پژوهشکده کیفیت و بهره وری در دانشگاه یزد افتتاح شد/طباطبایی:پایایی و پویایی بخش خصوصی لازمه تحقق بهرهوری کشور
به گزارش یزد رسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، رییس سازمان بهره وری کشور در دیدار با صنعتگران، کارآفرینان و متولیان فضای کسب و کار استان یزد، بر ضرورت ارتقای بهره وری در جامعه و بخش های صنعتی تأکید کرد.
دکتر رویا طباطبایی، رییس سازمان ملی بهره وری کشور نیز در این مراسم گفت: در کشور ما همایش های مختلفی با موضوعات مرتبط با بهره وری برگزار میشود و این شبهه ایجاد می شود که این همایش ها را سازمان ملی بهره وری برگزار می کند در حالی که هیج ربطی به سازمان ملی بهره وری ایران ندارند و این معضلی شده است که ما در حال رتبه بندی و بررسی آن هستیم.
رییس سازمان بهره وری کشور بیان کرد: کنگره ملی بهره وری ایران اولین مراسم بزرگی است که بهمن ماه امسال از سوی این سازمان برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری دورههای کامل آموزشی برای وزارتخانههای مختلف از جمله ورزش و جوانان، بهداشت و درمان و راه و شهرسازی بیان کرد: مسؤولان ما بسیار خوب با مشکلات حوزه بهرهوری آشنا هستند اما متاسفانه همه اطلاعات را در این زمینه ابراز نمیکنند.
دکتر رؤیا طباطبایی با اشاره به نقش بخش خصوصی در بهرهوری خاطرنشان کرد: تا بخش خصوصی در کشور پایایی و پویایی پیدا نکند، بهرهوری تحقق پیدا نخواهد کرد. رییس سازمان ملی بهرهوری خاطرنشان کرد: این نگرش بسیار قدیمی است که بهرهوری را تنها در بخش دولتی ببینیم چراکه تمام زیرشاخهها اعم از کشاورزی، صنعت و حتی امنیت استانها باید بهرهور شود.
وی تصریح کرد: بهرهوری تابع مؤلفههای بسیاری است و در این زمینه اگر علم و فناوری روز جهان را نداشته باشیم، قدرت رقابت با دنیا را پیدا نخواهیم کرد. دکتر رؤیا طباطبایی با بیان اینکه بهرهوری مقولهای چند بعدی است، عنوان کرد: هرچه کشورها پیشرفتهتر باشند، سطح بهرهوری در آنها بالاتر است و ما نیز برای اینکه به عنوان یک کشور پیشرفته و توسعهیافته مطرح شویم، باید بهرهوری را ارتقا دهیم. وی ادامه داد: در ده سال اخیر اگر بهره وری کل عوامل تولید را ببینیم تقریبا نزدیک به صفر بوده و خیلی در این راستا عقب بودیم علی الخصوص در سالهای 91 و 92 شرایط بسیار ناگواری داشتیم.
رییس سازمان ملی بهرهوری گفت: هربرنامه بر اساس آسیب شناسی نوشته می شود و ما این کار را کردیم و تدوین برنامه را پس از آن داشتیم که اهم آسیب های آن شامل وجود نگرش های ناسازگار و ناهمگون در بهره وری، نظام مند نبودن فعالیت های بهره وری و تخصیص ناکافی منابع جهت اجرای برنامه های بهره وری بررسی شد.
وی همچنین