پروژه اسلام هراسی و چرایی آن؟
به گزارش یزد رسا به نقل ازسرو ابرکوه؛
اسلامهراسي، كه به ترس و پيشداوري و تبعيض غيرعقلاني در برابر اسلام و مسلمانان اشاره دارد، پروژهاي است كه هدف آن گسترش «ترس از انقلاب اسلامي» و«ايرانهراسي» به ويژه پس از موفقيتهاي جمهوري اسلامي ايران درابعاد مختلف داخلي و بين المللي است.
امروز اسلام هراسی در دنیای غرب، رواج فراوانی پیدا کرده که باید این مباحث را با فرهنگ سازی از بین برد، چراکه افکار عمومی در حال خدشهدار شدن است.
مهمترين دلیل گسترش اسلام هراسي و همزمان شدن آن با پروژه ايران هراسي، نفس انقلاب اسلامي است كه با وقوع آن، بيداري اسلامي و خودباوري اسلامي به عنوان دست آوردهاي آن به سرعت فراگير شد.
اسلام هراسي اسباب متعددي دارد كه از درجه و قدرت متفاوتي برخوردار است:
1.عدم تسلط كافي بر زبان عربي و معارف و حقوق اسلامي که در نتیجه باعث عدم معرفی صحیح اسلام می شود.
2.دسترسي نداشتن به برخي از مآخذ و منابع اصيل اسلامی به ويژه كتب مستند.
3.متأثر بودن از محيط و نوشته هاي غربي در خصوص منابع اسلامی كه نوعاً با اغراض ضد اسلامي آلوده است.
4.مأنوس نبودن غیر مسلمانان با روحيه و خصوصيات مردم شرق و فلسفه مشرق زمين.
5.تقيد به مذهب خاص و مرام فكري و رسوبات اعتقادي خاص و اصرار در توجيه و تعليل همه پديده ها و جريان هاي ديني بر پايه آنها.
6.وابستگي برخي از اين مستشرقان به استعمار و قدرت هاي استعماري، دستگاه بشري مسيحيت و صهيونيسم جهاني كه در جهت خراب كردن چهره واقعي اسلام مأموريت دارند.
7- گرويدن روز افزون غیر مسلمانان به اسلام: اهميت پيدا كردن اسلام به دليل مهاجرت، افزايش زاد و ولد ميان مسلمانان اروپا و گرويدن روز افزون به اسلام صورت گرفته است.
8- رواج پديده اسلام گرايي با عناوين مختلف اسلام سياسي، بنيادگرايي، افراط گرايي و حتي تروريسم و مانند آن در ادبيات غرب بویژه ظهور تفکر داعشی، طالبان و...
9- فعاليت ها و اقدامات گروه هاي افراطي و تند رو به نام اسلام و به اسم جهاد و خرابكاري ها و بمب گزاري هاي متعدد اين گروه ها در مناطق مختلف باعث بدنامي و خدشه دار شدن اسلام و چهره مسلمانان در اروپا شده است.
در اینجا بد نیست که به راهکار سازنده رهبری در نامه اخیر ایشان به جوانان اشاره کنیم که معظم له فرمودند:
اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراسافکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.
خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید...