ID : 1017957
ضرورت شنیدن پند و اندرز؛

چطور می توان اختلاس گران را نصیحت کرد؟/اگر ماهم به این موقعیت برسیم خراب می شویم؟


زمان انقلاب ما دبیرستانی بودیم و مرگ برشاه می گفتیم. پیرمردی به ما گفت: چند بارهم بگویید: مرگ برخودم یعنی نفس اماره زیرا معلوم نیست که اگر ما به آن جایگاه برسیم بدتر از آنها نباشیم.

به گزارش یزد رسا، یکی از مخاطبین سیما ضمن ارسال پیامکی به برنامه سمت خدا عنوان کرده بود: اگر جلوی اختلاس سه هزار میلیاردی ها گرفته می شد احتیاجی به استفاده از دفتر بیمه دیگران نمی شد یا کنتورها را دستکاری نمی کردند. پس وقتی این طور بیت المال به غارت می رود و کسی به کسی نیست ،مردم مجبورند که این کارها را انجام بدهند. شما بجای اینکه مردم را نصیحت کنید که مواظب حرام و حلال شان باشند، کمی هم اختلاس گران میلیاردی را نصیحت کنید که بیت المال را به غارت نبرند.

حجت الاسلام ماندگاری در پاسخ به این سوال گفت: شما احتمال بدهید که اختلاس گران حرف های ما را گوش نمی دهند. ما به متدینین که مقید به دیدن برنامه های دینی هستند و دغدغه ی دیانت را دارند، تذکر می دهیم.

آیت الله طالقانی خیلی به بریز و بپاش های مسئولین حساس بودند و نکات ریز را بعنوان مشکلات بعضی از دستگاه های مدیریتی کشور بصورت داغ تذکر می دادند و به همین جهت بود که امام لقب ابوذر را به ایشان داده بودند. زیرا زبان ابوذر زبان صریح و تیز بود و مثل شمشیر بعضی ها را می برید. تذکر ایشان به دستگاه های اجرایی باعث شد که منافقین فکر کنند که می توانند از وجود آیت الله طالقانی برای کوبیدن نظام سوءاستفاده کنند. ایشان انتقاد می کردند ولی نظام را تضعیف نمی کردند. مبلغین، روحانیون وهمه مردم هم این وظیفه را دارند. وقتی منافقین دور آیت الله طالقانی را گرفتند، ایشان گفتند: من از کسانی ایراد می گیرم که نماز شب خوان هستند، روزه ی مستحبی می گیرند، اهل مسجد و انقلاب هستند، شیطان آنها را گول زده و اهل بریز و بپاش شده اند و دزدی کرده اند. ولی شما که دو رکعت نماز نمی خوانید، می خواهید چکار کنید؟

بعضی از مسئولینی که خطا می کنند خارجی نیستند و اهل همین انقلاب هستند. آنها بیست سال پیش گزینش شده اند و ملاک گزینش هم این بوده که مسلمان، مسجدی، جبهه ای ،نان حلال خور و اهل خمس باشند. از میان این افراد، اختلاس گر در آمده است. پدری که لقمه ی شبهه ناک به فرزندش می دهد و فرزندش هم به نماز و ارزش ها بی اعتنا است، اگر به پول های میلیاردی برسد چکار می کند؟ فرد اول از بیست هزار تومان شروع می کند تا به سه هزار میلیارد می رسد.

زمان انقلاب ما دبیرستانی بودیم و مرگ برشاه می گفتیم. پیرمردی به ما گفت: چند بارهم بگویید :مرگ برخودم یعنی نفس اماره زیرا معلوم نیست که اگر ما به آن جایگاه برسیم بدتر از آنها نباشیم. بعضی ها وقتی به موقعیتی رسیده اند خراب کرده اند. ما می خواهیم بگوییم: شما که از دو ریال دزدی شروع کرده اید،مسیری بدی را انتخاب کرده اید. بیایید دغدغه دین داشته باشیم و یک ریال حرام هم به زندگی مان نیاوریم.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.