پذیرش ۶۷۰ مقاله در همایش ملی تغذیه و سرطان در یزد
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد دکتر مژگان کریمی زارچی ضمن ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه این همایش نقش تغذیه در پیشگیری و درمان این بیماری را از محورهای اصلی همایش بیان کرد و افزود: فرهنگ سازی تغذیه و سرطان، نقش تولیدات کشاورزی، دامپروری، آبزی پروری در پیشگیری از سرطان، طب سنتی و سرطان، نقش رسانهها، تبلیغات و سرطان، سبک زندگی و سرطان و تغذیه درمانی در سرطان از دیگر محورهای این همایش است.
وی موازین اخلاقی در تولید، توزیع و نظارت بر غذا و سرطان، نقش صنایع در پیشگیری از سرطان و مواد مغذی و سرطان را از دیگر محورهای همایش یاد شده اعلام کرد.
گفتنی است؛ هدف از برگزاری این همایش سراسری، ایجاد همگرایی در میان دست اندرکاران کنترل و پیشگیری سرطان در بخشهای مختلف مرتبط با آن اعم از تولید، صنعت، تغذیه و رسانه است.
Related Assets:
-
گوشت قرمز80درصدشانس ابتلابه سرطان معده را افزایش میدهد/سرطان های مری و معده شایع ترین سرطان ها
-
تخلفات اخلاقی درچادرملو/آلودگی سرطانی فولاداردکان را به تابش گفتم اماخبر ازساخت فازهای بعدی فولاد به گوش میرسد!
-
فوت سالانه 600 بیمار سرطانی در یزد/ چرا به مردم علت را نمی گویید؟!
-
80 درصد بیماری های قلبی و 40 درصد سرطان ها قابل پیشگیری است
-
یک سوم سرطان ها به تغذیه نامناسب برمیگردد/سالی 90 هزار نفر در ایران سرطان میگیرند
-
همایش ملی تغذیه و سرطان آغاز به کار کرد
-
سونامی بیماری های غیرواگیر در راه/«پتکی» که جامعه ما را خُرد خواهدکرد
-
همایش«سفرنامه سفیران محک»با حضور فاتح اشکذری سردترین قله جهان