ID : 35148468
مسئول سازمان بسیج کارمندان استان یزد مطرح کرد

وجود بیش از 26 هزار کارمند در استان یزد / توانمندسازی و کادر سازی در دستور کار بسیج کارمندان


مسئول سازمان بسیج کارمندان استان یزد گفت: در استان یزد در مجموعه ادارات نزدیک به 26 هزار کارمند داریم که البته این آمار جدا از معلمان و بخش مربوط به بهداشت و درمان است.

حسن ابراهیمی بشکانی به مناسبت روز کارمند در گفتگو با یزدرسا گفت: یکی از راهبردهایی که مقام معظم رهبری برای انقلاب اسلامی تعیین کرده‌اند بحث رسیدن به تمدن اسلامی است و ایشان برای این مهم 5 گام را تعریف کرده‌اند. یعنی 5 مرحله است که ما برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید طی کنیم.

وی ادامه داد: گام‌های اول و دوم آن شامل پیروزی انقلاب اسلامی و ساختارسازی برای نظام اسلامی است که پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 صورت گرفت و گام اول برداشته شد.

مسئول سازمان بسیج کارمندان استان یزد اضافه کرد: گام دوم ایجاد ساختارهایی مختلف مثل قوه قضائیه، مجلس، دولت و ... در کشور است که این هم طی این چند سال عملیاتی شده و ساختارها تشکیل شده‌اند.

ابراهیمی بشکانی افزود: گام سوم طبق فرموده رهبر انقلاب تحقق دولت اسلامی است و رسیدن به گام‌های دیگر یعنی گام چهارم که رسیدن به جامعه اسلامی و گام پنجم که ایجاد تمدن اسلامی است منوط به تحقق این گام است.

وی اضافه کرد: چون دولت پیشانی اجرایی یک نظام است و این دولت اگر بتواند خواسته‌ها و نیازهای جامعه را مبنی بر آموزه‌ها و مبانی دینی تشکیل بدهد ما می‌توانیم به دولت اسلامی برسیم.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد عنوان کرد: رهبر انقلاب می‌فرمایند ما هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم و در واقع نتوانسته‌ایم دولت اسلامی را به طور کامل اجرایی کنیم و فاصله زیادی هم داریم و می‌فرمایند ما وظیفه داریم امروز این مرحله از تمدن اسلامی را محقق کنیم.

ابراهیمی بشکانی خاطرنشان کرد: بنابراین برنامه‌ها و اجراییات سازمان بسیج کارمندی باید در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری باشد تا ما بتوانیم زمینه‌های لازم را برای تحقق این دولت اسلام محیا کنیم.

وی با بیان اینکه ما برای تحقق دولت اسلامی ابتدا باید نیروی انسانی لازم را تربیت کنیم، گفت: تا نیروی انسانی لازم نباشد بقیه موارد محقق نخواهد شد. لذا ما لازم داریم که یک نیروی انسانی متعهد به مبانی انقلاب و اسلام و خدمتگذار را برای ارائه خدمت به جامعه تربیت و آماده کنیم. این بخش اول است که تحت عنوان ارتقای درونی تعریف می‌شود.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد ادامه داد: بخش دوم هم بخش خدمت به مردم است. همه دستگاه‌ها و ادارات و رده‌هایی که در کشور تشکیل شده و دارای بودجه دولتی هستند و یا در بخش خصوصی هستند برای خدمت به مردم ایجاد شده‌اند. این دستگاه‌ها باید برون‌داد و نمودش در رضایت مردم باشد. اگر دستگاه‌ها و ادارات ما رضایت‌مندی مردم از نظام جمهوری اسلامی را محقق نکنند خیلی جایگاهی برای تعریف ندارند.

ابراهیمی بشکانی تأکید کرد: رهبر انقلاب برای دولت اسلامی هفت شاخصه را مطرح کرده‌اند. شاخصه اول سلامت اعتقادی، سلامت اخلاقی و سلامت عملکردی است. شاخصه دوم خدمت به خلق و روحیه خدمت و شاخصه سوم نیز عدالت‏‌طلبی است. شاخصه چهارم سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد و شاخصه پنجم مسئله قانون‏گرایی است. شاخصه ششم حکمت و خردگرایی در امور و شاخصه هفتم هم تکیه به ظرفیت‌‏ درون‌زای کشور است.

