گردهمایی بزرگ اربعین نمونه کوچکی از جامعه مهدوی است
به گزارش یزدرسا، راهپیمایی اربعین طی سالهای اخیر با شور خاصی برگزار شده است و اقشار مختلف مردم تلاش میکردند به هر نحوی خود را به این اجتماع حماسی برسانند. برخیها نیز تلاش میکردند اقداماتی فراتر از حضور صرف در مسیر پیاده روی داشته باشند و برای خدماترسانی به زائران برنامهریزی میکردند.
محمدحامد حززاده فعال فرهنگی و مذهبی وی یکی از خادمان مسیر راهپیمایی اربعین در گفتگو با خبرنگار یزدرسا پیرامون خدماتی که او و دوستانش برای زوار طراحی کرده بودند، اظهار داشت: از سال 1396 موکبی با عنوان موکب طب سنتی حضرت ابوالفضل عباس (ع) را ایجاد کردیم و خدمات درمانی را در قالب طب سنتی به زوار امام حسین (ع) در شهر کربلا ارائه میدادیم.
وی با بیان اینکه موکب طب سنتی حضرت ابوالفضل عباس (ع) برای خواهران و برادران حاضر در راهپیمایی اربعین خدمات میداد، عنوان کرد: در این موکب خدماتی مانند طب سوزنی، داروهای گیاهی برای مشکلات گوارشی، دمنوشها برای سرماخوردگی، عرقیجات ارائه و همچنین ماساژ برای رفع خستگی و گرفتگی زوار انجام میشد و روزانه بیش از هزار نفر از زوار کشورهای مختلف در موکب طب سنتی حضرت ابوالفضل عباس (ع) درمان میشدند.
حرزاده پیرامون اهمیت و جایگاه راهپیمایی اربعین گفت: پیادهروی اربعین سنت حسنهای است که بعد از واقعه عاشورا شروع شد و محبین و دوستداران اهل بیت علیهمالسلام به یاد مصائب حضرت سیدالشهدا علیهالسلام و حضرت زینب (س) خود را در روز اربعین به کربلا میرساندند.
وی افزود: در زمان حکومت رژیم بعث، مردم عراق با همه محدودیتها و شکنجهها و کشتارهایی که صدام انجام میداد نگذاشتند این سنت متروک شود و این چراغ را روشن نگه داشتند. بعد از فروپاشی رژیم صدام این راه هموارتر شد و در سالهای اخیر با امنیتی که به ویژه حشدالشعبی عراق در این کشور ایجاد کرد، اقبال خیلی خوبی از سوی مردم ایران هم صورت گرفت.
فعال فرهنگی با بیان اینکه در اربعین مجمع جهانی آزادیخواهان جهان تشکیل میشود، تأکید کرد: گردهمایی بزرگ اربعین نمونه کوچکی از جامعه مهدوی است و این برای دنیا تازگی دارد که مردم عراق بدون توجه به زبان و قومیت و مذهب پذیرا و میزبان زوار هستند و هرچه دارند در طبق اخلاص میگذارند و نیازهای زائران را تأمین میکنند.
حرزاده خاطرنشان کرد: روحیه مودت و اخوت و برادری که در بین میلیونها زائر حاضر در این گردهمایی حاکم است و کسی احساس نمیکند که در کشور غریبهای است و همه خودشان را برادر هم میدانند؛ این خود نمونه کوچکی از جامعه مهدوی است.
وی تصریح کرد: در مراسم پیادهروی اربعین هر کسی تلاش میکند سنگ کوچکی از جلو پای بقیه بردارد و زیارت اربعین را تسهیل کند و این برای دنیای مادی که هر کاری را فقط برای سود انجام میدهد تازگی دارد و حرف نویی است که این حرف نو خریدار دارد و هر سال با شور و اشتیاق بیشتری برگزار میشود. البته امسال بخاطر شیوع ویروس کرونا خللی در این مراسم ایجاد شد که انشاالله در سالهای آینده با زوال این بیماری، بازهم شاهد جوشش این حرکت خواهیم بود.
حرزاده با اشاره به فعالیتهای موکب طب سنتی حضرت ابوالفضل عباس (ع) در روزهای کرونایی، اضافه کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، پزشک موکب و همچنین دوستانی که در این زمینه آموزش دیده بودند برای درمان بیماران کرونایی فعالیت کردهاند که در این زمینه موفق هم بودهاند و تا کنون، دهها نفر از کسانی که کرونا گرفتهاند با داروهای طب سنتی و طب سوزنی در کوتاهترین زمان -دو الی سه روز- درمان شده اند و امیدواریم مسئولین زمینهای فراهم کنند تا این تجربه که هم در ایران و هم در برخی از کشورهای دیگر اجرا شده است مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام/