن از مردم در حین سخنرانی در هیچ کجای دنیا تایید شده نیست/ اظهار نظر در خصوص مسائل شرعی برعهده اهل فن  است
حجت الاسلام حسینی پور  با اشاره به اینکه در اینگونه مسائل، شرع را باید ملاک قرار دهیم و ببینیم شرع مقدس اینگونه مقایسه کردن را جایز می داند یا نه؟ افزود: در مسائل شرعی کسانیکه می خواهند اظهار نظر کنند باید به شرع رجوع کنند زیرا ما در فروع دین می بایست از مراجع عظام، تقلید کنیم.

وی ادامه داد: اقرار گرفتن از مردم در حین سخنرانی در هیچ کجای دنیا تایید شده نیست و حتی شرع هم به ما اجازه نمی دهد که در خصوص مسائل دینی به مردم مراجعه کنیم زیرا اظهار نظر در این خصوص برعهده اهل فن و کسی است که در این زمینه متخصص است.



اظهارنظر کردن درخصوص مسائل شرعی در عرصه عموم باعث انتخاب گزینشی و انحراف در دین می شود
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان یزد در خصوص تبعات اینگونه اظهارنظر کردن ها آن هم در میان مردم گفت: مبنا ورویه درستی نیست که تصمیم گیری و اظهارنظر کردن در خصوص مسائل شرعی را به عرصه عمومی بکشانیم زیرا این رویه منجر به انتخاب گزینشی و انحراف در دین می شود و در هیچ دینی مسائل شرعی را به انتخاب مردم نمی گذارند زیرا برخی حتی ربا گرفتن، شراب خوردن، زنا و ... را می پسندند اما اینگونه کارها از لحاظ شرعی حرام است بنابراین باید منبع و مرجع مسائل شرعی رجوع کنیم زیرا اگر اینگونه مسائل را به نظزسنجی و انتخاب خود مردم بگذاریم بسیاری از محرمات حلال جلوه می دهد.

به گزارش خبرنگار یزد رسا، گفتنی است چند روز پیش جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم در جمع مردم بجنورد  گفته بود «در این استادیوم ورزشی وقتی نام امام هشتم برده می‌شود روحتان پرواز می‌کند و احساسات خود را نشان می‌دهید و اینجا سراسر معنویت و اخلاق می‌شود. همینجا اگر قطعه موسیقی نواخته شود و شما شاد شوید اشکالی دارد؟»
انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.