وی با بیان اینکه ما نیز تلاش کرده‌ایم که برنامه‌هایمان در بسیج کارمندی مبتنی بر همین شاخصه‌ها باشد، گفت: برای ارتقا و تعالی بسیجیان برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌ایم که در دو حوزه انجام می‌شود. یک حوزه درونی که همان بحث تربیت نیروی انسانی است و یکی هم حوزه بیرونی که همان بحث خدمت‌رسانی به مردم است.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد یادآور شد: ما در بحث ارتقا و رشد و تعالی درونی چند برنامه اصلی داریم که اولین آن بحث حلقه‌های صالحین است.

ابراهیمی بشکانی تصریح کرد: مهم‌ترین بحث ما در حلقه‌های صالحین ایجاد اتاق فکر در پایگاه‌ها است برای اینکه مقوله‌هایی را در سیستم اداری بخصوص در حوزه بسیج پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: وجدان کاری یکی از این موارد است که امروز یکی از موضوعات مهم و اساسی محسوب می‌شود. در واقع بحث ما رشد و تعالی در این مسئله است یعنی اگر الان در این موضوع مثلا 70 هستیم می‌خواهیم این را بالاتر ببریم و آن را به 80 یا 90 برسانیم. یعنی منظور ارتقا و رشد این مقوله است.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد گفت: یکی دیگر از بحث‌ها تکریم ارباب رجوع است. تلاش این است که ارباب رجوعی که مراجعه می‌کند از سیستم اداری احساس رضایت کند. اصلا فسلفه وجود و حضور دستگاه اداری ارائه خدمت به مردم است.

ابراهیمی بشکانی خاطرنشان کرد: بحث دیگر احیای امر به معروف و نهی از منکر است که ما در حوزه اداری بیشتر برای ترویج معروف باید کار کنیم.

وی افزود: یکی از دیگر کارهایی که در بسیج کارمندی در دستور کار قرار دارد موضوع توانمندسازی و کادرسازی است. با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه کارمندی وجود دارد آموزش‌های ضمن خدمت و آموزش‌هایی مختلف در حوزه‌های اعتقادی، اخلاقی، سلامت اداری و ... مباحثی است که در دستور کار قرار دارد.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که انجام می‌گیرد گرامیداشت مراسم‌ها و مناسبت‌هایی مانند دهه فجر انقلاب اسلامی، هفته دفاع مقدس، فتح خرمشهر و دهه اول محرم و... است. همچنین بحث راهیان نور و آشنایی کارمندان با شهدا و دفاع مقدس نیز مورد تأکید بسیج کارمندی است.

ابراهیمی بشکانی یادآور شد: اردوهای جهادی و خدمت در مناطق محروم از برنامه‌هایی است که با هدف خدمت‌رسانی با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که در حوزه‌های مختلف تخصص دارند و می‌توانند مشکلاتی را حل کنند به مناطق محروم اعزام می شوند و به کسانی که نیاز دارند خدمات ارائه می‌دهند و مردم هم از این اقدامات رضایت دارند.

مسئول سازمان بسیج کارمندان یزد اظهار داشت: یکی دیگر از کارهایی که در بحث اردوهای جهادی انجام می‌شود حمایت فنی و علمی از اردوهای جهادی است که سایر رده‌های بسیح انجام می‌دهند. ما در این زمینه هم با دوستان بسیج سازندگی همکاری می‌کنیم. متخصصین و کارشناسان دستگاه های اداری به اردوهای جهادی دانش آموزی یا دانشجویی که توسط بسیح سازندگی برگزر می شود کمک می‌کنند.

ابراهیمی بشکانی گفت: ما در استان یزد در مجموعه ادارات نزدیک به 26 هزار کارمند داریم البته این غیر از معلمان و بخش مربوط به بهداشت و درمان است. از مجموع این ها حدود 10 هزار نفر عضو بسیج کارمندان هستند که در 193 پایگاه بسیج اداری  سازماندهی شده و فعالیت می کنند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.